MaciekCi Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 sprayer -> fe :] , a jak jest z x2p z x4pro ? :] sprayer może zwiększa ciśnienie ale zmniejsza przepływ wody , jeśli z x2p wydoopisz sprayer wydajność wzrasta , więc IMHO nie ma sensu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Niby tak ale z 2 strony nawet frost ma sprayer mimo że lubi duże przepływy :? Ale chyba rzeczywiście dam sobie z tym spokój...może jak będzie jak to potestować to sie zobaczy jak to działa w praktyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Elo . Misiek a jak tam sprawa z VENE PL i twoim bloczkiem do testów :D?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ale frost to zupelnie inna budowa , chyba ze mowisz o 2 , ale i tak staralbym sie wlasnie zrobic cos , aby woda omywala wszystkie piny , a nie kombinowac ze sprayerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Elo . Misiek a jak tam sprawa z VENE PL i twoim bloczkiem do testów :D?!?! 1465479[/snapback] Venepl jakos nie kwapi sie zeby oddac $$ ciagle cos kreci i mi wciska kit ze pracuje juz długo i szef mu nie płaci :blink: Ciekawe z czego on zyje :lol: Ja równiez sadze ze sprejer nie ma sensu przy takiej konstrukcji A co do ilosci pinów powstanie moze wersja pro tylko trzeba porozmawiac z majstrem :) Testy beda takie ze najpierw ja je przeprowadze i porównam bloczek do jeza i ogłosze wyniki :-P Potem moze poleca do jet-pc jak to fireblade mówił ze jesli powstanie produkcja seryjna to przetestuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Testy beda takie ze najpierw ja je przeprowadze i porównam bloczek do jeza i ogłosze wyniki :-P 1465654[/snapback] Ty masz jeża czy jeża ultra :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ty masz jeża czy jeża ultra :?: 1465678[/snapback] Zwykłego jeza ale z grubszymi pinami 1,2mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zwykłego jeza ale z grubszymi pinami 1,2mm 1465681[/snapback] Jak by co to mogę Ci mojego Ultra pożyczyć B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jak by co to mogę Ci mojego Ultra pożyczyć B) 1465685[/snapback] Boisz sie ze zwykły przegra :lol: joke of course :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 co to ma byc - ciagle ciecia w tematach poprostu nie rubcie zle ,jezeli uwazacie to za zle a nie wycinacie po dwie strony ,jaby niby wczesniej nie bylo widac offtopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 spoko luz. mod pilnuje zeby w topicu był 'jakotaki' porzadek (jakby ktos chcial sie dowiedziec jak powinny wygladac pozadne bloki, zeby nie musial przewalac całej masy oftopów) i zeby nie bylo tendencyjnego jechania po kimś/na kogoś (przypomne tylko temat nagrwniczek z łady, ktory byl nagonka na człowieka - mozliwe, ze sluszna - ale troszeczke zbyt dzika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 co to ma byc - ciagle ciecia w tematach poprostu nie rubcie zle ,jezeli uwazacie to za zle a nie wycinacie po dwie strony ,jaby niby wczesniej nie bylo widac offtopa 1468423[/snapback] Autor prosił o wyczyszcznie tematu... Wiec został pozbawiony OT.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Pokaze wyniki z moich prac Jako ze wiele osób dopytuje sie o cene to przedstawiaja sie one tak Bloczek CUBE cpu z króccami NK 12 w zestawie - 89zł PROMOCJA :wink: Bloczek CUBE gpu z króccami NK 12 ATI/NV - 99zł Stała cena :) Edytowane 28 Maja 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Hmmmm zaj....ście!!! Pieękne te spody! Ale 99zł za bloczek na gpu? Troche duzo. Było by taniej, to moze bym sie skusił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 :-P Staram sie aby ceny był konkurencyjne :-P A co do ceny bloczku na gpu to nie jest ona duza. Koszty poliweglanu 2cm tez sa wieksze wiec z tad ta cena. A bloczek miał by taki top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Bloczek CUBE cpu z króccami NK 12 w zestawie - 89zł PROMOCJA Na jakie podstawki pasuje :?: Bloczek CUBE gpu z króccami NK 12 ATI/NV - 99zł Stała cenaCzy pasuje na serię 66xx i 68xx :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Na jakie podstawki pasuje :?: Czy pasuje na serię 66xx i 68xx :?: 1469092[/snapback] Narazie tylko stocket A bo robia sie zapinki na wszystkie platformy No na 66XX pasuje rozstar 79mm i na 68XX o ile pamietam to 75,5mm nie wiem czy sie otworki zmieszcza ale jak tak to bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Narazie tylko stocket A bo robia sie zapinki na wszystkie platformy No na 66XX pasuje rozstar 79mm i na 68XX o ile pamietam to 75,5mm nie wiem czy sie otworki zmieszcza ale jak tak to bedzie 1469107[/snapback] Ale nowych rozstawów to nie wymyślaj :wink: 6600/6800: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ale nowych rozstawów to nie wymyślaj :wink: 6600/6800: 1469168[/snapback] chodzilo o przekatna! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Bloczek CUBE cpu z króccami NK 12 w zestawie - 89zł PROMOCJA :wink: Bloczek CUBE gpu z króccami NK 12 ATI/NV - 99zł Stała cena :) 1468758[/snapback] ehm czy to reklama :?: pozwolenia panoćku ni masz :wink: Zacząłeś to robić na masową skalę więc już na takie coś nie możesz sobie pozwolić :-P chodzilo o przekatna! ;) 1469184[/snapback] O, nie zauważyłem, sorry :) Edytowane 28 Maja 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 ehm czy to reklama :?: pozwolenia panoćku ni masz :wink: Zacząłeś to robić na masową skalę więc już na takie coś nie możesz sobie pozwolić :-PJuz nie przesadzaj, nie bądzmy tacy drobiazgowi. A bloczek na gpu ładnie sie prezentuje w całości! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Juz nie przesadzaj, nie bądzmy tacy drobiazgowi. A bloczek na gpu ładnie sie prezentuje w całości! 1469217[/snapback] Wiesz na forum są pewne zasady i obowiązują w tym topicu też. I nie wyskakuj z tekstem o tym co ma w podpisie bo mam na to zgodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 chodzilo o przekatna! ;) 1469184[/snapback] Mozesz mi powiedziec bo wiem ze teraz projektujesz bloczek na gpu i na pewno wiesz jaki rozstaw ma 6600 czy jest to 79 (jak mi kilka osób mówiło) czy 75,5mm jak pisze z tej stronki bo juz sie pogubiłem luks--> juz sie tak nie podniecaz ze masz zgode na ten opis zreszta sam sobie moge zrobic taki odnosnik do giełgy. Miazga czasami sie nie kłuc o ten luksa podpis bo juz był taki jeden co mu cos nie pasowało i chyba słuch o nim zaginoł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 (edytowane) Mozesz mi powiedziec bo wiem ze teraz projektujesz bloczek na gpu i na pewno wiesz jaki rozstaw ma 6600 czy jest to 79 (jak mi kilka osób mówiło) czy 75,5mm jak pisze z tej stronki bo juz sie pogubiłem (...) 1469245[/snapback] Mogę Ci pomierzyć te rozstawy na kartach jak chcesz, będzie Cię to kosztowało bloczek na NB :wink: (edit. no dobra, za sam spód bo nie chce mi się z tym grzebać a potrzebuje do parownika) Edytowane 28 Maja 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 coś za cos... co z tą polską :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Tak naprawde to ja nie wiem, skąd ten tekst o jakims podpisie Luksa, ja go dopiero zobaczyłem po przeczytaniu tego posta >>> Wiesz na forum są pewne zasady i obowiązują w tym topicu też. I nie wyskakuj z tekstem o tym co ma w podpisie bo mam na to zgodę.Czytajcie uważnie a potem zaczynajcie jakąś pezcelową gadke. Koniec tych OT'ów!!! :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a ty miazga naucz sie pisac poprawnie w ojczystym jezyku ... " pezcelowa " ?? WTF is that ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mozesz mi powiedziec bo wiem ze teraz projektujesz bloczek na gpu i na pewno wiesz jaki rozstaw ma 6600 czy jest to 79 (jak mi kilka osób mówiło) czy 75,5mm jak pisze z tej stronki bo juz sie pogubiłem 1469245[/snapback] google, jedno piwo i 10 minut ;) http://www.vr-zone.com.sg/?i=1356&s=1 to jedno piwo to mi wisisz :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 google, jedno piwo i 10 minut ;) 1469584[/snapback] No tas sie składa ze mam ta strone ale nie widze tam przekatnej na 66XX i na 68XX bo jeden z kumpli mi sprawdzał i wychodzi mu 80mm to by byłlo dla 66XX a dla 68XX 75,5mm zgadza sie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 No tas sie składa ze mam ta strone ale nie widze tam przekatnej na 66XX i na 68XX bo jeden z kumpli mi sprawdzał i wychodzi mu 80mm to by byłlo dla 66XX a dla 68XX 75,5mm zgadza sie? :) 1469714[/snapback] misiu zaczynam watpic w spostrzegawczosc/logiczne myslenie masz na dole rysunek: i kozystajac z wzorow radzieckiego uczonego Pietja Gorasa... :lol: pierw (kwadrat 53,5 + kwadrat 53,5) = 75,6mm :) ech :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...