Skocz do zawartości
Dropas

Poszukuje odpowiednich radiatorow do A350XT

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest ktos kto moglby mi doradzic jakie mozna kupic radiatory na pamieci A350XT tylko bez rzadnych dodatkowych obrobek i czy wogole takie istnieja.Jesli mozna prosilbym o podanie linkow gdzie tak owe mozna kupic.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta ta ma chyba pamięci BGA więc każde radiatory na takie pamięci będą dobre :) Tylko niepokoi mnie jedna rzecz, a mianowicie to że pamięci sa w pewnym stopniu zasłonięte przez chłodzenie rdzenia, więc konieczna byłaby jego wymiana albo lekka przeróbka :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego artykulu juz go przeczytalem.Nawet zrobilem pewne modyfikacjie w biosie ale musze zalozyc radiatory na pamieci ze w zgledu na to ze karta po tych modyfikacjiach strasznie sie grzeje.Dlatego zapytalem sie czy tak owe istnieja.Coz pozostaje mi samemu ze starych radiatorow cos sklecic.A i mam pytanie czy te ustawienia w tym artykule chodzi mi o latecjie i timingi sa odpowiednie dla kazdego FX 5900XT bo moj zamocno sie na nich grzeje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tego artykulu juz go przeczytalem.Nawet zrobilem pewne modyfikacjie w biosie ale musze zalozyc radiatory na pamieci ze w zgledu na to ze karta po tych modyfikacjiach strasznie sie grzeje.Dlatego zapytalem sie czy tak owe istnieja.Coz pozostaje mi samemu ze starych radiatorow cos sklecic.A i mam pytanie czy te ustawienia w tym artykule chodzi mi o latecjie i timingi sa odpowiednie dla kazdego FX 5900XT bo moj zamocno sie na nich grzeje.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...