toki Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Witam, czy istnieje jakis klon kazy pod Linuxa, z GUI dla x, latwy w instalacji??? Dziekuje za pomoc toki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-lin-sof...-en/table.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cris Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 ja polecam mldonkey i gnutella. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 a ja lmule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgholm Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja lmulelMule ssie, przy segfaultach uszkadza pliki temp xMule rulz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a nie bo amule :P i tak bt lepsze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...