Gość zimny1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 zaciołęm się w angli gdy trzeba uratować jakiegos gośćia z palącej sie stodoly (nieweim jak wejść do środka) ale znalazłem na zagranicznym forum odpowiedz lecz nie za bardzo rozumie to zdanie " Walk over to the box that is by itself and move it over now move the boxes around until you can move the top box towards the barn that is on fire." jak by kotoś mógłbymi je przetłumaczyc był bym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 nikt nie ma:( ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 zaciołęm się w angli gdy trzeba uratować jakiegos gośćia z palącej sie stodoly...ooo! Jednak ktos na tym forum gra w BS3 :D Jesli dobrze pamietam to masz tam w sumie cztery skrzynie: - dwie z nich luzno lezace - dwie pozostale ulozone jedna na drugiej (poziomo) Musisz przesunac te dwie luzne tak zeby zostaly ustawione w linii prostej pomiedzy stodola a tymi "dwiema skrzyniami ulozonymi pionowo" (nie wiem jak to prosciej napisac...) W kazdym razie chodzi o to, zeby wtedy mozna bylo przesunac ta gorne skrzynie w kierunku stodoly przesuwajac ja po pozostalych skrzyniach :P I w sumie tyle :> Potem wchodzimy na te skrzynie i wdrapujemy sie i wchodzimy do stodoly. Mam nadzieje, ze udalo mi sie pomoc :roll: *** Ja sam potrzebuje pomocy. Nie wiem jak wejsc do domu Vernona Blier'a. To juz po tym jak Policja zamknela mieszkanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 dzięki udałeo się gra jak dla mnie zawalista trzeba sie dobre namyśleć żeby cos przejść a co do twojego problem to luknij tu http://www.adventurecompanygames.com/tac/f...ard=brokensword Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemesis-- Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 gram w ta girke i doszedlem do katakumb w ktorych stoje przed tajnymi drzwiami ktore otwieraja sie po ulozeniu odpowiednij sekwencji butelek patrzylem za solucjami lecz nic z tego czy ktos potrafi mi pomoc??? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Pull the left green bottle, the left red bottle, the right red bottle, the white bottle and then the blue bottle to open the secret door. eh link do solucji nie chce dzialac :( poszukaj sobie sam na http://www.gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Chyba cos sie nie naszukales tych solucji :] Pierwszy link z google :P http://www.elmag.pl/brokensword/bs3-solucja.php http://www.google.pl/search?q=%22broken+sw...ogle&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemesis-- Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Chyba cos sie nie naszukales tych solucji :] Pierwszy link z google :P http://www.elmag.pl/brokensword/bs3-solucja.php http://www.google.pl/search?q=%22broken+sw...ogle&lr=lang_pl ja te wszystkie strony mniej wiecej sprawdzalem :) otz pierwszy link zawiera opis - rozwiazanie poczatkowego etapu gry (to jest dopiero sam poczatek a dalszej czesci solucji nie ma :P) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Siema. Fajna jest ta gra ? czy mogę zacząć grać 'ot tak' w 3-cią część, czy jest powiązana z wcześniejszymi częściami? Ogólnie wszelkie opinie mile widziane.. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 jezeli dobrze pamietam to gra ma juz hohohoho, i wtedy była IMO taka sobie mozesz spokojnie grac nie ogladajac sie na poprzednie 2 czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 no wedlug mnie bardzo dobra !!!! polecam !!!! toz to klasyka juz - no moze nie taka jak dwie pierwwsze czesci ale teszszsz ;) pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 nie gralem w poprzednie czesci ale czesc 3 jest zajebista :D bardzo ladna grafika 3D pykalem sobie ze wszystkim na maxa (6xAA i 16xAnizo) i milo sie patrzylo :) w sumie nie jest moze jakos rewelacyjnie trudna ale w ramach relaksu wsam raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Hehe, możesz nie grać w poprzednie części, ale gdy je przejdziesz będziesz odkrywał wiele smaczków nawiązujących do poprzednich części :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
