Tank_26 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Cześć Kiedy zakładam konto to pisze mi że nieprawidłowe hasło. A czy wogóle gra ktoś jeszcze w generalsów?? EDIT Trzeba nowego maila założyć. Wcześniej miałem już na GAME SPY. Edytowane 9 Marca 2006 przez Tank_26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iskiera Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Witam Mam problem z graniem w Command & Conquer Zero Hour Online. Mam oczywiscie orginalna plyte z cd-keyem jednak po probie polaczenia sie w serwerze (custom match) wyskakuje mi komunikat "Unable to connected to order players". I wyrzuca mnie z tego serwera. Natomiast jesli wybiore opcje quick match polancza mnie do gry jednak chwile po rozpoczeciu wyskakuje mi discount menu i tam mam 2 przyciski do wyboru "vole" i "end game" co bym nie wcisla pisze mi ze wygralam i sie konczy gra. Czemu sie tak dzieje i co mam zrobic?? ponadto w opcjach gry w pisalam Firewalla ale tam jest jeszcze HTTP Proxy czy tam tez musze cos w pisac?? (problem w tym ze nie wiem gdzie znalezc numer od tego) Licze na panstwa pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czy komuś działa C&C Generals pod Vistą :?: tryb zgodności z XP SP2 nie pomaga :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 U mnie C&C ZH chodzi bez problemów na Windows Vista... nie muszę nawet uruchamiać trybu zgodności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Grałem kiedyś w tą grę ale tylko w single - wymiata. Grafa tez fajna, w szczególności jak się przywali bombką atomową ;) Musiałbym kiedyś spróbować na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam, gram już od dawien dawna w C&C Generals + także i z ZeroHour... Mam taki problem, że gra mi strasznie przycina na dużych planszach przy wiekszej liczbie graczy... Oczywiście gra włączona na maksymalnych detalach, jakie się tylko da ustawić. No ale mam komputer, co z palcem bardzo głeboko powinno zapitalać i nikt nie powinnien się nawet zakrztusić: A64 3200@2600, 1GB ram na 215mhz, 7600GS@660/1630, także... :wink: Dodam, ze zmiana rozdzielczości na niższą ( teraz jest 1280x1024 ) kompletnie nic nie daje, wyłączenie aniso i AA także nic... :mur: Najbardziej mnie wkurza fakt, że na poprzednim komputerze ta gra chodziła po prostu dobrze, o ile nie włączyłem wyżej niż 1280x1024 a miałem Athlona xp2000+@2000Mhz 1gb ram, R9550@9600PRO... Także wszsytko jest popaprane i co najmniej dziwne, oczywiście wszystko jest poinstalowane, stery, dx, itp, moj system i jego stan to marzenie 95% userów komputerów, o ile znajdzie się 5% bardziej pedantycznych ludzi na ziemii ode mnie... Także całkowita załamka. Inne gry śmigają rzecz jasna, tak jak należy... Tylko to C&C Gen podstawa jak i ZH tak samo muli... Update wszystkie poinstalowane... Ogólnie nie jest to dla mnie wielkie zaskoczenie bo gra od EA a oni tak dopracowują swoje gry... :mur: Programiście gier i ogólnie programów powinni brać przykład z ludzi od CRYTEK... Bynajmniej świata nie zmienię, a chcę, żeby ta gra zaczeła chodzić, tak jak należy, jakieś porady? Ps. znacie jakieś stronki, etc gdzie można jakieś mapki na single ściągnąć, etc? Wiem, że C&C gen są już stare i niedlugo C&C 3 wychodzi, ale... lubie generalsów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 U mnie gra na mapie z 7 przeciwnikami ustawionymi na poziomie brutalnym też się zacina - nie ważne czy grałem na PIV 1.9, 256MB RAM i FX5200, czy po dodaniu kości 512MB czy w końcu po modernizacji, na moim obecnym kompie. Nie zależnie jakie detale wybiore to i tak czuć rwanie animacji (zwłaszcza przy przesuwaniu mapy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja ogólnie mam ten problem, jak już przciwnicy troszkę "urosną" i jak jest ich kilku, ale wtedy caly czas jest miazga, jakby vylo z 10-15fps.... bieda straszna. Na moim starym kompie ww bylo po prostu ok tylko przy jakiejs masakrycznej akcji, multum czolgow itp to potrafilo raz, czy dwa szarpnac i tyle... Teraz jest totalna padaka :angry: Myslalem ze moze ktos slyszal/zna jakis dodatek no bo obecne kompy powinny mielic ta gre... :wink: Ale penwie jest tak, że EA znowusz zje**** kod gry i tyle... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 mi też sie przycinało kiedy grałem z kumplem na mapie 8 osobowej » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ale to chyba dla tego że każdy miał wojsko na pół mapy ;d 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Grał ktoś w generalsa przez hamachi ? Próbuje z kumplem ale zawsze przy próbie podlaczenia do serva wywala "Limit czasu podłączania przekroczony" i zonk. Macie na to jakiś sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Gram czasem przez hamachi ale nigdy nie mialem problemow, raz tylko cos rozlaczylo gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Odpowie mi ktoś na pytanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejm Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Postanowiłem wrócić do generalsów i pograć trochę przez net. Niestety mam duże problemy z połączeniem się z jakimkolwiek graczem. Średnio udaje mi się połączyć co 10 rozgrywkę, a to trochę irytujące! Szczegóły: Zero hour + patch 1.04 polish gra oczywiście oryginalna w tle działa AVG free edition (ale i z wyłączonym są problemy) internat dostarcza UPC generals nie jest blokowany przez firewalla Czasami nie uda się wogóle nawiązać połączenia, a czasem się połączy ale przeciwnikowi wogóle nie napełnia się progress bar z ładowaną mapką i gra momentalnie się kończy. Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Ależ teraz odkopie dinozaura. Ale niech się dzieje. Generals zwykła wersja bez dodatków - czy da się jakoś powiększyć widoczny obszar mapy - bo nie wiem czy to kwestia dzisiejszych realiów czy nie, ale na obszarze widać tylko kilka budyneczków i co chwile trzeba przewijać. A wydaje mi sie, że na necie widziałem screeny gdzie było widać znaczną część mapy na bieżąco. Myśle że Eyefinity do tego chyba nie trzeba włączać :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 jak nie jakieś ujęcie z filmów to na 1000% był to mod. jak go znajdziesz to daj znać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam2006 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Czy grając w multiplayer online wam tez gra chodzi wolno? nie chodzi o to ze jest za wolny komputer ale ze chodzi plynnie ale wolno. W single player jest game speed do ustawienia i tam mozna to regulowac. Chcialbym se orginala kupic ale jesli ma chodzic wolnoo to bez sensu. A kiedys probowalem na piracie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Czy grając w multiplayer online wam tez gra chodzi wolno? nie chodzi o to ze jest za wolny komputer ale ze chodzi plynnie ale wolno. W single player jest game speed do ustawienia i tam mozna to regulowac. Chcialbym se orginala kupic ale jesli ma chodzic wolnoo to bez sensu. A kiedys probowalem na piracie Singleplayer to grasz na swoim kompie, a jesli mowisz ze w multiplayer gra sie Tobie wolno, to wine tutaj ponosi ping, ktory rzecz jasna w SP nie wystepuje ;). Musisz wbijac na servery z dobrym pingiem (w wyszukiwarce dajesz sotrowanie wedlug ping'u), a jesli grasz przez hamachi to kolo z ktorym grasz i stawia serva musi miec dobry upload, i najlepiej jak by byl w kraju lub w kraju sasiadujacym , zadne mozambiki nie wchodza w gre ;). Albo Ty posta server to ping bedzieszmial 0 (lecz jesli koles bedzie mial lagi to Ty tez, chociaz ping bedziesz mial 0) niestety strategiczne laguja tez Ciebie, zebys nie mial wiekszej prewagi od kolesia ktoremu laguje, IMHO sprawiedliwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Witam, mam pytanie, czy ktos juz probowal uruchomic ta gre pod windows 7 x64? W/g TEJ strony powinna uruchomic sie bez problemu, niestety u mnie zawiesza sie na splash screenie. Jakies pomysly? Sprzet w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Tryb zgodności włączony? Ja na 7 32 bit bez tryby zgodności nie mogłem grać przez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Tryb zgodnosci windows xp sp3 oraz prawa administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2010 U mnie na Win7 x64 (sprzęt w podpisie) działa bez problemu, beż żadnych trybów zgodności (wersja z dodatkiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio109 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 mam to samo co on ale u mnie nie pomaga tryb admina ani tryb zgodności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozorków Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Cześć. Mam oryginalną polską wersję gry Command & Conquer Generals Zero Hour(wersja 1.00). Chciałem zainstalować patcha 1.02 i 1.04 ale nie mogłem. Gdy próbuję zainstalować patcha to wyskakuje mi błąd *Old file not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match.* Raz po próbie zainstalowania patcha po kliknięciu na ikonę gry wyskoczyło mi okno, że muszę uruchomić ponownie komputer. Po włączeniu wyskoczył mi ten sam błąd co wcześniej. Błagam pomóżcie! Jak zainstalować patcha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) Włącz grę wieloosobową. Patch automatycznie się ściągnie i zainstaluje. Edytowane 12 Lipca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Można w jakiś sposób wyłączyć limit 30 FPS w Zero Hour? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) GenTool 1.0 Multiplayer Addon - CNC Zero Hour - GameReplays.org Czytam, że 30 FPS to limit narzucony przez grę (a dokładniej - przez silnik). Edytowane 15 Stycznia 2011 przez zzizzy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Z tego co wiem to limit jest zapisany w którymś z plików big w folderze ZH , nie pamiętam czy da się go zdjąć . Bo sama edycja parametrów działa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 a mam pytanie, czy w tej grze jest limit jednostek? Czy można budować ile się da? Pamiętam, że te pierwsze C&C nie miało limitu, ale kiedy to było ;) A jak w generałach jest to może istnieje sposób usunięcia limitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie ma. Przynajmniej nigdy czegoś takiego nie widziałem, a trochę grałem. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) dzięki za odpowiedź, dobra wiadomosć :) a nie masz może na sprzedaż po dobrej cenie? Nie wiem czy we Wrocławiu by mieli za 50zł. Mogę się wymienić ewentualnie na Crysis Maximum Edition Orange Box Far Cry Civ III TDU 1-ka Prey ;) Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...