luks__pl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 EEEEEEEEEEEEhhhhhhhhhhhhh, skad ja to znam :/ wspolczuje wspołczuje.. .tez mi mozesz wspolczuc xD a co do jeza to jest zarabisty... ile chcesz za jezowatego cpu i gpu? 1639139[/snapback] Misiu15go chyba już zasnął :wink: Z tego co wiem to 129zł od bloczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Misiu15go chyba już zasnął :wink: Z tego co wiem to 129zł od bloczku. 1639511[/snapback] Hmmmm, ja tez zasnałem bo dzisiaj trzeba było wstac o 6 :P (przynajmniej w moim wypadku ;) ), Całe szczescie ze wczesniej skonczyłem xD 129 zł od bloczku?!?!?!?! czyli 250 za dwa by sie zgodził ;] ale i tak duuuzo. bedzie w "seryjnej" produkcji? Kiedy na jetpc sie mozna spodziewac? Edytowane 9 Września 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Hmmmm, ja tez zasnałem bo dzisiaj trzeba było wstac o 6 :P (przynajmniej w moim wypadku ;) ) 129 zł od bloczku?!?!?!?! czyli 250 za dwa by sie zgodził ;] ale i tak duuuzo. bedzie w "seryjnej" produkcji? Kiedy na jetpc sie mozna spodziewac? 1640226[/snapback] Oj chyba nie predko - Nie bedziemy juz robic testow takich blokow bo mi sie to nie kalkuluje. Misiu zna koszty i jesli sie zdecyduje to owszem test bedzie. Tak samo z blokami Kynka bedzie prawdopodobnie i z blokami innych userow... Niestety ja nie mam tyle wolnego czasu aby robic to za darmo (i jeszcze dokladac na odsylke, paste i prad...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Oj chyba nie predko - Nie bedziemy juz robic testow takich blokow bo mi sie to nie kalkuluje. Misiu zna koszty i jesli sie zdecyduje to owszem test bedzie. Tak samo z blokami Kynka bedzie prawdopodobnie i z blokami innych userow... Niestety ja nie mam tyle wolnego czasu aby robic to za darmo (i jeszcze dokladac na odsylke, paste i prad...) 1640277[/snapback] Kiedys to musialo nastąpic... No trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Hmmmm, ja tez zasnałem bo dzisiaj trzeba było wstac o 6 :P (przynajmniej w moim wypadku ;) ) 129 zł od bloczku?!?!?!?! czyli 250 za dwa by sie zgodził ;] ale i tak duuuzo. bedzie w "seryjnej" produkcji? Kiedy na jetpc sie mozna spodziewac? 1640226[/snapback] Będzie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Oj chyba nie predko - Nie bedziemy juz robic testow takich blokow bo mi sie to nie kalkuluje. Misiu zna koszty i jesli sie zdecyduje to owszem test bedzie. Tak samo z blokami Kynka bedzie prawdopodobnie i z blokami innych userow... Niestety ja nie mam tyle wolnego czasu aby robic to za darmo (i jeszcze dokladac na odsylke, paste i prad...) 1640277[/snapback] a jakie koszty jak np chciałbym Ci bok wysłac? :> :> :> Będzie B) 1640285[/snapback] a zdecydujecie sie na jet-pc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a jakie koszty jak np chciałbym Ci bok wysłac? :> :> :> a zdecydujecie sie na jet-pc :> 1640307[/snapback] O ile sie nie myle nie mozna zamieszczac tu takich informacji - jesli serio jestes zainteresowany to odezwij sie do mnie, pokaz swoj blok i ja Ci powiem. Nie sa to duze pieniadze -coby nie bylo ze ja chce na tym biznes krecic :) - Misiu jak z nim rozmawialem to zaakceptowal cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 O ile sie nie myle nie mozna zamieszczac tu takich informacji - jesli serio jestes zainteresowany to odezwij sie do mnie, pokaz swoj blok i ja Ci powiem. Nie sa to duze pieniadze -coby nie bylo ze ja chce na tym biznes krecic :) - Misiu jak z nim rozmawialem to zaakceptowal cene... 1640349[/snapback] No faktycznie - mogli bysie moderzy za "reklame" zdenerwowac. to wyslijcie bloczek, mozecie te pieniadze przebolec, a taki test wsrod wielu znakomitosci (szkoda ze storma nie ma) to jest dobra reklama oile blok ma dobre miejsce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Hmmmm, ja tez zasnałem bo dzisiaj trzeba było wstac o 6 :P (przynajmniej w moim wypadku ;) ), Całe szczescie ze wczesniej skonczyłem xD 129 zł od bloczku?!?!?!?! czyli 250 za dwa by sie zgodził ;] ale i tak duuuzo. bedzie w "seryjnej" produkcji? Kiedy na jetpc sie mozna spodziewac? 