Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie imbulsy zostaja :-P

Kilka topów:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jeden z tych topów idzie na testy do jet - pc jak sie uda to dzis pokaze ten blok ale watpie bo musze najpierw wykonac zamówione bloki.

Topy zajeły mi kilka dni spody ktore sa polutowane i wyszlifowane do papieru 1200(bo ludzie narzekali na kiepski szlif) pozostaje polerka spodu oraz wytrawianie pinów. Zwykle pracuje po 8-10h dziennie nad blokami zeby wykonac w miare szybko zamówienia :D

Od dzis tak wyglada wypolerowany spód bloczków CUBe , nie jest to zaden hi end ale wczesniej nawet tego nie było papier na którym skoczyłem szlif to 1200 zacyznajac od 320,500,800,1000,1200 polerka i odtłuszczenie spodu i oto efekt

Dołączona grafika

A oto kilka zamówionych bloków, czesc z nich jest wolna wiec mozna zamówic w kazdej chwili ;)

html>

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie :P

Nie no żartuje bloczki misia śą bardziej dopieszczone wpuszczne w tiop sruby, zaokrąglane rogi plesy i spodu itp... Dragonik będzie bardziej spartański ale i troche tańszy ...

No i jak ktoś wspomniał ja tam niewiel będe robił to i nic nie popsuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie ma moze mi załatwisz srubki m3 o długosci 6cm miszczu bo przeciez to takie proste nic tylko isc do marketu i sie ma  :mur:

Sprzedawanie bloczkugpu bez śrubek montażowych jest troszke niepoważne ;)

Przecierz nie kupuje go aby postawić na półeczce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja ostatnio kupiłem tego badzieiwnego Radka9800Pro medionik, ale jest i działa!

To teraz mam chęć na ten bloczek!

Ale śrubki to powinny być w zestawie, zeby mozna było po otrzymaniu przesyłki od razu załozyc to cudo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może pora karte zmienic? Dla takiego bloczku to np warto sie na radeona 9550 przesiąść. I przy odrobinie przedsiębiorczoaci raczej byś do nowej grafy nie dopłacił.

1518260[/snapback]

No heheheh... ;]

Zmieniać karte graficzną dla bloku... :lol:

Nie pomyliła Ci się "kolejność"?

To blok ma być przystosowany do karty, a nie odwrotnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu pomyliła :wink:

Jak ma sie biedny stresować to mu podpowiedziałem łatwe wyjście.

I jakoś przypadkiem nawet to moim zdaniem takie głupie nie jest. Zmieni karte na nowocześcniejszą z obsługą dx9 i do tego będzei sobie mógł fajny bloczek zamontować..

A jak rozstaw pasuje to nawet lepiej

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie zastanawia rozwiazanie problemu chlodzenia pamieci na 6800 przy uzyciu tego bloczku. Wloty beda zorientowane prostopadle do 2 memek i zmieszcza sie tam tylko ultraniskie radiatorki. Jezeli ktos stosuje cos wyzszego?

Dołączona grafika

Moze zwykly cube CPU z otworami pod gpu i cos takiego:

Dołączona grafika

Tzn wiem ze bedzie to wygladac dosc pokracznie, ale to chyba jedyne rozwiazanie chlodzenia memek przyzwoicie wysokimi radiatorami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi