Wofek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Poszukuje bocznej blachy do obudowy Codegena ! Chce zrobić sobie małego MODA :D, a szkoda mi mojej blchy :wink: Jak ktoś ma coś takiego do pylnięcia to niech da znać ! Ewentualnie kupie samą obudowe bez zasilacza - ATX oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 A konkretnie do Chodzi o tą stojącą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Poszukuje bocznej blachy do obudowy Codegena ! Chce zrobić sobie małego MODA :D, a szkoda mi mojej blchy :wink: Jak ktoś ma coś takiego do pylnięcia to niech da znać ! Ewentualnie kupie samą obudowe bez zasilacza - ATX oczywiscie :) Co tam kombinujesz :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Poszukuje bocznej blachy do obudowy Codegena ! Chce zrobić sobie małego MODA :D, a szkoda mi mojej blchy :wink: Jak ktoś ma coś takiego do pylnięcia to niech da znać ! Ewentualnie kupie samą obudowe bez zasilacza - ATX oczywiscie :) Co tam kombinujesz :wink: :wink: :wink: Jak będzie blacha to zrobie moda, a wówczas umieszcze fotki ! :lol: 8) Więc.... szukajcie BLACHY ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Nie wierze, że nikt nie ma blachy albo obudowy bez zasilacza !!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Kurde trzeba było mówić wcześniej. Tydzień temu wywaliłem swoją obudowe na śmietnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 yyy... a nie łatwiej będzie ci zamiast blachy wsadzić plexi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wywaliem bo robie moda obudowy. Kupiłem starego Big Towera Voisa wyszlifowałem wyciłąm otwory tytlko jeszcze musze jakiś panel przedni zrobić i tył. A i jeszcze najgorsze to mocowanie płyty głównej rozwierciłem nity w starym codegenie i wyciągniołem tą blache do której sie przyklręca płyte. Spokojnie bym ci ją dał , tylko cikawe czy by ci rozmiar pasował bo miałem dwie obudowy codegena i były innych rozmiarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedym Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 O kurcze, żeby z trzy dni wcześniej, oddałem obudowę braciakowi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wywaliem bo robie moda obudowy. Kupiłem starego Big Towera Voisa wyszlifowałem wyciłąm otwory tytlko jeszcze musze jakiś panel przedni zrobić i tył. A i jeszcze najgorsze to mocowanie płyty głównej rozwierciłem nity w starym codegenie i wyciągniołem tą blache do której sie przyklręca płyte. Spokojnie bym ci ją dał , tylko cikawe czy by ci rozmiar pasował bo miałem dwie obudowy codegena i były innych rozmiarów. To lec na wysipisko i szukaj ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Odnawiam posta....... i ponawiam pytanie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...