=mis= Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 NIe, jak już coś robić to wywalić cyca. Bo on zabardzo przypomina że jest to codegen. Tosą takie 2 projekty, tylko niewiem który lepszy... takie "diabelskie" oczy, czy... coś na styl bety :D I ia "beta" mi się chyba bardziej podoba.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jednak mnie bardzo przekonaliście :wink: To jest zaczęty mod panela. Wyciągnołem tego "cyca" z środka i powyciągałem przełączniki (przydadzą się jeszcze). Tak jak zawsze najpierw nawiercanie na bardzo wolnych obrotach żeby nic niepopękało... ..ale jednak żeby potem było łatwiej. potem brzeszot i jedziemy po dziórkach i samo wypada. potem papier ścierny i całkiem dobrze wygląda. Z wyciętego okna zostało trochę blachy więc zrobimy z niego podkładkę pod panel. Trochę piłowania, dopasowanie do budy, dzióry na przełączniki i zrobione. Zostało mi jeszcze wypełnienie tego kawałka po "cycu" i zamalowanie tego, wstawienie blaszki i przycisków, podswietlenie tego i założenie plexi - eeeee 5 min roboty - ide na piwo.[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...