Gladiator Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mam Płyte MSI K7T PRO i Durona 600 Chcielem wymienić procka na Durona 950 Włazylem go i włączyłem kompa pochaodził jakąś godzine i sie wyłamczył potem chciałe go włączyć(i nic żadnych odgłosów z obudowy) i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o zmnieniłem procka ma 600 i nadal sie nie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> zostawiłem go na noc . A ramo sie włączył normalnie co jest grane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 juz ci mistrz mowil, ze MoBo, ktore posiadasz jest magiczne! Co z twoim niby nowym Asusem?? PS Nie chce twojego lewwego dysku Ja chce Barracu :evil: :evil: de IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mobo jest 100 % sprawne Poglem lezy w czymś innym a ty walcz ze swoim ibm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Na 100 % wina plyty, ale ty swoje PS Wpadnij do mnie mam cos do obgadania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...