Skocz do zawartości
Dudumaster

oczywiscie znów mój epox+pamięci=spalone pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

witam

jak zwykle mam problem z pamięciami juz 4 raz mi padają pamięci palą sie jedna po drugiej ... i tak pamici na gwarancje znów no i problem sie zacznie z płytą bo w czestochowie gdzie jest mi najbliżej komputronik skąd mam epoxa w obecnej chwili nie funkcjonuje :( i bede musiał go wysłać czyli dłuższe czekanie + koszty wysyłki :cry: no i teraz mam takie pytanie czy warto sprubować kupić pamięci kingstona ?? moze one dają rade tej płycie ?? bo reguła jest taka tam gdzie noname nie ruszy kingstone ruszy z palcem w pupie .... jak myślicie warto sprubować ?? a nuż wsio bedzie chodzić bez problemu ?? a moze jednak i tak oddac plyte na gware bo juz jej los jest przesądzony?? pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to się palą????? przecież nie jest łatwo zjarać pamięci no chyba że dostają gruboi więcej niż 3.3V widać jak nić że masz coś zwalone na płycie powinnieneś sprawdzić ile masz voltage na nich najlepiej miernikie robi się to pdajrze tak że przykładasz go do mosfeta przy pamiatkach jedza z móżek (nie środkowa jak jest) i bedziesz wiedział czy to nie przyczyna tego dziwnego zjawiska !!!! :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi