Miazga82 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) Bardzo, bardzo fajne. Ciesze sie, ze to wszystko wychodzi coraz lepiej. Chcialbym jeszcze, aby ta poprawa nabrała tempa, abysmy powoli doganiali "zachód".... Nie bardzo rozumiem ... czy myslisz ze odstajemy od "zachodu"? Bo ja jakos tego nie widze. Oprócz takich konstrukcji jak storm itp, to reszta zahodnich produkcji w dziedzinie wc jakoś mnie nie zachwyca. Bloki produkowane na zachodzie nigdy jakoś na mnie wrażenia nie robiły i nie miałbym do nich wiekszego zaufania niż do bloków robionych przez naszych tweakowych producentów! Z wyrazami szacunku dla tweakowych produkcji! :D Pozdro Edytowane 18 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 BARDZO PIKNE!!! Ale czy wydajne ? W jaki sposób igły tego jeża są przmocowane do topa ? Jak tylko cyną to lekka kicha ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Swiftech mi się przypomina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a ja sie zaczynam o misia niepokoić-ostatni logowanie na tweaku : 12 Wrzesień 2005 - 07:21 , na gg tęz jakiś czas sie już nie pojawia... Ciekawe co jest- zalało mu kompa, tepsa odcieła neta czy coś jeszcze innego? Kurde szkoda z,e nie ma komóry(swoją drogą to lekkie dziwactwo) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 a ja sie zaczynam o misia niepokoić-ostatni logowanie na tweaku : 12 Wrzesień 2005 - 07:21 , na gg tęz jakiś czas sie już nie pojawia... Ciekawe co jest- zalało mu kompa, tepsa odcieła neta czy coś jeszcze innego? Kurde szkoda z,e nie ma komóry(swoją drogą to lekkie dziwactwo) :mur: 1657245[/snapback] Zgarnal kase z zamowien, a teraz wyleguje sie na jakiejs wysepce na karaibach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zgarnal kase z zamowien, a teraz wyleguje sie na jakiejs wysepce na karaibach :wink: 1657294[/snapback] Pewno się ukrywa :lol2: btw. mi zalega $ :-P Z tego co z nim gadałęm to coś w szkole nie tak u niego. Pewnie starzy odcieli neta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ktos wie kiedy bedzie Misiu? :P mialbym tez zamowienie dla niego.. :] a jakby ktos chcial to mam do sprzedania jezyka ktorego mam od prawie pol roku.. :] z krocami NK16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Pewno się ukrywa :lol2: btw. mi zalega $ :-P Z tego co z nim gadałęm to coś w szkole nie tak u niego. Pewnie starzy odcieli neta :wink: 1657334[/snapback] Heh Jestem spokojny :D Ufam :D jeszcze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Widzę że zamiast postów zadowolonych użytkowników tworzy się lista zażaleń pełnych nadzieji na zmianę obrotu sprawy, a ja biernie nie będę czekał, dlatego jeżeli ma ktoś jakąś możliwość odwiedzin go, bądź jakiej kolwiek innej możliwości kontaktu z nim to będę wdzięczny. Narazie z własnych prób to jakiś nr tel domowego wyciągnełem na jego nazwisko i przypisany pod jego osiedle - niestety nikt narazie nie odbiera (może nieoczekiwany wyjazd rodzinny wypadł - byłby to jeden z niewielu przypadków który by go usprawiedliwił ) I mam prośbę do osób które coś juz zakupili by powiedzieli jak to było w ich przypadku bo mnie to już powoli mocno denerwuje ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ja by ktoś chciał to na PW mogę dać misia dane z allegro bo robiłem z nim kiedyś interesy ale nie wiem czy są dobre a po drugie konto jest na jego (mame chyba) a numer jest domowy nie komórka (ja nie będę dzwonić bo nie mam żadnej sprawy do niego ale wiedz że ludzie się nie cierpliwią) więc mogę pomóc jak ktoś chce !! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 BARDZO PIKNE!!! Ale czy wydajne ? W jaki sposób igły tego jeża są przmocowane do topa ? Jak tylko cyną to lekka kicha ! 1656822[/snapback] Nic nie jest lutowane :D Cyna ma beznadziejną przewodność cieplną więc zastosowanie jej by spowodowało to, że piny mogły by robić tylko za ozdobe :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Dla ciekawych fotki nowych jeży do LN2 B) 1656248[/snapback] luks__pl ile za sam spodzik albo za caly kontenerek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nic nie jest lutowane :D Cyna ma beznadziejną przewodność cieplną więc zastosowanie jej by spowodowało to, że piny mogły by robić tylko za ozdobe :-P 1658236[/snapback] a lut twady-brązem przewodziłby ciepło odpowiednio czy to dalej lypton? