Miazga82 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) A ja mam takie pytanko: Czy na DFI Lamparty na chipsecik wejdzie stara rev bloczka misia dedykowana pod NF2 jezeli umieszcze karte graficzna w 2gim slocie PCI-E? (rozstaw otworow montazowych + zahaczanie o karte) Rozstaw powinien byc ten sam. Ja mam płyte bez PCI-E i z cipsetem NF3, a bloczek mam DFI pro Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 rozstaw otworow miedzy nf2 a nf3 i 4 sa rozne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 rozstawy nf2 i nf3 sa takie same :) przynajmiej w moim przypadku dfi nf3 250gb i soltek frn2-rl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 rozstawy nf2 i nf3 sa takie same :) przynajmiej w moim przypadku dfi nf3 250gb i soltek frn2-rlzależy od mobo. Soltek sl5drv4 nF2 i dfi lan party ut nF3 mają taki sam rozstaw, epox 8kda3i nF3 i asus a7n8x deluxe nF2 mają większy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 czy bloczek misia na proca jest kompatybilny z 478 ? prosze o jakies info od posiadaczy albo wykonawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jest kompatybilny ze wszystkimi popularnymi platformami,czyli oprocz serwerowych.Tak jest kompatybilny.Polecam sam mam Cube od misia ale starszą wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 mocno widac te czerwone podkladki teflonowe ? misiu ! zacznik dawac biale albo czarne, bedzie ladniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) To kwestia Gustu... Ja sobie nawet dalem Do chlodnicy takie same podkladki :) :lol: Mi sie Podobaja :-P EDIT dla kszonka Wlasnie.... :] Jak szalec to szalec :P... Misiowe Bloki to i Misiowy Mod Chlodnicy :P Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) mocno widac te czerwone podkladki teflonowe ? misiu ! zacznik dawac biale albo czarne, bedzie ladniej :) imko sprawa gustu, a uwazam ze powinny ostac czerwone, bo od razu wiadomo ze to misiowy cube, a nie jakis inny prison czy co ;) @sector: w cube jakos ładniej sie prezentują <_< ale jak szalec to szalec :lol2: Edytowane 9 Stycznia 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 powód jest prozaiczny-innych nie ma a te są specjalne do pneumatyki wieć zapewniają szczelnosc nie to co np oringi gumowe pod kroccami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 a gdzie mozna takie kupic ? dal bym sobie na pompke jeszcze i chlodcie to bylbyl komplet piekny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 sklepy z pneumatyką a jak nie masz dostepu to do autora tematu na pm albo gg :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Gdzie jest misiu ??Co sie z nim dzieje ??Mysle nad jakims zamowionkiem do niego,a na razie nie widze zeby cos pisal w temacie.Czekam na Cube Ultra,i Pro (bez slim) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Na gg jest obecny... zagadaj do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Gdzie jest misiu ??Co sie z nim dzieje ??Mysle nad jakims zamowionkiem do niego,a na razie nie widze zeby cos pisal w temacie.Czekam na Cube Ultra,i Pro (bez slim)Jestem, zyje, zapisuje zamowinia i lista zie wyduza i czas oczekiwania(prosze o cierpliwosc) w najblizszym miesiacu nie przewisuje nowych konstrukcji bo nie mam czasu na nic innego po za zamowieniami na "wczoraj" Tak apropo prosze nie pisac 2 razy dzienni "jak moje zamowienie" ja naprawde nie trzymam tych bloków na połce tylko jak mam to wysyłam :] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) No to dobrze ze żyje :) Ile trwa oczekiwanie na bloczek??Np GPU??Aha i czy sa jakies znizki jak kupowalo sie wczesniej u Ciebie?? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No to dobrze ze żyje :) Ile trwa oczekiwanie na bloczek??Np GPU??Aha i czy sa jakies znizki jak kupowalo sie wczesniej u Ciebie??Teraz od 2-4 tygodni Znizke zawsze mzona wytargowac :] ostatnio ciagle opłacam przesyłki bo wszyscy sie targuja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 No ja czekam na Cube ultra mam nadziej że kasa już doszła albo dojdzie jutro (ach ta poczta) i w przyszłym tyg. już się pobawię trochę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 No i co jak dalej zapracowany i oczekiwanie 2 tyg najmniej??Bo chcialbym bloczek kupic a cos dlugo czekac bym nie chcial.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Czekac trzeba im wczesniej sie zapiszesz tm mniej bedziesz czekał :D Kilka fotek co by nie było ze nic nie robie ;] Hardcorowe fotki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Mniam, jedno z tych cacek wędruje do mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jakie sa te choinki małe (mm)? kto sobie takie zazyczył? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 A byłaby ewentualnie opcja z 3 króćcami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 jakie sa te choinki małe (mm)? kto sobie takie zazyczył? ;)Przemek345 sobie zamowił krocce 9mm 3 krocce :blink: wszystko da sie zrobic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 czy na gpu cube pro da rade pelta wcisnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 czy na gpu cube pro da rade pelta wcisnąć?da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 @Misiu15go Interesowalby mnie bloczek podobny do: Nie musza byc takie geste finy... Chodzi mi po prostu o konstrukcje mocowania ( mam dfi 3 UT 250 ) i o to, zeby nie wadzila o grafike. Domyslam sie ze to by byla tylko kwestia zrobienia dla Ciebie nietypowego topu. Prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 @Misiu15go Interesowalby mnie bloczek podobny do: Nie musza byc takie geste finy... Chodzi mi po prostu o konstrukcje mocowania ( mam dfi 3 UT 250 ) i o to, zeby nie wadzila o grafike. Domyslam sie ze to by byla tylko kwestia zrobienia dla Ciebie nietypowego topu. Prosze o odpowiedz. a widziałeś jego podpis, tam trzbea kliknac w pewien texxt i jest tam blok na dfi.... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 a widziałeś jego podpis, tam trzbea kliknac w pewien texxt i jest tam blok na dfi.... :blink:Nie jestem na tweaku codziennie, i mam malo czasu.... wiec przepraszam za niedopatrzenie. Ma ktos juz ten bloczek ? Nie wadzi o grafike ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...