Skocz do zawartości
wróbel

uszkodzony ram??

Rekomendowane odpowiedzi

jakiś rok temu kupiłem specteka 256 mb 333mhz i wten czas jeszcze nie miałem pojęcia o jakichkolwiek testach pamięci-teraz dokupiłem jeszcze 2x256 i wkońcu odpaliłem far cry na very hight detail :) (radeon 9800pro>>xt 8) )Gra działa płynnie ale po jakimś czasie wywala mnie do windy-okazało się że ''spectek'' w mem teście dosłownie sypie błędami na deflaut ustawieniach(pozostałe dwie kości z allegro :) są w porządku -jedna to nawet noname)Ale co z tym spectekiem -żadnej gwary na niego nie mam :( jest jakiś sposób aby ja naprawić :roll: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej tylko wymiana niestety ;( Kiedys mialem podobny problem ze SITECAMI ale nie na defaultowych ustawieniach tylk po lekkim OC ;) Pozbylem sie tego i zamiast 2x256Mb sprawilem sobie 1x512Mb OCZ i bez problemu - co firma to jednak firma ;)

pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietaj ze do niektorych testow trzeba podchodzic z przymruzeniem oka.

ja kiedys walnolem test swoich starych pamieci to wyskoczylo mnustwo bledow mimo ze pamiatki byly stabilne jak skala i nawet sa poniewaz moj brat nadal z nich kozysta.

Nie zgodze sie z toba, przeciez zalozyciel tematu wyraznie napisal, ze wywala go z FarCry. Moze sprobuj jeszcze zwiekszyc napiecie na ramie, chociaz szanse uzyskania stabilnosci sa raczej male. (WARTO JEDNAK SPROBOWAC!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi