Qdlaty Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam! Przeczytałem bardzo dużo postów odnośnie chłodzenia procka, niestety w ogromie wypowiedzi nie jestem pewny co wybrać. Obecnie mam bartona 2500+@3200+ na Vcore 1,825 ( słaba seria :( ) chłodzony starym własnorecznie szlifowanym TT Volcano 9 który na 3800 r.p.m. robi dość sporo hałasu ( temp. proca idle 48* 2hprime95 53* ). Mobo Abit Nf7-S w budzie Big Tower Chief`a. Chodzi mi o chłodzenie w granicach 200-250zł, nie jestem pewny czy zalman 7000 Cu wejdzie i co ciąć.... Czy może jakiegos thermalright`a lub thermaltake`a.... Chodzi o dość wydajne i w miare ciche chłodzenie max 35dB... Wiem że było wiele takich postów aczkolwiek prosiłbym o wyrozumiałość i pomoc w wyborze pomiedzy aktualnie dostepnymi coolerami... Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie obraź sie ale na stronie głownej jest link do testu coolerów. IMO TermalRight będzie najlepszy. Wybierz coś z anela.pl weź tego na którego starczy Ci gotówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qdlaty Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Nie obraź sie ale na stronie głownej jest link do testu coolerów. IMO TermalRight będzie najlepszy. Wybierz coś z anela.pl weź tego na którego starczy Ci gotówki OMG Cóż po tak długim czasie przed monitem dochodze do wniosku że trace wzrok ;) Jeszcze jedno pytanie odnośnie Thermalright`ów ( bo na któregoś z nich się decyduję :) ) mianowicie zapinka...ze względu na mocowanie lepiej by bylo brac SLK-800 U ale ze względu wydajnościowego to 900...i czy na pewno nie wyrwie mi socketa :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 nie wyrwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 W csklep.pl jest SP-97 za 199zł, do tego wiatrak arctic za 25zł i masz bardzo dobre chłodzenie :) za 225zł :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 224 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jaka masz temperature w obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 224 :D ta 1zł to odrazu napiwek dla kuriera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ten AC starczy do SP-97? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ten AC starczy do SP-97? Starczy :) Choć 92x02 będzie wydajniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 poszukaj na tej stronie moich wynikow z testow sp97 i zalmana i bedziesz znal odpowiedz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...