yooguruto Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Skoro pojawil sie topic o wydajnosci radkow w DOOM3 to moze wypowiedza sie tez posiadacze produktow Nvidii Jezeli macie juz jakies spostrzezenia jakis detonatorow nie instalowac / instalowac do Waszych GF'uf przed graniem w d3 to droga wolna. Z tego co widzialem, to chyba nie powinno nikogo dziwic sformulowanie, ze D3 lepiej chodzi na Geforce'ach wiec moze sterowniki maja tu wieksze znaczenie, czas pokaze ... /edit ja z uporem maniaka powiedzialem sobie ze bede gral an moim GF5200Ultimate. Poki co D3 odpalilem na detkach 56.55 noi moge powiedziec ze gra po prostu chodzila :) moze nie super zadowalajaco ale grac sie da ( 9-25 ). Dlatego czekam, moze ktos ma podoba karte i trafil w 10 ze swoimi detonatorami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 hehe powinienes sie udac do dzialu GRY, tam w brew pozorom dowiesz sie wszystkiego na temat kart, sterownikow i roznych trickow poprawiajacych wydajnosc w doomie... no moze czasem spotkasz sie z jakims postem na temat wrazen z gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zdecydowanie zmień sterowniki na coś z serii 6x.xx (np. 61.77 są dobre) przynajmniej 10fps więcej nie tylko w doomie. U mnie na tej samej karcie mam max 20-60fps (800x600 medium, wszystko "on") tylko jak pojawi się więcej potforóf to czasem laguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Kurcze byłem w dziale Gry i nie uzyskałem żadnej odpowiedzi więc może tu. Więc tak mam kompa jak w podpisie i w doom3 w timedemo mam tylko 13 klatek/s!!!! na sterach 56.72 a na nowszych np 61.77 to juz wogole porazka jest jeszcze gorzej i inne gry mi nie chodza! Nie wiem o co chodzi, bo na sterach 56.72 inne gry chodza dobrze tylko doom3 sie wlecze dlaczego? ustawienia dooma to 800x600 medium bez cieni i aa. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Reinstalnij se windowsa, nie zapomnij o wszystkich sterach (zwlaszcza o tych do plyty glównej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duro Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Zubo! Miałem podobny problem do twojego (te same stery Gf Fx 5600 Winfast podkręcony) i w timedemo 13 klatek/s . Przeinstalowałem stery na 61.77 i ustawiłem taktowanie karty na domyślne. I pomogło, teraz na 1024-768 wszystko na on i medium detail i w timedemo 24 klatki/s!!! Gdy podkeciłem kartę to znowu taki chu... wynik. Z moich obserwacji wynika, że nie mogłem podkręcać grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...