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Interesy z Miskiem sa ok.. nie sa wzorowe ale sa ok :] jest to chyba zwiazane z tym ze ma troszke tych zamowien i jak kilka rzeczy sie przesunie to potem wszystko idzie z opoznieniem.. ja tez troszke czekalem na zamoione bloczki ale to m.in. z powodu bardzo zindywidualizowanego zamowienia :P luks kiedy CUBE'y sie jeszcze pojawia?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Widzę że zamiast postów zadowolonych użytkowników tworzy się lista zażaleń pełnych nadzieji na zmianę obrotu sprawy, a ja biernie nie będę czekał, dlatego jeżeli ma ktoś jakąś możliwość odwiedzin go, bądź jakiej kolwiek innej możliwości kontaktu z nim to będę wdzięczny. Narazie z własnych prób to jakiś nr tel domowego wyciągnełem na jego nazwisko i przypisany pod jego osiedle - niestety nikt narazie nie odbiera (może nieoczekiwany wyjazd rodzinny wypadł - byłby to jeden z niewielu przypadków który by go usprawiedliwił ) I mam prośbę do osób które coś juz zakupili by powiedzieli jak to było w ich przypadku bo mnie to już powoli mocno denerwuje ..... 1657881[/snapback] Ja kupilem od niego we wrzesniu trzy bloczki, wyslalem kase, a po 8 dniach bloczki do mnie dotarly. W moim przypadku bylo wzorowo. Dodatkowo jeszcze wszystko ladnie zapakowane, spody zabezpieczone, komplet wkretow, zaciskow itp. Jestem bardzo zadowolony. Jakby to bylo allegro to dodalbym jeszcze "POLECAM!!!":) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildthink Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ja kupilem od niego we wrzesniu trzy bloczki, wyslalem kase, a po 8 dniach bloczki do mnie dotarly. W moim przypadku bylo wzorowo. Dodatkowo jeszcze wszystko ladnie zapakowane, spody zabezpieczone, komplet wkretow, zaciskow itp. Jestem bardzo zadowolony. Jakby to bylo allegro to dodalbym jeszcze "POLECAM!!!":) 1658703[/snapback] Ja niestety na razie nie mogę napisać POLECAM, bo wysłałem 8 września kasę, 10.09 misiu potwierdził, że przelew wpłynął na konto i potem cisza. Ani bloku, ani kasy ani misia... czekam na info co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 To trzeba inaczej zalatwiac i nie stresowac sie.. kasa dopiero na konto jak bloki beda gotowe :] wtedy nie ma co sie stresowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 @Bol3k: niestety z Misiem to no can do:/ Najpierw kasa pozniej bloki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 To ja z niewiadomoych mi przyczyn mialem jakies przywileje :P jak zamawialem bloki i to jeszcze daw oddzielnie to bylo w ten sposob: - zamowilem blok -> ogladalem fotki gotowego bloku -> jezeli wszystko bylo ox to wysylalem kase -> Misiek wysylal blok; i tak bylo przy jednym i drugim bloku :] moim zdaniem taki uklad jest normalny i powszechnie w swiecie biznesu obowiazujacy :P pamietam ze Misiu chcial tez najpierw kase ale nie zgodzilem sie.. BTW ktos w koncu jest zainteresowany kupnem mojego JEZa?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Nie no fotki tez widzialem, tylko nie wiem czy konkretnie tej sztuki. Chociaz co do x3m to na pewno to byla ta sztuka i na 99% jez ati only. Takze w ciemno nie kupowalem Edytowane 20 Września 2005 przez acd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Prosze zainteresowanych dzwonic pod numer 503304863 po godzinie 18 Aktualnie niemam neta bede miał za ok tydzien Zamowienia sie realizuja Proszesie nieniepokoic moze dzisdorwe sie do kafejki albo na dniach wpadne do tomcata to poodpowiadam na PW i opisze czemu mnie nie ma Edytowane 20 Września 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 widze ze dzisiaj wieczorem bedzie doslownie HOTLINE do Misia :D telefon non stop bedzie zajety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) luks__pl ile za sam spodzik albo za caly kontenerek? 