99tomcat Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) A jednak nie przebił... ale domyślam sie, że zbliżony wynik... czyli w *C pewnie żadnej różnicy jak zwykle nie będzie :P napisze tylko,że cube pro jest bardzo blisko prowadzącego , to naprawde już o włos :wink: a miś ma jeszcze coś w zanadrzu , moze ta niewielka zmiana da te upragnione ułamki czy setne stopnia :wink: Już nie wspomne,ze było coś takiego jak prototyp cube pro non slim :wink: Edytowane 18 Grudnia 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Czy ktos moze mi powiedziec jaka bedzie roznica w temperaturze semprona 64 1,55v s.939 przy zastosowaniu blokow: Frost i Cube Pro? Nie znam sie na WC zbytnio i nie wiem czy oplaca mi sie kupowac nowy blok. (frosta kupilem w zestawie, ktory jeszcze do mnie nie dotarl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 skoro już kupiłeś to na pewno nie zmieniaj w ogóle jeśli chodzi o Semprona :wink: i tak myślę że 1 C chyba jeszcze żadnego procaka nie spalił ani nie uratował od spalenia więc myśl że to bez znaczenia który blok wybierzesz zależy od tego który ci się podoba i na jaki cię stać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Dokładnie, przy większości nowych bloków różnica temp między nimi nie jest większa niż 3*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) A ta wersja testowana Cuba nie jest slabsza od tej ktora aktualnie sprzedaje Misio??. Wydaje mi sie ze ma mniej pinow od wersji PRO. Porownanie Edytowane 19 Grudnia 2005 przez akslow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 to jest stary CUBE chyba już wyszedł ze sprzedaży :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 to jest stary CUBE chyba już wyszedł ze sprzedaży :wink: Tak... Cube to... w porywach dostaniesz z nowym topem... (czyli z kroccami po skosie)...- daje duzy skok wydajnosci :) Ja tam czekam na Versje Pro (non lite)... bo... na karte graficzna mi lepiej przypasuje (bo jest wyzszy) i nie bedzie zawadzal o radiatory Revolteka Bga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Dokładnie, przy większości nowych bloków różnica temp między nimi nie jest większa niż 3*CChyba zartujesz w scisłej czołówce to roznice 0,5c a nawet mniej akslow -> cube pro lite jest wydajniejszy od cube non pro o czym sie przekonacie kied zobaczycie test Sector19 - > napewno sie doczekasz :D Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Bloczek pod pelta 62mm dla koobosa :) juz jakis czas temu pytalem sie o taki bloczek - zrobisz druga taka sztuke dla mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Dzisiaj dostalem bloczek od Misia, Cube GPU PRO Lite, bardzo ladny bloczek, wyglada swietnie, razem ze zlaczkami 8/10, jeszcze nie testowalem, dopiero jak ukoncze moda budy, czyli raczej przed koncem roku, chyba ze funduszy zabraknie :-) w kazdym razie bloczek jest cute B) btw. widac ze testowany byl :lol2: Edytowane 20 Grudnia 2005 przez binek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 testów nie ma czy coś przegapiłem? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 binkowi chodziło chyba o to, że bloczek był testowany przed wysłaniem a jeżeli nie chodziło ci o to, to ja też testów nie widziałem jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 chodziło mi o test na jet pc ;) miał być juz dawno.... :chlip:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 chodziło mi o test na jet pc ;) miał być juz dawno.... :chlip:... Dzis maja byc ja tez czekam niecierpliwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja też czekam od paru dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 I gdzie te wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ktoś tu kręci wała.... ileż można...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) Wyniki miały byc do konca tygodnia i jakos wczesniej sie nie pojawiły dzis teoretycznie ostatni dzien ogłoszenia wyników Edytowane 25 Grudnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zrozumcie - swieta są.. Nikt nie siedzi przy kompie, yulko z rodziną. Zreszta Tweak tez zamarł troche.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 litości...... wynik niby znany ale nie do końca dawno testów nie czytałem :P chciałbym zobaczyć opinie, tj wygląd jakość itp... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 szkoda,ze nie ma śniegu- dostał by fiero w ucho śnieżką za tę zwłoke :wink: Kurde nawet pod choinke nam prezentu nie zrobił.. co za brzydal :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakie nie zrobil jakie nie zrobil :D - dzien jeszcze trwa :D - czekam na akceptacje misia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Jakie nie zrobil jakie nie zrobil :D - dzien jeszcze trwa :D - czekam na akceptacje misia :Dheeee :blink: To misiu ma zatwierdzić test jego bloczku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 (edytowane) mam nadzieje,zę chodzi o sprawy estetyczne itp a nie wyniki testów..bo jak tak to wiadomo czemu prison na czele-kyniu dał premie :wink: chyba fiero mnie zabije ale amcie linka : http://www.jet-pc.com/index.php?option=com...ask=view&id=672 wchodze na strone jet-pc a tu test :wink: edit: Fajnie i wydajne ale jakoś tak ckrótowo nieco... Tyle czekania i 4 min czytania :? No coż ale i tak nieźle... W końcu ile można pisać o podobnych blokach? mogłeś przynajmniej policzyć ile to ma pinów :wink: Edytowane 25 Grudnia 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Buhaha :D - moglem :) Nie ma problemu o link moze sie misiu zloscic jesli bedzie chcial poprawki :D Co do dlugosci tekstu to po prostu nie wiem co wiecej pisac ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Buhaha :D - moglem :) Nie ma problemu o link moze sie misiu zloscic jesli bedzie chcial poprawki :D Co do dlugosci tekstu to po prostu nie wiem co wiecej pisac ;D Nie chce zadnych poprawek zreszta nigdy nie chciałem :-P Nie dziwie sie co w koncu mozna ciagle pisac o blokach Powiedz ile w stopniach blok stracił do lidera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 powiem ze bylo to ostro po przecinku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mnie tylko drażni to, że jak patrzę na spód tego co misiu daje do testów, a na spód tego co wysyła klientom to, widzę całkiem inny wkład jego pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja mam pytanko teraz cuby są całe z miedzi, przelotka juznie mosiężna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mnie tylko drażni to, że jak patrzę na spód tego co misiu daje do testów, a na spód tego co wysyła klientom to, widzę całkiem inny wkład jego pracy.Cóż... czytając test można zauważyć, że i taka możliwość nie została wykluczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...