99tomcat Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Fuj..zostaw srebrne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) brzydkie fe! nie schowasz ich w pleksie jak tamtych tamte są ql :D btw. Ty uzywasz M4, a ja nie moge za ... znaleźć imbusów M4 u mnie w mieście, moga być M5 :?: Edytowane 23 Czerwca 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 w imbusach m4 masz klucz 3 (te srebrne co maja prawie wszyscy) i 2.5 (mate ich uzywa- te czarne- moze i nawet te co misiu wyzej pokazal) ostatnio te czarne imbusiki sie jakies modne zrobily :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ostatnio te czarne imbusiki sie jakies modne zrobily :D 1511861[/snapback] taki trendy i jazzy :mur: :mur: :lol: :lol: swiat schodzi na psy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zostaw srebrne imbusiki o wiele lepsze moim zdaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zostaw srebrne imbusiki o wiele lepsze moim zdaniem :) 1512011[/snapback] Tez tak mysle, czarne mi sie jakos nie komponują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) W takim razie imbulsy zostaja :-P Kilka topów: Jeden z tych topów idzie na testy do jet - pc jak sie uda to dzis pokaze ten blok ale watpie bo musze najpierw wykonac zamówione bloki. Topy zajeły mi kilka dni spody ktore sa polutowane i wyszlifowane do papieru 1200(bo ludzie narzekali na kiepski szlif) pozostaje polerka spodu oraz wytrawianie pinów. Zwykle pracuje po 8-10h dziennie nad blokami zeby wykonac w miare szybko zamówienia :D Od dzis tak wyglada wypolerowany spód bloczków CUBe , nie jest to zaden hi end ale wczesniej nawet tego nie było papier na którym skoczyłem szlif to 1200 zacyznajac od 320,500,800,1000,1200 polerka i odtłuszczenie spodu i oto efekt A oto kilka zamówionych bloków, czesc z nich jest wolna wiec mozna zamówic w kazdej chwili ;) Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 chyba niepotrzebnie zaczynasz polerke od 350, zacznij sobie od 1000, zreszta jakbys przejechal tylko i wylacznie 2000 ale za to dluzej to byloby pewnie jeszcze ladniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Wiem ze przesadzam z fotkami lae macie tu zestawy teraz opisze Bloczek na cpu oto co dostajecie w zestawie Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Eh co tu duzo mowic full wypas... te czerwoje oringi mi sie podobaja =) ale po co przeplacac lepiej kupic Water Dragona! :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No właśnie :P Nie no żartuje bloczki misia śą bardziej dopieszczone wpuszczne w tiop sruby, zaokrąglane rogi plesy i spodu itp... Dragonik będzie bardziej spartański ale i troche tańszy ... No i jak ktoś wspomniał ja tam niewiel będe robił to i nic nie popsuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) a co do wersji gpu nie ma śrubek ? :mellow: dobra, chyba starczy tych fotek Cubów :] Edytowane 27 Czerwca 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 a co do wersji gpu nie ma śrubek ? :mellow: dobra, chyba starczy tych fotek Cubów :] 1517964[/snapback] No nie ma moze mi załatwisz srubki m3 o długosci 6cm miszczu bo przeciez to takie proste nic tylko isc do marketu i sie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 cos watpie w skutecznosc tych czerwonych gumeczek ale pozatym fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 cos watpie w skutecznosc tych czerwonych gumeczek ale pozatym fajnie 1517977[/snapback] Zwiekszaja duzo bezpieczenstwo wbrew pozora dlatego pozostana, one sa z tefloku i robia jako uszczelka i wygladaja fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No nie ma moze mi załatwisz srubki m3 o długosci 6cm miszczu bo przeciez to takie proste nic tylko isc do marketu i sie ma :mur: 1517973[/snapback] co tak naskakujesz, pytam tylko, to juz niewolno ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No nie ma moze mi załatwisz srubki m3 o długosci 6cm miszczu bo przeciez to takie proste nic tylko isc do marketu i sie ma :mur: Sprzedawanie bloczkugpu bez śrubek montażowych jest troszke niepoważne ;) Przecierz nie kupuje go aby postawić na półeczce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Misiu-poszukja takich gumek tylko czarnych-o wiele lepiej będzie to wyglądać. Tak ogólnie to czekam na jakąś nowość ze strony Misia. :wink: Tak misiu-podpuszczam cie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No też mu mówi ze czarne by były lepse ale niestety jak byłem z nim to mieli albo te czerwone podkładki proche takie plastikowo wyglądające albo aluminiowe... A te aluminowe podobno w blokach sie nie sprawdzaja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie wiem co macie do tych czerwonyc gumek.. mi sie podobaja, nie mowilem tego zlosliwie tylko jak najbardziej powaznie.. Blok sie robi taki bardziej pogodny a nie taka trumna czarna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ostatnio jak byłem w Sandomierzu po śruby to mieli takie o długości na oko 5cm ale tylko czarne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 no i ekstra .. te fotki naprawde robia wrazenie tylko szkoda ze te bloczki na gpu nie pasuja na mojego TI 4200 ;( buuuu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Może pora karte zmienic? Dla takiego bloczku to np warto sie na radeona 9550 przesiąść. I przy odrobinie przedsiębiorczoaci raczej byś do nowej grafy nie dopłacił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 No ja ostatnio kupiłem tego badzieiwnego Radka9800Pro medionik, ale jest i działa! To teraz mam chęć na ten bloczek! Ale śrubki to powinny być w zestawie, zeby mozna było po otrzymaniu przesyłki od razu załozyc to cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Niedlugo na forum bedzie 50 tys roznych cubow produkowanych przez 40 roznych osob a w komplecie beda dodawac sylikonowe lale do rozladowania napiecia wprost po zakupie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Może pora karte zmienic? Dla takiego bloczku to np warto sie na radeona 9550 przesiąść. I przy odrobinie przedsiębiorczoaci raczej byś do nowej grafy nie dopłacił. 1518260[/snapback] No heheheh... ;] Zmieniać karte graficzną dla bloku... :lol: Nie pomyliła Ci się "kolejność"? To blok ma być przystosowany do karty, a nie odwrotnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 no i ekstra .. te fotki naprawde robia wrazenie tylko szkoda ze te bloczki na gpu nie pasuja na mojego TI 4200 ;( buuuu.... 1518256[/snapback] Jak nie pasuje jak pasuje w topie sa otwory 80mm czyli pasuje na twoja karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) A czemu pomyliła :wink: Jak ma sie biedny stresować to mu podpowiedziałem łatwe wyjście. I jakoś przypadkiem nawet to moim zdaniem takie głupie nie jest. Zmieni karte na nowocześcniejszą z obsługą dx9 i do tego będzei sobie mógł fajny bloczek zamontować.. A jak rozstaw pasuje to nawet lepiej Edytowane 27 Czerwca 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 w komplecie beda dodawac sylikonowe lale do rozladowania napiecia wprost po zakupie..... koniecznie z misiowym futerkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A mnie zastanawia rozwiazanie problemu chlodzenia pamieci na 6800 przy uzyciu tego bloczku. Wloty beda zorientowane prostopadle do 2 memek i zmieszcza sie tam tylko ultraniskie radiatorki. Jezeli ktos stosuje cos wyzszego? Moze zwykly cube CPU z otworami pod gpu i cos takiego: Tzn wiem ze bedzie to wygladac dosc pokracznie, ale to chyba jedyne rozwiazanie chlodzenia memek przyzwoicie wysokimi radiatorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...