Sector19 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Tak beda wygladac srubki z oringami itd dołaczane do kompletu z blokiem Tylko sprezynka bedzie inna(nadal czekam) bo te co sa na zdjeciu kupiłem za 20zł komplet 4 sztuk :lol: :blink: Mam nadzieje ze wiadomo do czego słuza wszystkie lementy i jak to zamocowac. Prosze o uwagi pozdr misiu 1502104[/snapback] Gut gut ja chyba wszystkow iem co i jaik... i uwag nie mam zadnych :)...uwazamz e bedzie sie wszystko trzymalo porzadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Moim zdaniem troche za duzo tych podkladek.... Kazdy zamontuje jak bedzie uwazal, wiec moze lepiej wiecej niz mniej. Ogolnie O.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 no dobra a gdzie dostac o-ring do bloczku wodnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 w sklepie z artykułami gumowymi, uszczelkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Chyba oczywiste jest gdzie sie kupuje uszczelki bo przeciez nie w monopolowym binek ---> nie rób mi OT Jako ze mam zamiar powrócic do produkowania bloków Cascade oto pierwszy rozkład dziurek w spodzie. Prosze nie zwracac uwagi ze krzywo bo to było tak tylko zrobione na szybko :D Proszke o opinie na temat rozmieszczenai dziurek i ewentualnych zmienach w ich rozmieszczeniu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a ja mzoe tak ni z gruszki niz z pietruszki... kiedy jakies autorskie projekty? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a ja mzoe tak ni z gruszki niz z pietruszki... kiedy jakies autorskie projekty? ;) 1502447[/snapback] Jak dopadne sie do odpowiedniego sprzetu :D Kilka dni pracy i oto ich efekty Kilka dni temu stworzyłem maszyne która gwintuje otwory w plexi i metalach mechanicznie nie ma juz problemów z tym ze sa krzywe gwinty co chyba u mnie nie wystepowało czesto jednak teraz nie ma takiego prawa bo maszyna gwintuje idealnie pod katem prostym. Staram sie ulepszac produkcje i wykonuje przystawki które ulatwiaja mi prace i poprawiaja jakosc wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Na drugim zdjeciu drugi top... Pękniety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill_or_get_killed Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie zle topy... moja prosba: daj na tym topicu wszystkie bloczki jakie zrobiles i krotki opis, wiez chyba dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie zle topy... moja prosba: daj na tym topicu wszystkie bloczki jakie zrobiles i krotki opis, wiez chyba dlaczego. 1506135[/snapback] Dokladnie popieram, jaki jest ich stan na dzis, co zawieraja (mocowania itp) no i link do odpowiedniego dzialu zeby poznac informacje na temat ilosci wielbladow ktore trzeba ci za nie dac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Na drugim zdjeciu drugi top... Pękniety? 1506133[/snapback] Nic nie jest pęknięte znów jakies złudzenie :lol: Gdydym dał tu fotki wszystkich bloków to byscie do jutra te fotki przegladali :lol: Nie moge zamieszczac cen w topicu to nie dział sprzedam i potem bede miec problemy Zestaw CUBE na CPU zawiera - bloczek -krócce NK12 (do wyboru wszystkie inne krócce bez dopłaty lub szybkozłaczki z dopłata) -mulit zapinke na wszystkie stockety -srubki z motylkami,podkładkami (niebawem dołącza oringi i sprezynki Zestaw CUBe na GPU - bloczek z wbudawana zapinka pod wszystkie kart na rynku -krócce NK12 (do wyboru wszystkie inne krócce bez dopłaty lub szybkozłaczki z dopłata) -załatwiaja sie srubki,motylki i sprezynki które dosle do wlascicieli bloków którzy kupili bloki wczesniej i ich nie otrzymali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill_or_get_killed Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a jak bym mial czytac caly ten topic zeszlo by mi do 2008. zreszta juz dluszsze rzeczy czytalem(i ogladalem)*. a zdjecia ogladam dosc szybko wiec nie ma problemu. * nie chodzi mi o ten topic oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a jak bym mial czytac caly ten topic zeszlo by mi do 2008. zreszta juz dluszsze rzeczy czytalem(i ogladalem)*. a zdjecia ogladam dosc szybko wiec nie ma problemu. * nie chodzi mi o ten topic oczywiscie :) 1506190[/snapback] Topic to nie tylko zdjecia sa tu poruszane równiez inne tematy o których warto wiedziec i nie tylko zdjecia sie licza, goraco zapraszam cie do przeczytania tego topicu mam nadzieje ze nie bedzie to twój stracony czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a w te topy nie wejda gwinty 3/8" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 temat jest fajny :) czyta sie prawie jak powiesc sensacyjna :D nagle zwroty akcji, transformacja glownego bohatera, pojawiaja sie nowi bohaterowie.... brakuje tylko pieknych kobiet i strzelanin bo poscigi nawet byly B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) a w te topy nie wejda gwinty 3/8" ? 