piotraspoz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Poczytaj cały wątek i więcej takich(podobnych) wpadek się znajdzie <_< no i zastanów się czy jesteś zadowolony czy nie :? a nie najpierw narzekasz a zaraz bronisz :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Klient jest WYJĄTKOWO nieudolny :lol2: czemu tak myślisz ? Czemu? Upadl mi [wyślizgnął mi się z ręki] [z wysokosci 7 cm] pentagram CU na goły rdzeń i nic sie nie stało, a upadł krzywo :wink: Poza tym jeśli normalnie przyłożył blok na rdzeń, a potem dokręcał śrubki, [nawet jak jedną wkręcisz na maxa,a drugą nie to i tak jest tam wystarczająco miejsca i blok nie dotyka rdzenia na gwałt [spr na F2S rev. 2,0, a to jest KAWAŁ miedzi na grafe] to NIE MA SIŁY by blok uszkodził rdzeń :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Poczytaj cały wątek i więcej takich(podobnych) wpadek się znajdzie <_<Śledzę ten wątek od dawna i faktycznie zdarzyło się kilka wpadek. Napisałeś "ostatnio często zdarza się", co oznaczałoby jakiś wysyp niezadowolonych klientów w ciągu np ostatnich 2-4 miesięcy, a tego nie zauważyłem. no i zastanów się czy jesteś zadowolony czy nie :? a nie najpierw narzekasz a zaraz bronisz :huh:Ja po prostu podzieliłem się spostrzeżeniami z zakupu. Nie jestem w pełni zadowolony, ale nie oznacza to że stanę w obozie przeciwników misia i będę się przyglądał jak ktoś wyolbrzymia niezadowolenie klienteli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 to ja mam takie pytanie (posiadajac rez od misia i pompke hydror l20), czy rez musi byc polozony wyzej od pompki?? czy moze byc na tej samej wyskokosci?? bo akurat pomysl mialem taki zeby pompa zasysala wode z reza i zeby polaczyc to wezem o dlugosci 10cm tylko na jednej wysokosci.... i zastanawiam sie czy mi pompa zassa wode z reza z taka dlugoscia weza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 czy moze byc na tej samej wyskokosci?? To jest kwestia poziomu wody. Rez na tej samej wysokosci rowniez spelni swoje zadanie, ale nie cala woda z niego bedzie wsysana przez pompke, co zreszta nie jest konieczne. Jedyna niesluszna opcja z rezem to danie go ponizej pompki, gdzie zeby ssala wode trzeba ja dodatkowo zalac i wtedy rez traci sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) Od teraz na kazdym spodzie bloku taka grawerka :D Doszły rowniez dzisiaj długo oczekiwane kartony do blokow robione na wymiar;] Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 ja już na gg napisałem-lipa!! krzywo i na spodzie :-| znajdz inne miejsce jak koniecznie chcesz i zrób równo... na topie to by jeszcze uszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 lol, to nie przypomina grawerki tylko wybicie jakis literek i na maxa krzywo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 lol, to nie przypomina grawerki tylko wybicie jakis literek i na maxa krzywo :lol:EE one sa malutkie i nie sa wcale tak krzywo;] No fakt grawerka to to nie jest;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 bo to jest wybicie....tylko nie wiem po co tak psuć bloki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No wg mnie nie bardzo :( Jak to będzie malutkie... tak z 0,5cm i równo to gdzieś np na boku to można umieścić... ale tak to ja bym podziękował :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ty to chyba sam srubokrętem wydziargałes? :blink: Jesli juz to napis na boku, ale nie taki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 (edytowane) To nie jest grawerowane tylko wybite numeratorami - widac, ze nie masz doswiadczenia przy przebijaniu numerow :wink: Edytowane 1 Kwietnia 2006 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A mnie tam sie bardzo podoba :P Ale tylko dzisiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 mogłeś wybić "Cuba" bo to wygląda bardziej jak jakiś stempel celny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ten napis na spodzie to zły pomysł według mnie. Osoby chcące założyć peltiera będą musiały wyrównać spód (na około liter są wybrzuszenia), bo już ogniwo 40x40 będzie na ten napis zachodziło. No chyba że to te nowe spody 60x60, ale sytuacja wtedy będzie analogiczna dla większych ogniw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Nie zorientowaliscie sie ze to zart miskowy na prima aprilis :P ? Mysle ze nie papralby tak swoich blokow seryjnie :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Kurde, faktycznie możliwe :P Ja chętnie przyjme taki spaprany towar z "Cuby" jak by sie ktoś pytał :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Hehe a kto by nie przyjal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 W sumie, że też renomowani producenci bloków jeszcze nie wpadli na podnoszenie ich wartości przez robienie specjalnych sztuk... na przykład unikalny Cube z okazji Prima Aprilis 2006 ;) Tylko raczej ta specjalna edycja musiałaby być wtedy bardziej "specjalna" niż te wybite literki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hehn na prima aprylis... nie kupiłbym takiej sztuki, potem by sie okazało ze nie ma freza zadnego w środku albo ze jest nieszczelny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jak wy tak możecie:) A może misiu15go naprawdę chciał takie coś wprowadzić, a wy go tak zbesztaliście:P BTW napis nienajgorszy, ale na spodzie IMO to porażka. Na górze by wyglądał całkiem całkiem, gdyby puścić go po skosie i zrobić taki styl grunge. PS Jeśli jednak to był żart - nie szkoda ci było miedzi?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexo2 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) ja równierz mam nadzieje że to żart ;) bo mi się taki napis nie podoba:P właśnie odebrałem sobie bloczek od miśka ( CPU Cube Pro Slim ) i muszę oznajmić ze tam jakiś brud jest w środku :/ oto zdjęcia: 2059011[/snapback] Najpierw zamieść działające fotki a potem pisz zażalenia. napisałem ze za 5 minut będą ;) a na początku działały ! :) a pozatym to tylko informacja a nie zażalenie ;) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Alexo2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Najpierw zamieść działające fotki a potem pisz zażalenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) chyba dostales używke :wink: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexo2 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 heheh chyba dostales używke :wink: no może ;) termit a może mi dasz jakiś bloczek do porównania ;) porównam jakość wykonania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 i ja nie narzekam ( za bardzo ;) ) tylko chce powiedziec że jeśli twoje bloczki się nie poprawią ( chodzi mi o jakość wykonania ), to myśle żę sporo klientów pójdzie do termita ! i myśle że już straciłes z 50 zamówien. dziwie Ci się że masz tylko małe zażalenia bo taki bloczek wygląda paskudnie jak za cene jednego polskiego zielonego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wiesz moje bloki nie są idealne ale takiego czegoś bym nie wysłał PS. misio pewnie się pomylił o to nietrudno ja też wysłałem jeden spód troszkę zdefektowany (ups) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dobra nie bede tutaj jakos specjalnie usprawiedliwiał Miśka, ale moze poczekajcie az on sie wypowie. Bo takie teksty na temat jakosci wykonania to są bezpodstawne. Koles ma bardzo duzo zamówień, wiec moze jakaś używka sie trafiła, bo to co pokazujesz na fotkach to nie jest nowy blok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Napisz do misia... daje głowe, że Ci wymieni na nową sztuke :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Albo zostane bez głowy :D Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...