hinco Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 imho największy problem to mocowanie, reszta to pestka przy pomocy frezarki ;) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Oto fotki odnowionego X3m Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 X3M reaktywacja, o sorry renowacja ;] Bardzo fajnie to zrobiles. Wszystko ladnie wyczyszczone, trzeba sie dobrze przyjrzez zeby zauwazyc kilka rys/wytarc na topie, a wlasciwie jego boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 :gitarzysta2: Niedługo :banana: pęknięty jeż - hit sezonu powraca :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ładnie ładnie, top nawet nie taki gruby jak myślałem ze bedzie. Jedno pytanko tylko, czy ten blok jest w środku zaparowany czy co? Bo ta plexa taka szara w środku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :-P o to chodzilo. NIedlugo spocznie na moim 6800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 a przeznaczenie bloku? GPU 6800 ? czemu jeden jest katowy a drugi prosty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :-P o to chodzilo. NIedlugo spocznie na moim 6800. 1584804[/snapback] kinder suprice to jest blok dla miazgi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 a przeznaczenie bloku? GPU 6800 ? czemu jeden jest katowy a drugi prosty? 1584822[/snapback] To przy ukladzie pompki na dole budy z wlotem rownoleglym do podstawy. Wtedy waz z prostego trafia gladko do pompki, a do kolanka wchodzi waz z gory (cpu / nb). Przy blokach tradycyjnych na gpu gdzie 2 krocce sa w topie i zorientowane jak 2 kolanka, puszczenie weza do pompki siedzacej na spodzie budy powoduje nieprzyjemne zagiecie weza. tomcat - dla mnie jest identyczny z tego co sie orientuje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 To przy ukladzie pompki na dole budy z wlotem rownoleglym do podstawy. Wtedy waz z prostego trafia gladko do pompki, a do kolanka wchodzi waz z gory (cpu / nb). Przy blokach tradycyjnych na gpu gdzie 2 krocce sa w topie i zorientowane jak 2 kolanka, puszczenie weza do pompki siedzacej na spodzie budy powoduje nieprzyjemne zagiecie weza. tomcat - dla mnie jest identyczny z tego co sie orientuje B) 1584879[/snapback] Tu Misiu15go nadaje z kompa tomcata Twoj ma zapinke z plexi na wszystkie karty, fotka bedzie po południu a ten blok dla miazgi jest tylko pod karty ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :-P o to chodzilo. NIedlugo spocznie na moim 6800. Hehehe, no niestety, ja bede pierwszy! Bloczek jest dla mnie. Nareszcie mi schłodzi tego prawie żarzącego sie mediona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem blokow wykonanych przez Patryka :) troche mnie to kosztowalo cierpliwosci ale warto bylo :) Sprawuja sie znakomicie i sa wykonane na bardzo przyzwoitym poziomie. Nalezy do tego dodac bardzo mila obsluge Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem blokow wykonanych przez Patryka icon_smile3.gif troche mnie to kosztowalo cierpliwosci ale warto bylo icon_smile3.gif Sprawuja sie znakomicie i sa wykonane na bardzo przyzwoitym poziomie. Nalezy do tego dodac bardzo mila obsluge Polecam icon_smile3.gif A co to "komentarz w stylu allegro"?!! :D No cierpliwosci to potrzeba, choc nie kupuje prosto od Miśka (ktory tak naprawde zrobił blok), lecz od Tomcata to musiałem sie naprwde naczekac długo. To juz chyba trzy tygodnie, bo były małe problemy po drodze, a to wypadek Miśka, potem jakies komplikacje z zapinką itp. Ale mam nadzieje że bloczek bedzie tego warty! Pozdro Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 opuźniena były spore bo naczekałem sie na blaszke na bloczek ładne 2 tyg po czym sie okazało ze jest udana inaczej..cóż takie życie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) A co to "komentarz w stylu allegro"?!! :D 1585754[/snapback] mialem wyrazic swoja opinie o blokach wiec to zrobilem ;) Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ostateczny wyglad bloczku na płyty typu NF7 jest to wersja lite kotra jest pusta w srodku A oto bloczek na dfi w wersji lite Miejsce w ktorym przepływa woda w obu blokach ma ok 6mm A tak wyglada bloczek dla aeriala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wlasnie zmontowalem kompa z nowym bloczkiem na NB DFI NF4 Lanparty, bloczek w wersji Lite, aktualne temperatury: CPU: 36 NB: 30 VGA: 38 Stress Prime 2k4 (stress cpu) leci juz 20 minut. Fajny bloczek jestem z niego naprawde zadowolony :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wlasnie zmontowalem kompa z nowym bloczkiem na NB DFI NF4 Lanparty, bloczek w wersji Lite, aktualne temperatury: CPU: 36 NB: 30 VGA: 38 Stress Prime 2k4 (stress cpu) leci juz 20 minut. Fajny bloczek jestem z niego naprawde zadowolony :-) 1588777[/snapback] Ciesze sie bardzo ze ci sie podoba, jakie były temp na standardowym coolerku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 na zalmanie mialem 45 w stresie, normalny z wentylatorkiem 47/48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a ja stane sie chyba pierwszym posiadaczem bloczku na nf7 w wersji pro :-) zobaczymy w przyszlym tygodniu co to cudo potrafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 @sector nie bardzo spozniles sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Moze troch fotek z budowy bloczkow na nb top gora z podfrezowanie pod piny (zaleta jest taka ze blok jest ultraniski) :D no i spod do wersji pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 jak dla mnie miodzio!! bloczki na NB nie potrzebują setki pinów w środku żeby dobrze chłodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jak dla mnie też cud miód i orzeszki :D Do tego wreszcie wide sensowne zastosowania nowej zabawki misia czyli jego frezary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 full pro :D ile dałeś za ta frezare, i jaka to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 full pro :D ile dałeś za ta frezare, i jaka to jest? 1594090[/snapback] Misiu sie uzbraja w sprzet :wink: Ale tylko sie cieszyc - bedzie sam frezowal to spadna ceny (albo wzrosna mu dochody :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 może bariera o któej było głośno (nie pamiętam gdzie <_<) 75zł zostanie złamana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 może bariera o któej było głośno (nie pamiętam gdzie <_<) 75zł zostanie złamana :D 1594104[/snapback] Nie sadze ta frezarka co posiadam(zasponsorowała mama w 3/4) nie jest w stanie wykonac spodow do cube(brak tokarki) , za ktore w ciaz musze płacic Frezarka przydaje sie w wielu czynnosciach przy robieniu bloczkow, przyda sie rowniez do maszyny ktora wykonywac bede przez najblizszy rok (bedzie to moj sprzet ciezki ze tak powiem) jesli wszystko dojdzie do skutku pokaze fotki (oczywiscie za rok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 taka którą bierzesz w łapki i frezujesz? do drewna? zawieszona na takich śłizgaczach(?) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...