Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli faktycznie starzy mu neta odcieli to będzie zabawa-po 1 szturmy na chate zniecierpliwoinych klientów  a po 2 ewentualne zwroty kasy...

A tak swoją drogą to ile mozna zmalować przez 2 czy 3 tygodnie nauki? w końcu we wrześniu to chyba są luzy w szkołach...

Kurde miałem nr mokórki jego mamy bo czasem zabierał ten telefon ze sobą ale wywaliłem eski ze skrzynki to mam tylko adres misia....

W razie czego mozna poszukać w ksiazce telefonicznej numeru i sie z nim skontaktować...

Kurde nie maja w szkole neta czy co?Jaki problem było by wejsc na tweak na chwile i powiedzieć co i jak oraz podać droge ewentualnego kontaktu..

Edit:

Miś15go pojawił sie na gg :D

1659353[/snapback]

Ludzie co to za domysły po prostu TP odcieło mi neta przedwczesnie i teraz załatwiam nowa umowe

Za tydzien wszystko wroci do normy a co do klientow to w srode odbieram spody, topy czekaja w sobote prawdopodobnie wysle wiekszosc paczek

Spokojnie ludzie nie mam zamiaru nikogo okrasc ani oszukac poprostu jest troszke utrudniony kontakt ze mna i tyle

Problemow w szkole nie mam zadnych a starsi nigdy by mi nie odcieli neta

Prosze wszystkich o cierpliwosc

OTO TELEFON KONTAKTOWY

503304863 DZWONIC PO 19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak misio15go nie ma neta bo tpsa poleciała w h*** i tak będzie jeszcze przez tydzień :-P Na miejscu ma jeszcze 2 jeże ultra z nowej serii (na następne trzeba czekać trochę), więc jak są chetni to walić do niego na nr.kontakotwy lub inaczej się kontaktować :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak misio15go nie ma neta bo tpsa poleciała w h*** i tak będzie jeszcze przez tydzień :-P  Na miejscu ma jeszcze 2 jeże ultra z nowej serii (na następne trzeba czekać trochę), więc jak są chetni to walić do niego na nr.kontakotwy lub inaczej się kontaktować :wink:

1659387[/snapback]

Ty se nie rob reklamy pod moja nieobecnosc :lol:

Nowe zamowienia mozna składac dopiero jak bede miał spowrotem neta do tego czasu prosze sie wstrzymac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty se nie rob reklamy  pod moja nieobecnosc  :lol:

Nowe zamowienia mozna składac dopiero jak bede miał spowrotem neta do tego czasu prosze sie wstrzymac

1659406[/snapback]

cicho bobku :plum: bo wyśle ekipe do ściągania zaległości a jest tego 3x45zł :> Edytowane przez luks__pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tepsa gdy skończyła się umowa podniosła rach o 22% (druga wartość vat :? ) widać co oddział to obyczaj - poprostu Telekompromitacja.

Dobrze było zobaczyć dziś ten jakże specyficzny awatar misia - odrazu mi ulżyło :-P A nie pozostaje nic jak tylko cierpliwie i spokojnie czekac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes: Chcialoby sie rzec "juz wporzadku moj zoladku" :]

czekamy na paczuszki... i cos tak sobie mysle ze zaniedlugo bedzie sporo nowych rev. WC :D Bedzie co ogladac :)

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy jeze na gpu pasuja na 7800gtx?

1663267[/snapback]

tak, wystarczy to zaznaczyć w zamówieni i misiu zrobi odpowiednie otwory :) a jak nie zrobi to mu wyśle wąglika w paczce z jeżami Edytowane przez luks__pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie stalo ze strona z cennikiem Misia nie dziala?? :( jakie sa bloczki na NB i w jakich cenach??

1669607[/snapback]

Bloczek na NF7 Lite kosztowal mnie z tego co pamietam 59 zl...

Na DFI Nf4 kosztowal chyba 69 zl (ale nie jestem pewien)

EDIT:(do posta ponizej)

Czyli taki jaki na NF7 :rolleyes:

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie stalo ze strona z cennikiem Misia nie dziala?? :( jakie sa bloczki na NB i w jakich cenach??

1669607[/snapback]

To przez genialnie unowoczesniony regulamin poprostu oferty z sprzedam znikaja co 7 dni a ze nie mam w domqu neta to nie mam mozliwosci odnawiania oferty

Prosze o wstrzymanie sie z zamowieniami do czasu kiedy bede miał internet w domqu bo nie chce zeby wynikły jakies pomyłki

A co do TP to szkoda gadac nie dosc ze mi wyłaczyli neta to musze czekac do konca miecha az cos tam rozszczelnia bo jest umowa szkoda ze jej nie przeczytali jak rozłaczali mi neta za wczesnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pamietaj ze w Unii Europejskiej kazdy ma prawo do odszkodowania.. - dobrze jest znac swoje prawa, prawda??" :D heh

a tak wracajac do mojego pytania: to masz cos co by pasowalo na nForce 2? moze jeza? :>

w zasadzie to jeszcze inne pytanie mam :] mianowicie: planuje ktos robic bloki do zasilacza? tylko nie piszcie mi ze jak chce blok do zasilacza to mam odwiedzic stronke bloki.pl :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bol3k: po pierwsze edytuj wczesniejsze posty a nie pisz jednego za drugim.

Co do bloku na nForce2 to ja nie za bardzo widze sens, chyba że wyciskasz z niego ostatnie poty. I jeżeli dobrze pamietam, to Misiek ma blok na NB taki:

Dołączona grafika

Są chyba dwie wersje, jedna pusta w środku a druga za niewielkimi pinami.

Jeśli chodzi o zasilacz, to nikt ci tego nie zrobi, bo każda zasiłka jest inna w środku a pojedynczych egzemplarzy nikomu sie nie opłaca robić.

Pozdro

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bloku na nForce2 to ja nie za bardzo widze sens, chyba że wyciskasz z niego ostatnie poty.

1671146[/snapback]

Niepodkręcane FSB, Asus A7N8X Deluxe, radiator + nawiew, temperatura radiatora taka że nie da się przytrzymać na nim palca 5s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem z Misiem dziś na gadu i powiedział mi ze moje bloki zostały wysłane wczoraj - oczywiście priorytetem, dziś paczki nie było, spodziewam się jutro. Myślę, iż sytułacje reszty osób powinna wyglądać tak samo.

Pozdrawiam

Darcon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem z Misiem dziś na gadu i powiedział mi ze moje bloki zostały wysłane wczoraj - oczywiście priorytetem, dziś paczki nie było, spodziewam się jutro. Myślę, iż sytułacje reszty osób powinna wyglądać tak samo.

Pozdrawiam

Darcon

1671811[/snapback]

Ja nawet nie dzwonilem... cierpliwie czekam :D moze moja malutka prosba zostala spelniona :) ucieszylbym sie :)

Powiem tylko tak...d zis z nudow kupilem sobie 2 metry weza jeszcze i kolanka na wyjscie na zewnatrz obudowy wezy :)... I dalej czekam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do batali o NF7 to radiator z nawiewem starcza do około 220 FSB. Poresztą jak zakładac sie WC to różnica 2 czy 3 bloczki jest mało istotna wg mnie:P

1671864[/snapback]

Tak gwoli scislosci... Zloty zalman z nawiewem starcza mi bezproblemu do Fsb 265-270 i sie nie grzeje bardzo przy napieciu 1,95v wiec to tak nie do konca jest :P

No ale Bloczek sie i tak nada bo licze na przebicie wkoncu 280 :P...(licze bardzo na to :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloczek na nf2 nie da wiekszego fsb w porownaniu z duzym radiartorem, albo owianym radiatorem. Kozysc jest taka, ze mamy ladnie wygladajaca, bezglosna alternatywe w/w coolerow ktora dodatkowo korzysta z mocy chlodzacej wody. Jak sie ma pare zlotych na zbyciu warto zainwestowac (szczegolnie jak sie sklada zestaw za jednym podejsciem, a nie doklada potem kazdy bloczek oddzielnie - bo wtedy szkoda zachodu) w blok na nb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloczek na nf2 nie da wiekszego fsb w porownaniu z duzym radiartorem, albo owianym radiatorem. Kozysc jest taka, ze mamy ladnie wygladajaca, bezglosna alternatywe w/w coolerow ktora dodatkowo korzysta z mocy chlodzacej wody. Jak sie ma pare zlotych na zbyciu warto zainwestowac (szczegolnie jak sie sklada zestaw za jednym podejsciem, a nie doklada potem kazdy bloczek oddzielnie - bo wtedy szkoda zachodu) w blok na nb.

1672235[/snapback]

Zawsze mozna zmrozic wode :P :).... A o to mi chodzi :) :lol: :lol: Tu jednak przewaga WC :P

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi