sham4n Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Witam. Mam możliwość podłączenia się do sieci POLPAK-T w mojej kamienicy za 100 zł. miesięcznie. Sieć ma być na ok.30 mieszkańców i ma przepustowość 2Mbits/s. Czy nie jest to za małe łącze na tylu mieszkańców? Co o tym sądzicie? a może są jacyś inni dostawcy na terenie Wrocławia warci polecenia? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 We wrocku masz za 99zl 1mbit od Dialogu .. rozejrzyj sie czy sa u ciebie mozliwosci techniczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 99 złoty za okres promocyjny, a potem jakieś 149 o ile się nie myle! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Okres promocyjny to jest umowa na 12 miesiecy ;] Za ten czas to tpsa pewnie jeszcze obnizy ceny, dialog by sie tylko skompromisowal i stracil klientow jesli by wrocil na 149zl. Babka w boku powiedziala ze to jest na 99% ściema z tym "okresem promocyjnym" i ze cena pozostanie na takim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 i pamietaj ze masz 1 MB dla SIEBIE a nie dla 15 osob ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 e tam ;] nie wszyscy naraz siedza mam 2mbit na 10 a transfery.. 200kb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 2Mb są w zupełności wystarczające na 30 osób a nawet więcej przy odpowiednim podziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 zgadzam sie z Paranoikiem. W mojej sieci bezprzewodowej mamy do podziału Polpak 2mbit na około 100 użytkowników !! I działa bardzo dobrze, zazwyczaj mam cały czas transfery po 20kB/s , a taka oferta za miesięczny abonament 40zł jest chyba do przyjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja tam wole transfery 120-130kBs za 99zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Cytat Ja tam wole transfery 120-130kBs za 99zl ;]no tak, ale nie mieszkasz w miescie, ktore ma 49tys. ludzi :} . Ja i tak sie ciesze, ze moge czytac tweaka non stop (no chyba, że padnie serv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Mieszkam w miescie ktore ma 80k ludzi .. robi to jakas wielka roznice ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Cytat 2Mb są w zupełności wystarczające na 30 osób a nawet więcej przy odpowiednim podziale.30 ;) Para chyba cyferek przed zapomniales ;) Przy 130 bylo swietnie, przy 230 dopiero po paru godzinach chcieli mnie linczowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Przy 230 to lincz gwarantowany... no chyba, że same dziadki pocztę ściągają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkk Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Cytat Cytat Ja tam wole transfery 120-130kBs za 99zl ;]no tak, ale nie mieszkasz w miescie, ktore ma 49tys. ludzi :} . Ja i tak sie ciesze, ze moge czytac tweaka non stop (no chyba, że padnie serv)A ja mieszkam w mieście co ma 25tyś mieszkańców i mam 3 DSL po 1mb:). Wyciągam średnio 80-120kB/s. Płace 45zeta :D. I to bezprzewodowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Marco, a p2p poblokowales? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...