waral Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Muszę kupić Win. Czy możecie mi powiedzieć czy mogę przydzielać różne uprawnienia użytkownikom w XP Home? Głównie chodzi mi o ograniczenie dostępu do poszczególnych katalogów i programów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czy możecie przeczytac przyklejony temat o zabezpieczeniach w XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waral Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Czy możecie przeczytac przyklejony temat o zabezpieczeniach w XP?Rzeczywiśce wszystko napisane - przepraszam za nowy temat. P.S. Tylko w tytule przyklejonego tematu jest XP Pro, a w treści oba systemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...