Sawicki Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czy ktos z wrocka albo okolic ma moze plytke bootowalna z Windowsem 2000 Professional.Fajnie byloby gdyby byl ze zintegrowanym SP4.Chcialbym pozyczyc na 1 dzien gdyz chce sprawdzic jak bedzie chodzil na moim dosc leciwym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Poszukaj sobie na www.it-faq.pl Gdzies tam w downloadzie jest wersja działająca 120 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Cos mi sie nie wgrywa okno w javie ale pewnie to wina mojej przegladarki: http://www.it-faq.pl/DesktopDefault.aspx?tabid=57 Mam IE6 i Jave Suna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...