Dudumaster Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 witam jak zwykle mam problem z pamięciami juz 4 raz mi padają pamięci palą sie jedna po drugiej ... i tak pamici na gwarancje znów no i problem sie zacznie z płytą bo w czestochowie gdzie jest mi najbliżej komputronik skąd mam epoxa w obecnej chwili nie funkcjonuje :( i bede musiał go wysłać czyli dłuższe czekanie + koszty wysyłki :cry: no i teraz mam takie pytanie czy warto sprubować kupić pamięci kingstona ?? moze one dają rade tej płycie ?? bo reguła jest taka tam gdzie noname nie ruszy kingstone ruszy z palcem w pupie .... jak myślicie warto sprubować ?? a nuż wsio bedzie chodzić bez problemu ?? a moze jednak i tak oddac plyte na gware bo juz jej los jest przesądzony?? pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jak to się palą????? przecież nie jest łatwo zjarać pamięci no chyba że dostają gruboi więcej niż 3.3V widać jak nić że masz coś zwalone na płycie powinnieneś sprawdzić ile masz voltage na nich najlepiej miernikie robi się to pdajrze tak że przykładasz go do mosfeta przy pamiatkach jedza z móżek (nie środkowa jak jest) i bedziesz wiedział czy to nie przyczyna tego dziwnego zjawiska !!!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_em Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 mojemu kolede na tej płycie zjarały sie z 5 pamieci..zmianił płyte i poklopocie było.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...