1658642[/snapback] Wiesz ja tego nie robie na polski rynek więc cena odstarasza rodaków :-P Reszta na PW poszła :) luks kiedy CUBE'y sie jeszcze pojawia?? :> 1658693[/snapback] Jeśli chodzi Ci o te na moich spodach to mogę dostarczyć misiowi dowolną ilość spodów, więc jak będą zamówienia na nie u misia to będę robił spody :) oczywiście misu pierw musi mi za poprzednie zapłącić... BTW ktos w koncu jest zainteresowany kupnem mojego JEZa?? :P 1658967[/snapback] To nie giełda :-P tak btw. masz nowego jeża czy starego, zwykłego czy ultre ? czy się pomyliłeś i masz zwykłego cuba :-P Edytowane 20 Września 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Wiesz ja tego nie robie na polski rynek więc cena odstarasza rodaków :-P Reszta na PW poszła :) Jeśli chodzi Ci o te na moich spodach to mogę dostarczyć misiowi dowolną ilość spodów, więc jak będą zamówienia na nie u misia to będę robił spody :) oczywiście misu pierw musi mi za poprzednie zapłącić... 1659098[/snapback] Jak nie chcesz pisac ceny to zakoduj ja jakos - niech " :oops: " oznacza 50zl :wink: Ile za okraglego jeza? A co do interesow z misiem, to bralem od niego w sumie 4 bloczki i bylo ok. Tzn nie powiem ze samo zrobienie bylo blyskawiczne, trzeba bylo go popedzac i musial dokupic jakies czesci, ale w sumie skonczylo sie pomyslnie. No i ciezko sie z misiem targowac - jest w tych sprawach wyjatkowo nieustepliwy :-P Z moim doswiadczen powiem tylko, ze i tak interesy z misiem to poezja w porownaniu do moich innych doswiadczen, (np dostania nie tej paczki... co trzeba) u konkurencji. Zreszta teraz mam jeszcze u niego znizke :lol: Edytowane 20 Września 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Spoko bloki do wszystkich dotra mam adresy wiec wysyłam jak tylko beda gotowe W srode odbieram zamowione spody po południu moze wpadne do kawaiarenki Wszystkich zaniecierpliwionych prosze o skontaktowanie sie na numer telefonu ktory podałem wyzej Sorka zabłedy pisze kiedy pan informatyk nie patrzy :lol: Edytowane 20 Września 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak nie chcesz pisac ceny to zakoduj ja jakosc :wink: Ile za okraglego jeza? 1659112[/snapback] Tylko pytanie kto zrobi okrągły top do okrągłęgo jeża, a i te jeże to są wytaczane z kawałków 60x60mm więc na blok raczej ciut duże :-P Mają podstawę 5mm i piny 10mm. Co do ceny to na PW wal ale pierw weź jakieś leki nasercowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 ten jez na sprzedaz to ma spod ten zwykly jeszcze; ma pol roku ten bloczek z czego montowany do obiegu byl dopiero na przelomie maja i czerwca jakos.. co do CUBEa to interesuje mnie ten z testu na jet-pc :P ale to tak jak powiedziales bede musial sie usmiechnac do Miska jak bedzie mial chwile wolna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Tylko pytanie kto zrobi okrągły top do okrągłęgo jeża, a i te jeże to są wytaczane z kawałków 60x60mm więc na blok raczej ciut duże :-P Mają podstawę 5mm i piny 10mm. Co do ceny to na PW wal ale pierw weź jakieś leki nasercowe :wink: 1659124[/snapback] Ale to wtedy do czego one bede przeznaczone jak nie na bloki? Sprzedajecie to jako najnowszy gadżet do postawienia na telewizor na rynek japonia-korea? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Ale to wtedy do czego one bede przeznaczone jak nie na bloki? Sprzedajecie to jako najnowszy gadżet do postawienia na telewizor na rynek japonia-korea? :lol: 1659151[/snapback] LN2/DI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Jeśli faktycznie starzy mu neta odcieli to będzie zabawa-po 1 szturmy na chate zniecierpliwoinych klientów a po 2 ewentualne zwroty kasy... A tak swoją drogą to ile mozna zmalować przez 2 czy 3 tygodnie nauki? w końcu we wrześniu to chyba są luzy w szkołach... Kurde miałem nr mokórki jego mamy bo czasem zabierał ten telefon ze sobą ale wywaliłem eski ze skrzynki to mam tylko adres misia.... W razie czego mozna poszukać w ksiazce telefonicznej numeru i sie z nim skontaktować... Kurde nie maja w szkole neta czy co?Jaki problem było by wejsc na tweak na chwile i powiedzieć co i jak oraz podać droge ewentualnego kontaktu.. Edit: Miś15go pojawił sie na gg :D Edytowane 20 Września 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...