Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ten co założył wontek jakiś dziwny ja nie jestem królem ortografi ale jak pisze temat to staram się nie robić błędów i proponuje zamknąć temat "czy się połaca" :lol: Zapraszamy model Hmm.... Poprawiasz a sam jak piszesz? :evil: A widzę że hajper też to zauważył... :) Co do karty? Chcesz teraz zagrać w DOOMA III ? To bierz ją teraz... Aktualnie bardzo spadają ceny więc możesz znależć okazje (chodzi mi o Allegro) Ja osobiście bym czekał za nową generacją kart - bo ta Twoja Ti4600 jest cały czas dobrą karta. :) wiesz tu nie chodzi o pisownie w tlopicu :lol: tylko o tytuł bo to szczypie w oczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 jasne że się "połaca" !:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Panowie, panowie (lub panie 8O ) proponuje by ten topic ktoś bo jeszcze się monitory potłuką... Autor topicu już chyba otrzymał odpowiednie informacje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 właśnie zamknąć topic do niczego nie prowadzi autor już tu chyba nie zagląda więc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Do autora ( bo może jednak zajrzy ) Moim skromnym zdaniem kupno radka9800 już za bardzo sie nie opłaca, 6800 można już kupić za 1400 spokojnie w sklepie - a nie oszukujmy sie do 9800 nie ma porównania. Ja uważam że różnica jest zbyt mała - warto dołożyć te parę stów ( pod warunkiem że się je ma ) i kupić 6800. Też sie czaję na 6800 i na razie zbieram te parę stów różnicy do mojej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...