1640226[/snapback] Nie nie zgodził by sie bo spody sa za drogie :D Ja tez wstaje o 6 a tak włogole to fajnie ze wrocic wczesniej do domqu :mur: Oj chyba nie predko - Nie bedziemy juz robic testow takich blokow bo mi sie to nie kalkuluje. Misiu zna koszty i jesli sie zdecyduje to owszem test bedzie. Tak samo z blokami Kynka bedzie prawdopodobnie i z blokami innych userow... Niestety ja nie mam tyle wolnego czasu aby robic to za darmo (i jeszcze dokladac na odsylke, paste i prad...) Mysle ze kazdy kto chce pozadny test jest w stanie zapłacic za test (tak jak mowiłem cene da sie przebolec) sadze ze to fiero-wi wiele ułatwi prace ze wzgledu na duza czesc osob testujaca swoje bloki bez wyraźnego celu (mogli by sie tacy pojawic) wiec jego praca mija sie wtedy z celem. Sadze ze to dobry pomysł bo cena za test odstraszy "pseudo producentow" blokow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie nie zgodził by sie bo spody sa za drogie :D Ja tez wstaje o 6 a tak włogole to fajnie ze wrocic wczesniej do domqu :mur: Mysle ze kazdy kto chce pozadny test jest w stanie zapłacic za test (tak jak mowiłem cene da sie przebolec) sadze ze to fiero-wi wiele ułatwi prace ze wzgledu na duza czesc osob testujaca swoje bloki bez wyraźnego celu (mogli by sie tacy pojawic) wiec jego praca mija sie wtedy z celem. Sadze ze to dobry pomysł bo cena za test odstraszy "pseudo producentow" blokow. 1640530[/snapback] 8 zł znizki tyko... ale dobra niech Ci bedzie :D :D :D Niestety tak wczesnie tylko w piatek..... noramlnie to bardziej morderczo :D wiec kiedy mozna sie spodziewac testu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie nie zgodził by sie bo spody sa za drogie :D Nie no ludzie bez przesady :) 8zl przy 2szt to naprawde nie jest duza znizka... No ale idac tym tropem dojdziemy do astronomicznych kosztow jakie misiu ponosi i ze doklada do interesu :lol: Bloki mozna robic taniej, a i tak cena elementow jest slodka tajemnica tworcy. Wg mnie takie minipromocje na 2szt to dobry krok w strone wiekszej sprzedazy. Zawsze lepiej sprzedac 2 o 8zl taniej, niz zadnego... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie no ludzie bez przesady :) 8zl przy 2szt to naprawde nie jest duza znizka... No ale idac tym tropem dojdziemy do astronomicznych kosztow jakie misiu ponosi i ze doklada do interesu :lol: Bloki mozna robic taniej, a i tak cena elementow jest slodka tajemnica tworcy. Wg mnie takie minipromocje na 2szt to dobry krok w strone wiekszej sprzedazy. Zawsze lepiej sprzedac 2 o 8zl taniej, niz zadnego... :lol2: 1640624[/snapback] ze tak powiem zgadzam sie w 100% ;) Ale na razie sie nie targuje bo jeszcze nie kupie to po co :] ale raczej kupie i poczekam sobie na jet-pc, bo 129 zł to sporo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam, od tygodnia (dokładnie 2.09) dołączyłem do Was - do osób czekających na realizację zlacenia. Jedyną (chyba) różnicą jest to, iż bloki (zamówiłem standard - CPU, GPU i NB v. pro) są ostatnim elementem potrzebnym do złożenia całego kompletu. Za 3 bloki bez krócców zapłaciłem 265zł i nie płacę za przesyłkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 heh nie Tylko Ty potrzebujesz Tylko blokow :)... Ja tez zamowilem Komplet, czyli CPU GPU i NB(nf7) :P NO ale Cierpliwym byc :lol: Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu zloze juz Wc do konca :P... Bo dzis chyba nie przyjdzie paczka (a moze :P). Pozdrawiam i Lacze sie z Wami w oczekiwaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Cierpliwym być rzecz święta, ale gdzie tu mówić o cierpliowści gdy poprastu niewiadomo kiedy możn się ich spodziewać (Misiu nie odzywa się na gg). Podczas ostatniej rozmowy na gg powiedział ze ma dla mnie juz blok na NB i topy do reszty bloków - a całośc powinna być w czwartek bo koleś obiecał mu że na czwartek powinien mieć wyfrezowane spody. (dodał też, iż owy "koleś" niezawsze dotrzymuje terminu). Wszystko potrafię zrozumieć ale brak odzewu i chociarz jednego zdania - NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Moze trzeba Tomcata zapytać co z Misiem, bo przeciez jakis wypadek losowy mogl sie zdarzyc, chocby awaria komputera. Zalecam spokoj, jestem pewien, ze Misiu nie