Tołdi Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Interesuje Mnie zakup TwinMos Twister 512DDR 400 ale slyszalem ze gryzie sie ona z plytami AN7 czy jest to prawda ? i czy ma ktos taki zestaw prosze o parade... lub inny zestaw ktory chodzi dobrze np Kingston,Geli lub jaka pamiec bendzie dobra do tej plytki... :cry: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ja jade na AN7 GURU 2x512 DDR TWIN MOSS (ale typowe DUAL)i niemam żadnych problemów.Zauważyłem ze jest jakaśwada na płytach ABIT'u i być moze dotyczy pośrednio pytania.Chodzi o to że jak wyjmiemy płyte z kartonu i zaczepiamy RAMy to jest bzyczenie że nie widzi pamięci i że nibi są uszkodzone. W takim wypadku tzreba zrobić zworką CLEAR CMOS i będzie działało.Nie jest to regułą ale składałem już 3 kompy ( na ABIT - NF7 , AN7 , AN7) i były włąśnie takie przypadki.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mam 2x256 Twisterow 433 na NF7 i chodza bez wiekszych oporow. Inna sprawa ze nie polecam wogole nowych modulow TwinMosa (ani value ani Twister - po prostu ostatnio bardzo spadly z jakoscia i wogole slabiej sie @). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...