Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam takie pytanko:

Czy na DFI Lamparty na chipsecik wejdzie stara rev bloczka misia dedykowana pod NF2 jezeli umieszcze karte graficzna w 2gim slocie PCI-E? (rozstaw otworow montazowych + zahaczanie o karte)

Rozstaw powinien byc ten sam. Ja mam płyte bez PCI-E i z cipsetem NF3, a bloczek mam DFI pro Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozstawy nf2 i nf3 sa takie same :) przynajmiej w moim przypadku dfi nf3 250gb i soltek frn2-rl

zależy od mobo. Soltek sl5drv4 nF2 i dfi lan party ut nF3 mają taki sam rozstaw, epox 8kda3i nF3 i asus a7n8x deluxe nF2 mają większy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kwestia Gustu...

Ja sobie nawet dalem Do chlodnicy takie same podkladki :) :lol:

Dołączona grafika

Mi sie Podobaja :-P

EDIT dla kszonka

Wlasnie.... :] Jak szalec to szalec :P... Misiowe Bloki to i Misiowy Mod Chlodnicy :P

Edytowane przez Sector19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mocno widac te czerwone podkladki teflonowe ? misiu ! zacznik dawac biale albo czarne, bedzie ladniej :)

imko sprawa gustu, a uwazam ze powinny ostac czerwone, bo od razu wiadomo ze to misiowy cube, a nie jakis inny prison czy co ;)

@sector: w cube jakos ładniej sie prezentują <_< ale jak szalec to szalec :lol2:

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie jest misiu ??Co sie z nim dzieje ??Mysle nad jakims zamowionkiem do niego,a na razie nie widze zeby cos pisal w temacie.Czekam na Cube Ultra,i Pro (bez slim)

Jestem, zyje, zapisuje zamowinia i lista zie wyduza i czas oczekiwania(prosze o cierpliwosc) w najblizszym miesiacu nie przewisuje nowych konstrukcji bo nie mam czasu na nic innego po za zamowieniami na "wczoraj"

Tak apropo prosze nie pisac 2 razy dzienni "jak moje zamowienie" ja naprawde nie trzymam tych bloków na połce tylko jak mam to wysyłam :] :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Misiu15go

Interesowalby mnie bloczek podobny do:

Dołączona grafika

Nie musza byc takie geste finy...

Chodzi mi po prostu o konstrukcje mocowania ( mam dfi 3 UT 250 ) i o to, zeby nie wadzila o grafike.

Domyslam sie ze to by byla tylko kwestia zrobienia dla Ciebie nietypowego topu.

Prosze o odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Misiu15go

Interesowalby mnie bloczek podobny do:

Dołączona grafika

Nie musza byc takie geste finy...

Chodzi mi po prostu o konstrukcje mocowania ( mam dfi 3 UT 250 ) i o to, zeby nie wadzila o grafike.

Domyslam sie ze to by byla tylko kwestia zrobienia dla Ciebie nietypowego topu.

Prosze o odpowiedz.

a widziałeś jego podpis, tam trzbea kliknac w pewien texxt i jest tam blok na dfi.... :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widziałeś jego podpis, tam trzbea kliknac w pewien texxt i jest tam blok na dfi.... :blink:

Nie jestem na tweaku codziennie, i mam malo czasu.... wiec przepraszam za niedopatrzenie.

Ma ktos juz ten bloczek ? Nie wadzi o grafike ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi