Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno wszystkie nie ciekły bo te co sprzedałem jako waterdragony według nieco innego projektu są na 100% szczelne-nie miałem reklamacji...

Wiedząc ,zę poszło tych bloczków misia już pewnie coś pod setke pare ciekło. Szkoda,że przez pewnien czas nie były testowane, ale jak na nietestowane bloki to są solidnie zrobione jak "tylko" kilka cieknie...

A teraz to sobie nisiu na dalsze wpadki chyba nie pozwoli :wink: bo dostanie po kieszeni... :wink:

Ja tam czekam na jedną fajna rzecz w bloczkach- załatwianie zakładu trwa jyuż pare tygodni ale podobno 1 zakład sie podjął za sensowną kase...

Jedno co powiem to chodzi o wykończenie spodu pewno metodą(Sam to strosował w prototypach :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widzisz , ja slyszalem ze cieknie wiec pytam . Bloczek , ktory mi zrobiles kiedys , osobie ktorej go odsprzedalem tez cieknie (nie bylo jeszcze rowkow pod oring i stamtad wyciekalo , kolo juz sobie z tym poradzil) . Nie dziw sie wiec i nie szczerz buzki jak debil , ze sie tym przejmuje bo moze dla Ciebie 500zl na nowe mobo to nie problem a dla mnie jednak jest bo nie lubie wyrzucac kasy w bloto .

Nawet bym nie myslal o tym bloku gdyby nie fakt , ze idealnie wpasowalby mi sie w uklad...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno zakupilem bloczek na gpu od Misia. Fakt ze to moje pierwsze wc ale roznica w temperaturze na karcie wzgledem wentyla jest przeogromna, na wentlu mialem ponad 100 na niekreconej karcie, na bloku za chloere nie moge wejsc wyzej jak 35 stopni (25-27 stopni w pokoju) przy 609 mhz na rdzeniu. Jestem zadowolony i nie zaluje zakupu, na czasie planuje zakupic jeszcze blok na cpu. Mysle ze sie nie zawiode.

Pozdro i oby bylo tak dalej Misiu :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kad sledze ten temat to misiu tylko czyta, glupio sie tlumaczy i sczerzy buzke i nic po za tym, nawet chcialem sie skusic na jakiegos bloka od niego walilem na pw na gg nie odzywa sie chyba juz za dzuo niezadowolonych klientow :D

chyba czas przejsc na emeryture misiu :lol:

Edytowane przez Andrew^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od kad sledze ten temat to misiu tylko czyta, glupio sie tlumaczy i sczerzy buzke i nic po za tym, nawet chcialem sie skusic na jakiegos bloka od niego walilem na pw na gg nie odzywa sie chyba juz za dzuo niezadowolonych klientow :D

Moze poprostu nie mam czasu zeby odpisywac? moze nie ja siedze akurat przy kompie?

Jesli komus zalezy to napisze 2 razy na gg czy pw i jak bede miał czas to odpisze...

Niestety to pw raczej peka od zamowien i zadowolonych klientow a ja musze sie uwinac z zamowieniami na czas.

Zazwyczej duzo siedze przy kompie w weekendy mozesz sie odezwac i porozmawiac zapraszam....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie piszesz w niezrozumiałym dialekcie... ponieważ kontakt z Patrykiem jest bezproblemowy :)... B)

Zresztą Nie mozna wymagac od ludzi zeby siedzieli 24 godziny na dobe na gg :)

A odpisac odpisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powie mi ktoś od kiedy na tweaku jest cenzura?

i to selektywna? kyniek napisał posta bęącego moim zdaniem chwytem ponizej pasa... posta wcieło i kilka komentazy na niego... Autor tematu nie prosił o moderowanie to ja czegoś nie łapie :blink:

Tomcat, mogłbys nie wnikac w sprawy w ktorych jak widac sie nie orientujesz?

Autor tematu prosil o rekacje - to raz.

Sam bym zrobil z tym porzadek, bo nie uznaje takich form reklamy - to dwa

Po jaka .... mialyby zostac komentarze do postu ktory zostal usuniety - to trzy..

Ten post zostawiam w celach informacyjnych...

Zeby nikt nie glosil tekstów o cenzurze itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT

Blok Na NF7 mi nie cieknie :P a tez ma Mosiezny Top :P

Tez mam taki blok i nie cieknie. Jego wada natomiast to rozmieszczenie kroccow na 1 linii z otworami montarzowymi. Przy skrecanych zlaczkach 10/12, motylki przy dokrecaniu zawadzaja o nakretki zlaczek i jest problem z dokreceniem bloku. Ale to juz troche przeszlosc i dzis stosuje sie inne bloczki.

W ogole to bloczek na DFI jest bardzo poszukiwany i dobrze by bylo gdyby byla wlasnie taka 100% pewna oferta, testowane bloczki - bo chetnych chyba na to akurat nie brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam taki blok i nie cieknie. Jego wada natomiast to rozmieszczenie kroccow na 1 linii z otworami montarzowymi. Przy skrecanych zlaczkach 10/12, motylki przy dokrecaniu zawadzaja o nakretki zlaczek i jest problem z dokreceniem bloku. Ale to juz troche przeszlosc i dzis stosuje sie inne bloczki.

W ogole to bloczek na DFI jest bardzo poszukiwany i dobrze by bylo gdyby byla wlasnie taka 100% pewna oferta, testowane bloczki - bo chetnych chyba na to akurat nie brakuje.

Bloczki sa juz testowane i na ok 20 blokow wykryłem jedna nieszczelnosc(nie w bloku na dfi)

Sadze ze bloczki sa pewna oferta i nie ma sie czego obawiac

Zreszta mysle ze zanim sie bloki załozy do kompa powinno sie je przetestowac choc by niewiadomo jakie były super. Bo warto miec pewnosc :)

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhmm... masywny, duży.... :D

widze jakis nowy krój multizapinki?

w sumie widziałęm ich 3-4 ;)

nie dało sie troche dalej od siebie dać króćców?

to jest przerobiona multizapinka...

no tak wazy ok 1kg ;]

widzisz chyba ze zapinka ledwie weszła wiec jalk bym dał dalej krocce to ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa ze wyniki beda jeszcze dzis?

Ile sie czeka na bloczek, bo nosze sie z zamiarem zakupu?

BTW. Nie dziala link z twojego podpisu.

4 tygodnie :-P

edit:

Misiu mówi, że nie będziesz tyle czekał :-P

ja wiem ile by czekał

to ze ty czekałs tyle to nie oznacza ze wszyscy tyle czekaja

Edytowane przez luks__pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc co do wyniku powiem tak: nie przebił bloku który aktualnie zajmuje pierwszą pozycję w naszym rankingu (http://www.jet-pc.com/index.php?option=com_staticxt&staticfile=podstrony/ranking.htm&Itemid=81) Więcej dowiecie się na momencie jak napisze o nim kilka słów i będzie oficjalna prezentacja wyników. Blok prezentuje się bardzo ładnie, jest dobrze wykonany, ładny, wydajny i wygląda na solidny. Zachęcam do zakupu :) - niedługo publikacja wyników na http://www.jet-pc.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi