quarantino Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 i ty masz czas na robienie tylu bloków?? bloczki mi się bardzo podobają :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 i ty masz czas na robienie tylu bloków?? bloczki mi się bardzo podobają :D Pozdrawiamsystematycznie po kilka h dziennie i się robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Oto podstawa bloku na gpu jeszcze nie jest skończona. Na razie zajeło mi jej zrobienie ok 5h i jeszcze czeka mnie 3h na wykończenie. W postawie jest 81 pinów :D proszę o opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 IMO super... ale pokaz ta niebieska plexe bo chcialem zobaczyc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 IMO super... ale pokaz ta niebieska plexe bo chcialem zobaczyc ;pSPECJALNIE DLA CIEBIE PLEXI :D Jak by ktoś nie widział plexi jest lekko niebieska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to folia jest niebieska :D miałem tak z zielona, jak zerwiesz całą folie to plexi będzie bezbarwna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to folia jest niebieska :D miałem tak z zielona, jak zerwiesz całą folie to plexi będzie bezbarwna :D zresztą widać to na zdjęciu powyżej :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 to folia jest niebieska :D miałem tak z zielona, jak zerwiesz całą folie to plexi będzie bezbarwna :Dmylisz się plexi jest niebieska ściągałem całą folię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 misiu15go - powiesz mi wkoncu czym tniesz plexi, miedz czym rzeźbisz?? bo tez bym chciał cos zrobic i nie wiem jak wyciac 20mm plexi :D w takim ksztalcie jak chce - (czyt. nie koniecznie prostokąt) jakich narzedzi uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 misiu15go - powiesz mi wkoncu czym tniesz plexi, miedz czym rzeźbisz?? bo tez bym chciał cos zrobic i nie wiem jak wyciac 20mm plexi :D w takim ksztalcie jak chce - (czyt. nie koniecznie prostokąt) jakich narzedzi uzywasz? tak odpowiem ci :D miedz dremelem ale ostatnio nowa metoda brzeszczow wolframowy jest idealny tnie się szybko i ładnie trochę drogi narzędzia dużo by wymieniać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 oks a jaka "koncówka" do dremela? a plexi czym tniesz ?? zeby ładnie te boki wygladały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 oks a jaka "koncówka" do dremela? a plexi czym tniesz ?? zeby ładnie te boki wygladały? końcówka do cięcia tarcze oryginalne dremela brzeszczot wolframowy, szlif i gotowe a i polerka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ah i masz u mnie nastepnego minusa za to za sklejasz dwie czesci miedzi :D a jak masz dremela - to ja jak to nie masz czym zrobic rowka na oring :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ah i masz u mnie nastepnego minusa za to za sklejasz dwie czesci miedzi :D a jak masz dremela - to ja jak to nie masz czym zrobic rowka na oring :D ?? miszczu sklejam :lol: ja je lutuje ale już odchodze od tego sposobu :D mój dremel to KINZO bardzo dobry goronco polecam wszystkim :D nie wiem jak z rowkiem ale nie było by to łatwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 obojetnie czy sklejasz czy lutujesz tym srebrem ale łączysz dwa kawałki miedzi :P jak odchodzisz od tego sposobu to bardzo dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 obojetnie czy sklejasz czy lutujesz tym srebrem ale łączysz dwa kawałki miedzi :P jak odchodzisz od tego sposobu to bardzo dobrze :D no raczej już do tego sposobu nie wróce ale przyznam że łatwiej jest tak zrobić abok PS. już skończyłem podstawe do bloku na gpu ale baterie mi się w aparacie rozładowałey i nie wiem czy uda mi się zrobi;ć foty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 podladuj z 5 min beterejki i zapodaj fotosy... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 podladuj z 5 min beterejki i zapodaj fotosy... ;]nie mam akumulatroków i nie mam ładowarki do bateri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 łeee to podkradnij skads :P :P :P metoda łączenia dwóch kawałków miedzi jest napewno łatwiejsza - ale mniej estetyczna i mniej pewna :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziungwaj Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 miszczu sklejam Jakiego kleju używasz :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 łeee to podkradnij skads :P :P :P metoda łączenia dwóch kawałków miedzi jest napewno łatwiejsza - ale mniej estetyczna i mniej pewna :P :P :P mniej pewna- wątpie :D mniej estetyczna- to się zgodze Ps. fotów nie będzie baterie się nie naładowały i aparat się nie włączył a do tego jak go do kompa podłączyłem to miałem zwis ale wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 miszczu sklejam Jakiego kleju używasz :?: :?:nie skleja ale lutuje gdybym sklejał to było by niepoważne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 jaie tam nie powazne :lol: :lol: :lol: mniej pewna - zawsze - poniewaz jak masz całą miedz to woda napewno nie znajdzie jakiejs luki a gdy sklejasz zawsze jest to połączenie i jest mniej pewne :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 nukleon 1 z tego co pamietam byl klejony... i pamietam ze nie bylo zadnych ciekniec ze wzgledu na klejenie ( byly ciekniecia ze wzgledu na odksztalcenie miedzi ale to juz inna bajka ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Oto foty udało mi się je zrobić :D proszę o opinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 drugie zdjecie wyglada lepiej :] duzo bardziej mi sie podoba ... to sa dwie rozne podstawy? bo z tego co pamietam to robisz 2 bloki gpu rownolegle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 drugie zdjecie wyglada lepiej :] duzo bardziej mi sie podoba ... to sa dwie rozne podstawy? bo z tego co pamietam to robisz 2 bloki gpu rownolegle... nie to jest ta sam podstawa tak mam zamiar robić 2 na raz potem będziesz mógł sobie tą lepszą wybrać przyznam że ta nie wyzła doskonale następne będą lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ciekawi mnie tylko caly czas jak chcesz rozwiazac problem z ta zapinka... rozumiem ze ma byc integralna czescia tej plexy. tak? opisz jak bedzie bloczek sie skladal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 ciekawi mnie tylko caly czas jak chcesz rozwiazac problem z ta zapinka... rozumiem ze ma byc integralna czescia tej plexy. tak? opisz jak bedzie bloczek sie skladal.. tak zapinka będzie taka jak u grzecha a pod nią uszczelka a na nią jeszcze 1 uszczelka i na to plexi blpo będzie się składał z miedz-uszczelka-plexi-uszczelka-plexi i gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 masz juz gwintowniki 1/4" ? Jaka wysokosc przewidujesz dla takiego bloku? Uszczelka to bedzie... oring ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...