Skocz do zawartości
Gość zimny1

Broken Sword 3

Rekomendowane odpowiedzi

zaciołęm się w angli gdy trzeba uratować jakiegos gośćia z palącej sie stodoly (nieweim jak wejść do środka)

ale znalazłem na zagranicznym forum odpowiedz lecz nie za bardzo rozumie to zdanie " Walk over to the box that is by itself and move it over now move the boxes around until you can move the top box towards the barn that is on fire."

jak by kotoś mógłbymi je przetłumaczyc był bym wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaciołęm się w angli gdy trzeba uratować jakiegos gośćia z palącej sie stodoly...

ooo!

Jednak ktos na tym forum gra w BS3 :D

Jesli dobrze pamietam to masz tam w sumie cztery skrzynie:

- dwie z nich luzno lezace

- dwie pozostale ulozone jedna na drugiej (poziomo)

Musisz przesunac te dwie luzne tak zeby zostaly ustawione w linii prostej pomiedzy stodola a tymi "dwiema skrzyniami ulozonymi pionowo" (nie wiem jak to prosciej napisac...)

W kazdym razie chodzi o to, zeby wtedy mozna bylo przesunac ta gorne skrzynie w kierunku stodoly przesuwajac ja po pozostalych skrzyniach :P

I w sumie tyle :>

Potem wchodzimy na te skrzynie i wdrapujemy sie i wchodzimy do stodoly.

Mam nadzieje, ze udalo mi sie pomoc :roll:

Ja sam potrzebuje pomocy. Nie wiem jak wejsc do domu Vernona Blier'a. To juz po tym jak Policja zamknela mieszkanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba cos sie nie naszukales tych solucji :]

Pierwszy link z google :P

http://www.elmag.pl/brokensword/bs3-solucja.php  

http://www.google.pl/search?q=%22broken+sw...ogle&lr=lang_pl

ja te wszystkie strony mniej wiecej sprawdzalem :)

otz pierwszy link zawiera opis - rozwiazanie poczatkowego etapu gry (to jest dopiero sam poczatek a dalszej czesci solucji nie ma :P)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem moze i glupi ale nie wiem jak mam sie wydostac z samolotu na samym poczatku gry, w solucji pisalo ze trzeba popatrzec na szyby w kokpicie, a potem zbic jedna z nich gasnica, popatrzylem na 1dna z nich ( na ta peknieta ) a na druga nie moge bo droge grodzi mi Harry

pomozcie prosze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Mam pewien problem z tą grą. Po zakupie gry pierwszego dnia gralem normlanie i wszystko bylo OK. Ale drugiego dnia Broken Sword 3 nie chcial dzialac. Pokazywalo sie okienko tak jakby chcialo sie juz wlaczyc, ale sie nie wlacza, tak jakby gra sie zacinala przy wlaczniu. Dlaczego tak jest?? Mial ktos kiedys podobny przypadek?? Dodam ze przeinstalowanie gry nie pomaga :(

POMOCY plzzz :)

pozdrawiam (mam nadzieje ze zrozumieliscie moj problem :-| ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze system przeinstaluj? hehehe wiem dla gry nie ma sensu. ja mam Oryginał również i juz ukonczylem bez zadnych problemow z niedzialaniem czegos tam:)

pozdro. Zapomniales napisac jaki masz sprzet, jakie stery do grafy itp.. a z fusów nikt wróżyć nie ma zamiaru:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz sam nie wiem, nic nie pomaga :(

Sterownki do karty graficznej mam najnowsze a komputer tez mam w pozadku (GF4, 1024 DDRAM, procesor 2800 Athlon). Mysle ze kompa mam dobrego i gra pownna ladnie chulac ale niestety nie chula :huh:

Czy ktos ma jakis pomysl co moze byc i dlaczego gra mi nie dzaiala??

POMOCY!

pozdrawiam, czekam na wmiare szybka odpowiedz :-P

Pomocy co jest z moim Broken Swordem 3?!

Gra nie chce sie wlaczyc tak jakby sie zacinala przy wlaczaniu. Przeczytalem gdzies ze moze to byc problem rozdzielczosci, ale gdy zmieniam rozdzielczosc w Windowsie to dalej jest to same - gra nie chce sie wlaczyc :(

Kurrrde co jest juz nie mam sily.

Sterownki do karty graficznej mam najnowsze a komputer tez mam w pozadku (GF4, 1024 DDRAM, procesor 2800 Athlon). Mysle ze kompa mam dobrego i gra pownna ladnie chulac ale niestety nie chula

POMOZY PLZZZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Bardzo proszę o pomoc, mianowicie ta cholerna gra nie chce się uruchomić. Pojawia się okienko jakby gra się ładowała ale na tym koniec, zawiesza sie i dalej nie idzie a gdy chcę zamknąć to okienko pojawia się komunikat że program nie odpowiada. Zauważyłem, że wtedy użycie procesora wynosi 98-100% stąd nie dziwota że program nie odpowiada. Wiem że ten sam problem ma wielu graczy ale nigdzie w sieci nie znalazłem konkretnej porady, rozwiązania tego problemu, więć jeśli ktoś zna rozwiązanie tej anomalii :-) to pleasee heeelp :-), pozdrawiam

mój sprzęt:

Athlon64 3000+

płyta MSI K8N Neo4-FI

grafa Galaxy GeForce 7600GS PCI-e 128MB DDR3 128bit

pamięć 1024MB, dysk 160GB Sata II

karta muzyczna Realtek ALC850 wbudowana na płycie

Win2000 + SP4, directX 9.0c, avast antywirus, outpost firewall

p.s. zrzuty ekranu w załącznikach

post-142292-1183627555_thumb.jpg

post-142292-1183627570_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra już nieaktualne, problem rozwiązany

dla kogoś kto ma to samo podaje rozwiązanie: uruchomić DirectX (dxdiag) / zakładka Więcej pomocy/Zastąp (częstotliwość odświerzania)/zaznaczyć Wartość zastępcza i wpisać 60 lub 75 (Hz). U mnie gierka chula max do 75 jak wpisałem, powyżej nie chodzi.

Edytowane przez edek32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi