fisherix Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam, po 3 dniach czekania na kuriera wreszcie mam swojego raptora. Czy to jest normalne, że zaraz po podłączeniu dysku zamiast tak jak mówi producent(74) pokazuje podczas startu 70,911(coś koło tego) :?: :?: Czy możecie mi polecić program, którym mogę podzielić dysk na partycje nie tracąc już zainstalowanego windowsa?? :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 normalne. 1 gb = 1024 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Partition Magic 7.0 lub 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 jak masz juz zainstalowanego windowsa top mozesz urzyć programu PowerQuest Drive Image 7.0.Robi obrazy partycji, jest bardzo prosty w obsłudze.Zrobisz nim obraz partycji z systemem i przenosisz na nowy dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Dzięki za odpowiedzi ale te programy które podajecie są niestety płatne, a ja p2p w mojej zafakanej sieci mam blokowane do północy, a nawet jak szukałem na emulu, dc++, winmxie to gó*** znalazło na wew ip. Nie ma czegoś darmowego:D p.S troszkę się źle zrozumieliśmy, ja już mam xp na raptorze, chodzi mi tylko o program który podzieli mi dysk nie formatując całego dyskuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 sciagasz Hiren's Boot CD - jest to botowalna plyta z botowalnymi programami np PM, testowanie dysku, Memopry test itp. nagrywasz na plyte i w tej plycie bierzesz darmowego PM 8.0. a tu masz link: http://www.chasspass.com/progs/Hirens.BootCD.6.0.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Świetna rzecz, DZIĘKI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...