Gość hydro2 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Jesli z filmem to swietna oferta i warta odzalowania tych 20 zl bo widzialem gre i naprawde mi sie podoba.Polecam.Typowy przyklad gry,ktora jest prosta,niewymagajaca sprzetowo a dawajaca olbrzymia frajde.Dodajmy jeszcze,ze glos do gry podkladaja aktorzy z filmu i mamy fajny produkt zarozsadna cene,polecam,peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrporttos Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Przypomina mi się legendarny Książe i Tchórz ale to było wieki temu.... 973927[/snapback] moze to jest podobne do Ksiaze i Tchorz w/g mnie to byl moze nie wielki hit ale przygodowka ktorą warto przejsc pare razy, i te malowane scenerie palce tylko lizac :) teraz Tworza jakies tam burżujskie 3d... :P nie mam to osadzic, historia ich osądzi czy to bedzie kicz i nie kicz [(hit) smiech na sali :P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Jakby co to na http://www.chnp.prv.pl macie solucje.pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czesc informuje wszem i wobec ze przeszedlem cala gre filmik na koncu jest po prostu zabojczy.Sluze pomoca tym ktorzy mecza sie nad jakims kawalkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) mam kłopot z I aktem "Spróbuj teraz dogadać się ze stróżem, żeby ten pozwolił zostawić na parkingu samochód. Zgodzi się, ale pod warunkiem, że odnajdziesz jego wnuczka. Idź więc pod bramę skejtparku i pogadaj z czającym się tam dilerem. Kiedy ten po argumentach Freda spier... ekhm, spiesznie się oddali, podnieś z chodnika hot-doga." tylko, że ja nie wiem gdzie trzeba kliknąć żeby z parkingu dojść do skejtparku... pomóżcie. taki ortografista jesteś ? :lol2: Edytowane 27 Grudnia 2006 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 mam kłopot z I aktem pomórzcie Tu masz poradnik Tutaj masz słownik ortograficzny: http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;gra,27,9651;c...lacza;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...