fireblade3 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 http://members.lycos.co.uk/nowaspacer/BLOC...ka/IMG_0316.JPG OTwor na dole :) - tak pod imbusy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Niestety narazie ich nie bedzie (sały czas szykam takie sklepu) który by mi sprzedałe sprezyny niestety na razie nie znalałem zadnego sklepu poza LM który ma 4 sprezynki za 15zł a na taki wydatek mnie nie stac :? 1482264[/snapback] Misiu w sprawie ssprezynek zapraszam na gg/pw... juz kilku sie skusilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 1482347[/snapback] To tylko złudzenie optyczne, jak sie przyjrzysz dokładniej albo popatrz na fotke wykonaną pod innym kątem to wszystko jest idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 To tylko złudzenie optyczne, jak sie przyjrzysz dokładniej albo popatrz na fotke wykonaną pod innym kątem to wszystko jest idealnie 1482993[/snapback] No własnie choc ja nie ząłapałem bo patrzyłem sie pod ten otwór pod imbuls 5min i nic nie widziałem Przy okazji pokazuje jak pompka atman 305 ciagnie 7 bloków (obalam tym wszystkie pematy "czy atman 305 uciagnie.....") Kazdy blok jaki wyprodukuje i zanim go sprzedam bedzie przechodził 24-48h test w celu unikniecia mozliwosci przeciekania Jutro fotki 5 bloków CUBE naraz jak je odłacze od układu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Bardzo fajne `misie` a moze nawet `misie-pysie` :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Atman 305 uciagnie duzo, to zostalo udowodnione, ale wezmy jeszcze pod uwage to, ze brakuje chłodnicy w tym Twoim tescie i jeszcze troche trzeba z przeplywu odjąć, bo przeciez nie wszystkie bloki są na jednym poziomie 9słup podnoszenia). Mimo to ciesze sie, ze zaczynasz Misiu testowac bloki na szczelność. :) Mam jeszcze jedna sprawe, ale to juz na gg sie odezwe. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ciekawe czy cena w zestawiach bedzie Promocyjna :] bo zbieram na Nb + Cpu + gpu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ciekawe czy cena w zestawiach bedzie Promocyjna :] bo zbieram na Nb + Cpu + gpu :):):) 1483881[/snapback] Dostaniesz przesyłke za friko :-P http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=137340 Tam sa przy okazji ładne fotki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) Eee, ale bys robil zdjecia przez zmoczeniem :D a tak para wodna psuje efekt :D Piekny top, tylko pozazdroscic (jednak PC rzadzi na PMMA) No i zdjecie bez mocowan powinno tez byc dodane! (choc sa piekne, to i tak lekko 'szpeca' blok) Edytowane 6 Czerwca 2005 przez pbuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wlasnie.. te zdjecia na allegro tez sa z zaparowanym topem troche to dziwnie wyglada... ale bloczek bardzo ladny gratuluje =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Dziś premiera bloku na GPU CUBE który wam przedstawiam: Jako ze zabrakło mi gazu do palnika zeby wypolerowac poliweglan jest niewypolerowana. Zapalniczka nie mogła dac rady wypolerowac poliweglan wiec właśnie jade po gaz. Fotki wypolerowanego topu zamieszcze wieczorem. Do zestawu razem z blokiem wchodza krócce NK12 oraz srubki,sprezynki i motylki których nie ma na zdjeciu bo jeszcze ich nie załatwiłem. Ale niebawem mam nadzieje pokaze fotki całego zestawu jaki trafi fo sprzedazy. Prosze o uwagi jakie by ulepszyły blok :D Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Wizualnie świetnie. Jak widać GPU ATI / GF3 Tylko te otwory do zamocowania prawie na styk, śruby będa przechodzić zachaczając o bok miedzi. Bloczek 50x50mm a rozstaw otworow 51mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Wizualnie świetnie. Jak widać GPU ATI / GF3 Tylko te otwory do zamocowania prawie na styk, śruby będa przechodzić zachaczając o bok miedzi. Bloczek 50x50mm a rozstaw otworow 51mm 1491638[/snapback] nic nie bedzie chaczyc bo w spodzie sa wyfrezowane takie wgłebienia pod sruby. top to ATI/NV 6XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mam prosbe - jesli ktos jest chetny na zamowienie bloku GPU od misia prosilbym o kontakt ze mna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie da rady zrobic wyboru złączek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 mam prosbe - jesli ktos jest chetny na zamowienie bloku GPU od misia prosilbym o kontakt ze mna.... 1491717[/snapback] A dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) A dlaczego? 