1506372[/snapback] Wtedy zostanie po kazdej stronie plexi jakies 2mm wiec to za malo wole zeby było pewnie i tak jest w przypadku gwintu 1/4" w tym topie Oto kilka spodów które przyniosłem dzis do domciu :D Ubolewam strasznie ze mam ich tak mało bo wytwórca spodów ma wolne przez wakacje i wiecej nie zrobi. Jednak juz jest nowy wykonawca który dostarczy spodów na wakacje :-P . Bo nie sadze aby ta ilosc co jest na zdjeciu starczyla nawet na połowe wakacji :) Oto fotki A oto spody z których powstanie cos ciekawego :-P Niebawem bedzie test na Jet-Pc bloczku CUBE by misiu :D Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 bedziesz robil pieczatki ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oto kilka spodów które przyniosłem dzis do domciu :D To ktore dwa moje? Przypominam ze mialy byc najladniejsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 To ktore dwa moje? Przypominam ze mialy byc najladniejsze ;) 1507858[/snapback] Nie ma najładniejszych wszystkie sa identyczne :D co mnie bardzo cieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Obawiam sie ze wtedy wszystkie sa najladniejsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Obawiam sie ze wtedy wszystkie sa najladniejsze... 1507890[/snapback] I oto chodzi wtedy kazdy dostaje identyczny blok jak to bywa w produkcjach seryjnych :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 kozacko że będzie test na jet-pc ! :) już widzę rosnące kolejki... i zapchaną skrzynkę misia... POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Spody wygladaja naprawde slicznie. Swoja droga kampania reklamowa dziala i widzac co jakis czas nowa dawke fotek spodow, czy to avatar misia w czlowieku budzi sie niepohamowana chec posiadania tego bloczku :twisted: Moze to jakis przekaz podprogowy? :razz: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 NO wkoncu Test.... CZekam z niecierpliwoscia jaks ie sprawuja te bloczki... bo sam sie zastanawiam nad tymi lub "Najwydajniejszymi Polskimi bloczkami" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Misiu podesłał byś coś takiego :razz: To bym zrobił Cuba Ultre B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Misiu widze ze produkcja seryjna nabiera tempa - a zajmujesz sie jeszcze 'drobnica' bo interesowal by mnie taki cube o wymiarach podstawy 62x62 w wersji z 4 kroccami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Misiu widze ze produkcja seryjna nabiera tempa - a zajmujesz sie jeszcze 'drobnica' bo interesowal by mnie taki cube o wymiarach podstawy 62x62 w wersji z 4 kroccami 1508718[/snapback] Niech zgadnę ;) peltier 260W ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Niech zgadnę ;) peltier 260W ? 1508750[/snapback] sie wie luks :-P a bylo co zgadywac :wink: Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Scoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) luks_pl ---> własnie po to sa te spody bo ich przeznaczenie to było zwykly CUBE ale pan majster nie zdazył ich zrobic a wykonał tylko toczenie wiec przeznacze ja na wersje CUBE PRO prawdopodobnie. Prace nad bloczkiem POWER JET's ida do przodu. Bloczek ALIEN również powstaje :D Jest to moja własna inwencja nie wiem czy bedzie na szersza skale powiem tylko ze bedzie on zrobiony z 1 tego stempelka :wink: Scoon---->zajmuje sie drobnica z tego powodu ze lubie czasem w wolnym czasie zrobic cos innego niz to co robie na codzien wiec zapraszam na gg :-P Co sadzicie o zmienie we wszystkich blokach CUBE śrubek na takie Czy lepiej niech zostana takie jakie sa prosze o opinie Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zostaw te co byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...