chciałby psuć sobie najwiekszego rynku zbytu, jakim (podejrzewam) jest Tweak. EDIT: Zauważ, ze od czterech dni nie ma go nawet na Tweaku, a to znaczy, ze cos sie jednak stało. Mogl gdzies wyjechac, moze siadło mu cos w kompie, wypadki chodza po ludziach. Nie wystawiaj jeszcze mu negatywnej opinii. Edytowane 16 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 z tego co wiem to jeszce zyje-niestety zycie ljest brutalne i sie mu buda zaczeła. Nie ma tyle czsu co w wakacje żeby grzebać przy bloczkach. Z pozytywnych wiadomosci to zamówił kolejną dostawe spodów wiec powinno być ok... A klienci cierpliwości-na ferrari też sie czeka i to nawet pare lat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A klienci cierpliwości-na ferrari też sie czeka i to nawet pare lat :wink: 1652005[/snapback] Heh fajnie ze zyje :rolleyes: , "moja" dostawa spodow miala byc zamawiana 2 wrzesnia :D ale luz studenci maja wolne do pazdziernika :wink: (tzn. niektorzy :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) z tego co wiem to jeszce zyje-niestety zycie ljest brutalne i sie mu buda zaczeła. 1652005[/snapback] Jak to przeczytałem to mało sie nie przewrociłem, ale po kilku kolejnych wyrazach zczaiłem ze to nie to o czym myslałem. ciekawe co umisia bo go nie widac. Szkola szkola, ale czasmi moglby wejsc i powiedziec dziendobry ;) Edytowane 16 Września 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) No tu stanę w obronie misia Jestem w bardzo podobnej sytuacji, co on, przez co moim klienci tez się niecierpliwią, a nagrzewnic nie przełożę ponad szkołę, więc, pełen szacunek dla niego, ze i tak znajduje chociaż chwilkę na kilka bloczków. :) Edytowane 16 Września 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Hmm a ja myslalem ze dlugo czekalem na bloczki :lol: Jednego tylko nie rozumiem, klienci sa, reklama jest, zbyt tezm czemu Tweakowi producenci blokow nie wyprodukowali sobie przez wakacje tych 100szt i mieliby spokoj przez pare miesiecy i sprzedawali je jak bułki. A tak kazde zamowienie ma swoja dluga, niepozbawiana perypetii, indywidualna historie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Jak to nie.... niektórzy już mają zapas :lol: z tym że tyllko na CPU i GPU(GF4 i GF6xxx) a na NB będzie pokaźna dostawa ale to za tydzień może dwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 No tu stanę w obronie misia Jestem w bardzo podobnej sytuacji, co on, przez co moim klienci tez się niecierpliwią, a nagrzewnic nie przełożę ponad szkołę, więc, pełen szacunek dla niego, ze i tak znajduje chociaż chwilkę na kilka bloczków. :) 1652228[/snapback] proste... bo trzeba zainwestowac w 100 szt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) 100 sztuk, to na pewno nie taka łatwa sprawa... to juz taka mała mufakturka :P do tego trzeba by już ludzi myślę, może misiu pszukuje pracowników? :wink: Edytowane 17 Września 2005 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 no 100 to sporo ;) co praqwda tyle nie mam ale o połowę mniej dostępnych od zaraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) proste... bo trzeba zainwestowac w 100 szt ;) 1653252[/snapback] O ile bloczki sa powtarzalne to tak, ale nie z nagrzewami. Z nimi to jak z babami, każdy chce inną ;P Małą, dużą, długa, wąska, z polerką, bez, mufy, króćce, płaskie zbiorniczki, wypukłe, odpowietrzniki, przegrody, mocowania, szrołdy, malowane, szpachlowane itp. itd. ;) i wszystko trzeba robić na bierząco. Edytowane 17 Września 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dla ciekawych fotki nowych jeży do LN2 B) LINK1 LINK2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dla ciekawych fotki nowych jeży do LN2 B) 1656248[/snapback] Nie mysleliscie zeby zabrac sie za produkcje szczotek dla koni? :lol2: A serio to wyglada bardzo pieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ulalala ładniutkie toto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Bardzo, bardzo fajne. Ciesze sie, ze to wszystko wychodzi coraz lepiej. Chcialbym jeszcze, aby ta poprawa nabrała tempa, abysmy powoli doganiali "zachód".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...