fipa Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Rez->pompa->x3m->ati special->NB->Chlodnica->rez albo Rez->pompa->chlodnica->x3m->ati special->NB->rez 1624012[/snapback] Moim zdaniem lepsza jest opcja druga. O ile pamietam ten X3M to byla jakas wersja prototypowa-testowa, tak? On chyba sie lekko wydajnością róznił... (na gorsze?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Rez->pompa->x3m->ati special->NB->Chlodnica->rez albo Rez->pompa->chlodnica->x3m->ati special->NB->rez A skad masz takie 2 typy? Ze wgledu ze ci weze pasuja, czy kierujesz sie np czyms w stylu, ze lepiej niech ciepla woda z proca trafia predzej na gpu, bo po nb sie jeszcze bardziej nagrzeje ? :) Imo ustawienie kolejnosci moze miec tylko znacze przy odpowietrzaniu (rez->pompa), a dalej to juz wszystko jedno. Predkosc wody jest wszedzie taka sama (zakladajac jednakowe srednice wezy), a kwestia grzejacej sie wody po bloku nie ma znaczenia bo roznica w temperaturach jest pomijalnie mala. Np u mnie woda trafia nb->chlodnica->proc->gpu, wiec juz w ogole "dziwnie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moim zdaniem lepsza jest opcja druga. O ile pamietam ten X3M to byla jakas wersja prototypowa-testowa, tak? On chyba sie lekko wydajnością róznił... (na gorsze?). 1624048[/snapback] Oj tego nie wiem. Trza zapytac Miska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no i blok ktory mi sprzatnal Misiek trafil do Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Bloczek na CPU Bloczek na GPU No i komplecik Oba bloczki na spodach ULTRA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Fajnie by bylo zobaczyc jakies testy wydajnosci tego... pamietam ze Kyniek tez robil wersje Ultra a dalo mu to 0.5 *C... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Fajnie by bylo zobaczyc jakies testy wydajnosci tego... pamietam ze Kyniek tez robil wersje Ultra a dalo mu to 0.5 *C... 1624450[/snapback] Tak, ale u Misia różnica pomiędzy Cube a Jeżykiem jest spora roznica w konstrukcji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tak, ale u Misia różnica pomiędzy Cube a Jeżykiem jest spora roznica w konstrukcji.. 1624495[/snapback] Dokladnie. Roznica 0.5C u kynka byla ale miedzy prisionpro a ultra. W przypadku cube'a to tak jakby porownac prisiona zwyklego do ultry - przynjamniej orientacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Te spody to sa prasowane, albo wyciskane lub tym podobne! I mysle ze wydajnosc bedzie wysoka. Duzo pinow, maly opor! same plusy! Wykonanie pierwsza klasa! Brawo!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a jak jest z wydajnoscia bloczku gpu w porownaniu do abadona gpu ? chodzi mi o normalna wersje bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 W tym bloczku na gpu to powinienes troche wyprostowac piny z boku, bo psują wygląd :D hehe Fajne jeżyki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Tam chyba luksowi coś nie poszlo i jakby przez przypadek 3 jeżyki dał za free :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 sorry ale a free to na pewno nie-szybciej by pourywał :lol: Spodziki ajne ale naprawde za sporą kase robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 W tym bloczku na gpu to powinienes troche wyprostowac piny z boku, bo psują wygląd :D hehe Fajne jeżyki! 1627379[/snapback] To chyba poczta go stuknęła :-P Tam chyba luksowi coś nie poszlo i jakby przez przypadek 3 jeżyki dał za free :P 1627644[/snapback] e tam za free nie ma nic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ja bym chcial zobaczyc porownanie jak jest z wydajnoscia w normalnej wersji i ultra. czy dobrze rozumiem ze bloczki w wersji ultra nie beda w sprzedazy? skoro sa tylko 3 ? czy luks bedzie odpowiednio wspolpracowal z misiem i bedzie mozna je kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ja bym chcial zobaczyc porownanie jak jest z wydajnoscia w normalnej wersji i ultra. czy dobrze rozumiem ze bloczki w wersji ultra nie beda w sprzedazy? skoro sa tylko 3 ? czy luks bedzie odpowiednio wspolpracowal z misiem i bedzie mozna je kupic? 1628675[/snapback] Jako tako narazie się z misiem dogadujemy :wink: , więc bloczki są w ciągłej sprzedaży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no ale jak z wydajnoscia owych blokow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no ale jak z wydajnoscia owych blokow? 1628830[/snapback] Sądzę, że jak te dwa powyżej dotrą do nabywców to podzielą się wrażeniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Ja sie moge wypowiedziec , bo mialem kiedys jeza (nieultra) i w porownaniu do mojego Sp97 roznica byla masakryczna ;] Z reszta gdzies w tym temacie sa moje wypociny , ale nie chce mi sie ich szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Sądzę, że jak te dwa powyżej dotrą do nabywców to podzielą się wrażeniami :) 1629061[/snapback] eee tam nabywcy każdy inny konfig... no chyba że mieliby też Cube normal i machneli porównanie :) no ale wiadomo że na jet-pc byłby profesional pozatym mi się kosmicznie podoba seria ULTRA B) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ... pozatym mi się kosmicznie podoba seria ULTRA B) POzdr. 1629365[/snapback] Pęknięty jeż :-P , hit sezonu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Pęknięty jeż :-P , hit sezonu :lol2: Ale to nie jest glupie. Jakby tak naprawde np zagescic piny na srodku (w ksztalcie paska, przechodzacego przez srodek bloku i wloty kroccow) to naprawde wygladaloby jak pekniety jez :) Wtedy nic nie mogloby sie rownac z waszymi haslami reklamowymi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ja tam czekam na testy na jet-pc bo inne raczej nie sa miarodajne i malo mnie interesuja :P Cube by sie tam przydal, ten jezyk ultra i Kyniek moglby wyslac w koncu swoje bloczki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 No przecierz Cube juz jest a bloczki Kynka maja byc testowane w polowie wrzesnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 misiu na wakacjach? :blink: bo na pm wogole sie nie odzywa, a chcialem cos zamowic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Był umnie wczoraj to nie ma wakacji :) Szkółka sie zaczeła. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Pęknięty jeż :-P , hit sezonu :lol2: 1629415[/snapback] to sie poprostu cipka nazywa a Wy tu jakieś neologizmy wymyślacie i poetyckie nazwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 misiu na wakacjach? :blink: bo na pm wogole sie nie odzywa, a chcialem cos zamowic ;) 1638422[/snapback] Własnie wrociłem do domu ze szkoły a szedłem na 9 tak tak mozecie mi wspołczuc :? Z gory przepraszam wszystkich za zwłoki i poślizgi w zamowieniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Własnie wrociłem do domu ze szkoły a szedłem na 9 tak tak mozecie mi wspołczuc :? Z gory przepraszam wszystkich za zwłoki i poślizgi w zamowieniach :) 1639069[/snapback] EEEEEEEEEEEEhhhhhhhhhhhhh, skad ja to znam :/ wspolczuje wspołczuje.. .tez mi mozesz wspolczuc xD a co do jeza to jest zarabisty... ile chcesz za jezowatego cpu i gpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Jestesmy cierpliwi... jeszcze :P Wiesz wieksza chec jest ogladniecia bloczkow... i swiadomosci ze sie go ma niz montowania w moim przypadku :P... bo i tak pompka do mnie jeszcze nie dojechala <_< ale mysle ze sie akurat spasuje i bedzie git :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...