believe Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 problem moze i glupi ale nie wiem jak mam sie wydostac z samolotu na samym poczatku gry, w solucji pisalo ze trzeba popatrzec na szyby w kokpicie, a potem zbic jedna z nich gasnica, popatrzylem na 1dna z nich ( na ta peknieta ) a na druga nie moge bo droge grodzi mi Harry pomozcie prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 W papierowej instrukcji do gry jest wyjaśnione krok po kroku jak przejść pierwszy etap. Jeśli masz polską wersję są to strony 16-21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proX!mo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Witam, Mam pewien problem z tą grą. Po zakupie gry pierwszego dnia gralem normlanie i wszystko bylo OK. Ale drugiego dnia Broken Sword 3 nie chcial dzialac. Pokazywalo sie okienko tak jakby chcialo sie juz wlaczyc, ale sie nie wlacza, tak jakby gra sie zacinala przy wlaczniu. Dlaczego tak jest?? Mial ktos kiedys podobny przypadek?? Dodam ze przeinstalowanie gry nie pomaga :( POMOCY plzzz :) pozdrawiam (mam nadzieje ze zrozumieliscie moj problem :-| ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 moze system przeinstaluj? hehehe wiem dla gry nie ma sensu. ja mam Oryginał również i juz ukonczylem bez zadnych problemow z niedzialaniem czegos tam:) pozdro. Zapomniales napisac jaki masz sprzet, jakie stery do grafy itp.. a z fusów nikt wróżyć nie ma zamiaru:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proX!mo Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Juz sam nie wiem, nic nie pomaga :( Sterownki do karty graficznej mam najnowsze a komputer tez mam w pozadku (GF4, 1024 DDRAM, procesor 2800 Athlon). Mysle ze kompa mam dobrego i gra pownna ladnie chulac ale niestety nie chula :huh: Czy ktos ma jakis pomysl co moze byc i dlaczego gra mi nie dzaiala?? POMOCY! pozdrawiam, czekam na wmiare szybka odpowiedz :-P Pomocy co jest z moim Broken Swordem 3?! Gra nie chce sie wlaczyc tak jakby sie zacinala przy wlaczaniu. Przeczytalem gdzies ze moze to byc problem rozdzielczosci, ale gdy zmieniam rozdzielczosc w Windowsie to dalej jest to same - gra nie chce sie wlaczyc :( Kurrrde co jest juz nie mam sily. Sterownki do karty graficznej mam najnowsze a komputer tez mam w pozadku (GF4, 1024 DDRAM, procesor 2800 Athlon). Mysle ze kompa mam dobrego i gra pownna ladnie chulac ale niestety nie chula POMOZY PLZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek32 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam, Bardzo proszę o pomoc, mianowicie ta cholerna gra nie chce się uruchomić. Pojawia się okienko jakby gra się ładowała ale na tym koniec, zawiesza sie i dalej nie idzie a gdy chcę zamknąć to okienko pojawia się komunikat że program nie odpowiada. Zauważyłem, że wtedy użycie procesora wynosi 98-100% stąd nie dziwota że program nie odpowiada. Wiem że ten sam problem ma wielu graczy ale nigdzie w sieci nie znalazłem konkretnej porady, rozwiązania tego problemu, więć jeśli ktoś zna rozwiązanie tej anomalii :-) to pleasee heeelp :-), pozdrawiam mój sprzęt: Athlon64 3000+ płyta MSI K8N Neo4-FI grafa Galaxy GeForce 7600GS PCI-e 128MB DDR3 128bit pamięć 1024MB, dysk 160GB Sata II karta muzyczna Realtek ALC850 wbudowana na płycie Win2000 + SP4, directX 9.0c, avast antywirus, outpost firewall p.s. zrzuty ekranu w załącznikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edek32 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) dobra już nieaktualne, problem rozwiązany dla kogoś kto ma to samo podaje rozwiązanie: uruchomić DirectX (dxdiag) / zakładka Więcej pomocy/Zastąp (częstotliwość odświerzania)/zaznaczyć Wartość zastępcza i wpisać 60 lub 75 (Hz). U mnie gierka chula max do 75 jak wpisałem, powyżej nie chodzi. Edytowane 6 Lipca 2007 przez edek32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...