1493658[/snapback] Chodzi mu o to ze chce kupic odemnie blok ale nie wie czy mu wejdzie na 6600Gt bo boi sie ze bedzie chaczyc o mostek HIS(jakos tak) i chce od przyszłego własciciela bloczku na gpu zeby bloczek najpierw poszedł do niego a jak bedzie pasowac to zapłaci mu a jak nie to podesle dalej własciwemu włascicielowi klmn -----> kto powiedział ze nie ma jest do dyspozycji cała oferta camozzi :D Edytowane 12 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Chodzi mu o to ze chce kupic odemnie blok ale nie wie czy mu wejdzie na 6600Gt bo boi sie ze bedzie chaczyc o mostek HIS(jakos tak) i chce od przyszłego własciciela bloczku na gpu zeby bloczek najpierw poszedł do niego a jak bedzie pasowac to zapłaci mu a jak nie to podesle dalej własciwemu włascicielowi 1493665[/snapback] Wlasnie o cos takiego chodzi - ofkoz ewentualna dobra dusza otrzyma drobna rekompensate za fatyge.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Misia15go może zamieścisz jakiś cenik poszczególnych bloczków:) chętnie bym sobie jakiegoś zakupił na GPU:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Misiu - a chcesz żeby twoje bloczki błyszczały pieknym miedzianym kolorem w środku? bo takie jakieś są :lol: Zapraszam na GG Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 W towarzystwie nie ma tajemnic... ;] Pisz na forum, chetnie sie dowiem, to bede wiedzial co zrobic kiedy bede sprzedawal mojego Uziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 widzialem ze jakis koles na allegro sprzedaje poradniki na temat chemicznego polerowania i barwienia aluminium i miedzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 wlasnie dostalem paczke od misia z Cuben na CPU , powiem ze na zywo wyglada lepiej niz na fotach , oprocz tego ze mam troszke uszczerbiona dluzsza krawedz topu i brak sprezynek i podkladek do przykrecenie bloku w mobo i nie wypolerowany spod na lustereczko to wszystko jest solidne i starannie wykonane , za jakis czas zamienie mojego orbitala na cuba ... CDN ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Heh dziwnie to napisales ;o ja tez nie mialem mocowania ;| Misiu zapomniał :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Heh dziwnie to napisales ;o ja tez nie mialem mocowania ;| Misiu zapomniał :mellow: 1496102[/snapback] Kiedy ty kupowałes blok nie było w standardzie srubek i motylków natomiast verb je dostał jednak w zestawie na razie nie ma sprezynek bo je zalatwiam i jesli tylko do mnie dojda porozsyłam zwykłymi listami je do włascicieli CUBE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 ja mam sprezynki jeszcze z frosta i orbitala wiec nie narzekam , bloczek zalozylem , 2800MHz @ 1.456V na moim Venice i temp w stresie (sp2004 smal FFTs) 45st i stoi , ktos pwie ze temp wysoka ale zwazcie uwage na pogode , w pokoju mam 27st :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 a na orbitalu ile miales w podobnych warunkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 50st bylo , paste mam jakas zwykla ale zamowie AS5 i mysle ze bedzie troszke lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Gdzie mozna kupic ten o-ring ? Moze niedlugo sam zaczne jakies bloczki, w szczegolnosci chodzi mi o bloczek na DFI SLI-DR (miedziana podstawa, top z plexi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tak beda wygladac srubki z oringami itd dołaczane do kompletu z blokiem Tylko sprezynka bedzie inna(nadal czekam) bo te co sa na zdjeciu kupiłem za 20zł komplet 4 sztuk :lol: :blink: Mam nadzieje ze wiadomo do czego słuza wszystkie lementy i jak to zamocowac. Prosze o uwagi pozdr misiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...