luks__pl Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ... a nie o jednolitość materiału :P 1418943[/snapback] Już mi o tym nie marudzić :-P Cały czas nas tym pracuje i wychodzi to coraz lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Oto nowy bloczek na spodzie jez ultra :lol: który jest na karte GF6800GT jego wyglad ocencie sami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mój bloczek :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Mój bloczek :razz: 1423133[/snapback] no dobra, a jak rozwiazales zamocowanie bloku na karcie, z wykorzystaniem jeszcze tego radiatora na grzebiecie karty, bo widze ze masz winfasta :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 W seriach jeżowych podziwiamy top z plexy czy zlaczki? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 W seriach jeżowych podziwiamy top z plexy czy zlaczki? :] 1423168[/snapback] Podejzewam, ze spody... wykonane przez pana "Wiesia" :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 straszna jest ta sygnatura na zdjęciach :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 straszna jest ta sygnatura na zdjęciach :blink: 1423201[/snapback] jakie bloki, taka sygnatura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Podejzewam, ze spody... wykonane przez pana "Wiesia" :-P :wink: 1423175[/snapback] no to pan "Wiesio" zrobil kolejny, taki sam spod, pinkie wyPINowany, a Misiu go ladnie oblozyl mosiadzem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 misiu powinien sie zdecydowac czy bedzie nazywać siebie : "misiu15go" czy "misio15go" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 misiu powinien sie zdecydowac czy bedzie nazywać siebie : "misiu15go" czy "misio15go" 1423210[/snapback] Nie ja robiłem napisik a ten kto robił tak napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 no dobra, a jak rozwiazales zamocowanie bloku na karcie, z wykorzystaniem jeszcze tego radiatora na grzebiecie karty, bo widze ze masz winfasta :unsure: 1423154[/snapback] Tak, bloczek zamocuje na opaskach :-P, a pod bloczkiem beidze jeszcze peltier 89W. Więc tył karty muszę upaćkać laierem. Podejzewam, ze spody... wykonane przez pana "Wiesia" :-P :wink: 1423175[/snapback] Sam pan jest wiesio :wink: Ostanie spody sam robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Sam pan jest wiesio :wink: Ostanie spody sam robiłem. 1423234[/snapback] Juz poprawiam: pana "Wiesia" i luks__pl :-P P.S. wiesz o co mi chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 straszna jest ta sygnatura na zdjęciach :blink: 1423201[/snapback] Straszna to mało powiedzine :huh: jakie bloki, taka sygnatura :P 1423204[/snapback] Ten bloczek miał być jak najprostszy i top zajmować jak najmniej miejsca. Juz poprawiam: pana "Wiesia" i luks__pl :-P P.S. wiesz o co mi chodzi... 1423242[/snapback] Wiem, wiem :wink: ---------------------------------------------------------- Ktoś mi powie czy ten bloczek da sobie rade z peltierem 89W na 6800GT :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 lekko. abandon daje radę ładnie, to ten też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) dali byscie juz spokoj temu tematowi ;d a na te bloczki to juz mi sie nei chce patrzec bo wszystkie takei same:) na jedno kopyto robione ;) majac sprzet i czas robilbym takie cuda ze hoho ;) no offence :D pozdr Edytowane 2 Maja 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 No to masz jeszcze jeden :-P Niebawem beda nowe pomysły misia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ten w takim razie jest moj tak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ten w takim razie jest moj tak ??? 1423367[/snapback] Tak odezwij sie na gg to mi podasz adresik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Misiu15go zamierzasz, moze zrobic bloczek na chipset nforce4 taki aby pasował do płyt GA-K8NF-9 albo DIFI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Misiu15go zamierzasz, moze zrobic bloczek na chipset nforce4 taki aby pasował do płyt GA-K8NF-9 albo DIFI? 1424089[/snapback] Podaj mi wymiary jaki ten bloczek mógłby miec maxymalnie :-P rozstaw otworów to naszkicuje. Nowe fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Atak klonów..znaczy sie jeży kontynuowany..a bloczek bardzo fajny, zwłaszcza ,że z takim topem to sie trzeba cały dzień męczyć :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 jeże wruciły do łask :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 jeże wruciły do łask :> 1424850[/snapback] To ostatni spód :D Jeden zostawiam sobie na pamiatke i na przeprowadzenie porównania z CUBE Zapraszam do tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=131416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 (edytowane) Masz jakies szkice nowego spodu? EDIT: ort Edytowane 3 Maja 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Mój bloczek :razz: 1423133[/snapback] no to bloczek jak bloczek, ale ja mam juz leprzy jak te wszystkie masz razem wziete do kupy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Pęknięty Jeż - hit sezonu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ta ale nie ma to jak paskudna żółtawa taśma teflonowa - nie lepiej oring? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 no to bloczek jak bloczek, ale ja mam juz leprzy jak te wszystkie masz razem wziete do kupy :P 1426256[/snapback] Wszsycy wiedzą o twoim bloczku, nie musisz się już tu chwalić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wiecie co ta dyskusja staje sie coraz bardziej nudna - trzydziesta strona jeczenia o jerzach..... Znajdzcie forum o zwierzatkach albo mowcie cos konstruktywnego bo zrobi sie topick ktorego nikt nie bedzie czytal!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...