Chobo Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Czym się rózni AGP 8x pro od AGP 8x zwykłego?Czy jest jakiś wzrost wydajności przy AGP PRO,czy tozwykły zabieg marketingowy?NIE klnijcie mnie :D:D:D ALe za cholere pojęcia nie mam a wymieniam płyte chyba na ASUSA A7N8X DELUXE i tam włąsnie jest to AGP,piszce jak najszybciej,rano jadę na giełe:D:DZ góry thx,pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Na jednej płyie msi miałem taki port, i nic to nie daje :( To jest chyba do kart dla profesjonalistów, większe napięcie jest wstanie dostarczyć czy cosik takiego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nie wieksze napięcie tylko wiekszy amperarz, stosowane w niekótrych profesjonalnych kartach. Dla zwykłego usera to egzotyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZAR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ermpero ma racje... AGP pro dostarcza do karty wieksze napiecie bo ta zas potrzebuje wiecej watow do swoich Obliczen professionalnych :) przezco sie bardziej grzeje i wiecej trza chlodzic i fokle... WILDCAT'y np sa na AGPPRO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...