Kazik70 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Szczotka mi się podoba, serjo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Od początku mówię, że najlepiej było by Jeż B) , czyli tak po amerykańsku Hedgehog :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A jeżozwierz po angielsku to porcupine .... chyba hedgehog mi sie bardziej podoba może battle hedgehog :lol: :lol: :lol: :lol: ale jeż jak dla mnie jest najlepszy..i do bloczku pasuje jak ulał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak wymyślicie jakąś sensowaną nie za długą nazwę to na spodach będzie grawerka z tą nazwą oraz numerem bloczku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Co to za jakaś wieśniacka moda na anglojęzyczne nazwy? Proponuję nazwać bloczek jakoś po polsku, zawsze było by tak bardziej swojsko... :DTylko w razie czego Misiu15go zapewne chciałby kiedyś sprzedawać swe bloki również za granicą ;-) Co do nazwy, wszystkie powyżej zaprezentowane, wybacz, jeżeli Cię urażę, ale nie bardzo mi pasują do okrągłych kołków zamontowanych w bloczku. Być może próbować czegoś ze słowem "ring", jako koło bądź "round" jako okragły... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tylko w razie czego Misiu15go zapewne chciałby kiedyś sprzedawać swe bloki również za granicą ;-) Co do nazwy, wszystkie powyżej zaprezentowane, wybacz, jeżeli Cię urażę, ale nie bardzo mi pasują do okrągłych kołków zamontowanych w bloczku. Być może próbować czegoś ze słowem "ring", jako koło bądź "round" jako okragły... :? 1389358[/snapback] Może "okrągły jeż"? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) to ja już wole jeża bojowego :lol: albo wodny jeż? water hedgehog to chyba będzie... albo cold hedgehog ??? Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Może "okrągły jeż"? :lol:No comment 'bout that :blink: Jak coś wymyślę to dam znać w tym poście, ew. via GG ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 copper hedgehog ??? (miedziany?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a może żuk?? bedziesz sprzedawal zestaw razem z chlodnicą:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 PowerY ?? :lol: ale jestem za "hedgehog" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a moze "iglo": - uniwersalne - kojarzy sie z zimnem - te piny przypominaja igły i zawsze sie jakos kojarzy z iglo, ale to moze tylko mi :) - rowniez okragle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Wiec venepl ale sorry jestes sqrwialym oszustem i tyle :/ No chyba , ze na poczcie pracuje ktos komu sie przyda nowy blok... Szkoda tylko , ze wybral sobie akurat bloczek Misia a nie np. Storma od Kynka :lol: EDIT : Mam juz termometr :] Wedlug wstepnych testow jest tak : woda : 27 C procek 32 C oczywiscie idle , jak bedzie w stresie to powiem pozniej jak w koncu drugi wentyl podlacze pod BIX2 1388907[/snapback] Kyniek Storma nie pozyczy bo właśnie przed chwilą zmontował swoje WC ze Stormem na CPU, Prison Pro na NB i GPU i ma w głębokim poważaniu testy(nie chce mu się znowu układu rozbierać) i bloki na testy da KGB - jest z wa-wy i nie będzie musiał sie babrać z pocztą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Może "okrągły jeż"? :lol: 1389373[/snapback] A co jak trzeba będzie na NB zrobić kwadratowego jeża :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 to moze anal hedgehog:] przyjemne z pozytecznym:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 O gościu ...... ^_^ Czyżbyś wymagał jakiejś pomocy ;P?? Ps ten bloczek ma dwie rury , to moze będzie BI hedgehog :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja sądze, że Hedgehog wygra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Co to za jakaś wieśniacka moda na anglojęzyczne nazwy? Proponuję nazwać bloczek jakoś po polsku, zawsze było by tak bardziej swojsko... :D 1389316[/snapback] SZCZOTA :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 dziadek chłód ;] or in inglisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 grandfather cold (zimny dziadek) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 dziadek chłód ;] or in inglisz ;] 1391068[/snapback] Jak juz to dziadek mróz sie mówi..ale jak dla mnie to mało polskie- ten dziad to próba zastapienia swietego mikołaja ruskim odpowiednikiem mnie sie żle kojarzy... Zresztą czy tak naprawde nazwa jest taka istotna taki G4 i G5 jakos mało ciekawie sie nazywaja ale co z tego jak śa najlepszymi na razie bloczkami na swiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Oto kolejne fotki bloczku który jest jedyny jaki powstał na przejsciówce z miedzi która było strasznie ciezko wykonac, posiada top z poliweglany 15mm :wink: Pierwsze zdjecie nie wyszło ale nie mam siły robic dzis nastepne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Kurcze ta miedziana przelotka dała naprawde niezły efekt... bloczek jest prawie doskonały wizualnie-tylko na oring mógłby być rowek..no ale bez maszyn to nie masz jak tego zrobić... Szkoda,że na większą skale całkowicie miedzianych raczej nie będziesz robić bo efekt świetny! Dobra robota misiak..oby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Kurcze ta miedziana przelotka dała naprawde niezły efekt... bloczek jest prawie doskonały wizualnie-tylko na oring mógłby być rowek..no ale bez maszyn to nie masz jak tego zrobić... Szkoda,że na większą skale całkowicie miedzianych raczej nie będziesz robić bo efekt świetny! Dobra robota misiak..oby tak dalej 1391548[/snapback] Moze własnie ten bloczek zobaczysz w realu :wink: Raczej miedzianych nie bede robic z kilku wzgledów: -miedz fatalnie sie obrabia w przeciwienctwie do mosiadzu - wykonanie bloku na przelotce z miedzi trwa o wiele dłuzej Nie chodzi tu ze przejsciówka z miedzi jest drozsza bo jest ale nie z tych wzgledow nie bede ich robił. No rowek na oring moze bedzie mam pewien pomysł... :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Naprawde extra. Wizualnie cudo. Ciekawe jak z wydajnoscia? :) Wsadzic 2 diody LED i bedzie extra wypas jazda :DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 przesliczne!!! ten top jest tak cudownie przezroczysty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 hehe ciekawe kto go bieże na testy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 hehe ciekawe kto go bieże na testy :lol: 1391663[/snapback] :lol: NIKT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) hehe a Vene sie pewnie cieszy nowym blokiem:P sam robisz testy Misiu?? aha i jak tam z tą galerią?? PS a ten blok cio to w sprawie Vene zniknoł to jak sie nazywał ?? "Happy Vene"?? :D Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Anglojezyczne nazwy sa fajne good brzmia i sa cool :-P Było ice queen sugerowane ale mi jakos nie spasowało "szczotka" cvir chyba zartujesz jak to sie prezentuje :lol: Jezyk nie nadaje blokowi ze tak powiem RESPEKTU :D 1389336[/snapback] dziecinada ... no cóż - widać że niedługo polacy bez znajomości podstaw angielskiego nie dadzą sobie w tym kraju rady ... aż dziw bierze, że na forum funkcjonują jeszcze takie słowa jak zasilacz ... A co do bloczku - jak już nie ma podfrezowania pod oring to można było chociaż cieńszy oring dać - bo tak to dla mnie fatalnie wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...