ufoufnal Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 A moze zrobisz nowy bloczek na NB. Na asusy nowe. Troche tego jest na forum... Taki jak ten: http://www.mips-computer.de/images/a8n_freezer.jpg moze byc twos spod tylko nowy top. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) hej , już z miśkiem gadałem na ten temat ale dalej mi to nie daje spokoju czy ten blok na NB : http://i53.photobucket.com/albums/g69/wego...wc/IM003741.jpg da się jakoś wpakować na DFI ?? w gre wchodzi wiercenie szlifowanie ale chodzi mi tylko o to zeby spasował B-) misiek mówi ze nie da rady :huh: już jakiegoś forumowicza widziałem z tym blokiem na dfi i chciałbym się dowiedzieć czy to jest możliwe i jak to zrobił, i jak narazię nie interesuje mnie SLI.... Edytowane 22 Października 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Cube DFI idealnie pasuje na nowe Asusy (tylko na te z otworami, czyli seria P5B). Jak to wygląda i się sprawuje możecie zobaczyć w temacie o moim WC - link w sygnaturce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufoufnal Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) bardziej mi chodzilo o P5W czyli mocowanie musiało by byc odrobine inaczej. Dokladnie odwrotnie Wystarczyło by wywiercic jeden krociec w inna strone (tez w zdłóż krawedzi ale tej drugiej) Edytowane 22 Października 2006 przez ufoufnal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Brak blokow na p5w jest irytujacy, ale co sie odwlecze to nie uciecze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jak wydajnosciowo wygladaja bloczki misia wzgledem konkurencji? praktyka mnie interesuje, nie teoria ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jak wydajnosciowo wygladaja bloczki misia wzgledem konkurencji? praktyka mnie interesuje, nie teoria ;).Po raz n-ty: test na http://www.jet-pc.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jet-pc już nie ma. Na szczęscie fiero razem z całą bazą artów przeszedł do pimpmycase.pl Jako autor tego serwisu moge tylko zaprosić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Fiero był jedynym redaktorem, który był sumienny :) inni idą na przemiał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Najnowszy bloczek na nb niedługo pokaze wiecej zdjec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Bloczek rewelacyjny, jak go zobaczyłem od razu go kupiłem B-) Powiem tak misiu , twoje bloki są THE BEST :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 top wyglada swietnie :) domyslam sie ze to mosiadz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jaki jest rozmiar spodu? Taki sam jak w Cube DFi (40x40)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 ja chcę haczyki pod intela- a tak to miodzio, zwłaszcza jak na samodzielnie zbudwane cnc i własny projekcik. Misiu sie rozwija B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jaki jest rozmiar spodu? Taki sam jak w Cube DFi (40x40)?Tak wymiar spodu 40mm na 40mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ladna przykrywka bloku :). Jakby tak na CPU i moze GPU cos podobnego bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mmm - a zapineczka na haczyki to będzie pasować? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mmm - a zapineczka na haczyki to będzie pasować? ;)Nie bedzie pasowac Powstanie osobny bloczek pod intela ktory bedzie na haczyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Ladna przykrywka bloku :). Jakby tak na CPU i moze GPU cos podobnego bylo... moja 1 myśl i to co napisałem autorowi B) mmm - a zapineczka na haczyki to będzie pasować? ;) męcze go o to tak od 3-4 tyg , odkąd zaczął myśleć o nowym bloczku, proponuje pomęczyć go grupowo-ostre sm i może zmięknie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mniem śliczny bloczek, a jak z króćcami ?? zmieszczą się pod długa grafike w górnym slocie na dfi ?? pozdr no i jaka cena :D jakby misiu wypóścił coś podobnym topem na cpu, oraz konstrukcje na gpu a'la abadon, miałby pewne, że jestem jego stałym klientem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 mniem śliczny bloczek, a jak z króćcami ?? zmieszczą się pod długa grafike w górnym slocie na dfi ?? pozdr no i jaka cena :D jakby misiu wypóścił coś podobnym topem na cpu, oraz konstrukcje na gpu a'la abadon, miałby pewne, że jestem jego stałym klientem :D Tak bloczek pasuje na dfi;] Cena pozostaje bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 gratuluje , super bloczek. p.s. jedna sztuka dla mnie :) p.s. 2 jeszcze tylko cos w stylu abadona na gpu , zeby sie radiatorki zmiescily :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Bardzo ładna robota :) Taki blok pociąga mnie bardziej niż "pleksiany". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Zdecydowałem ze zmienie ostatecznie spod do bloku na nb ostatecznie bedzie o wygladac tak Mam nadzieje ze sie podoba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 prawie jak nicko13 :lol: miesce pod oring tez tak zmodowane, czy tylko tak wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jest możliwość wymiany starego bloczka na nowy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 prawie jak nicko13 :lol: miesce pod oring tez tak zmodowane, czy tylko tak wyglada? Chyba sobie zarty robisz? powierzchnia jest rowna i gładka a to co widzisz to załamania swiatła? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 to sorry bo na focie wyglsada faktycznie nieco jak zabawy nicko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) panowie no chyba zartujecie :D przeciez to co widac to efekt frezowania (frez zostawia slady na powierzchni) a nie modowania bloku (ala nicko13) ;) Edytowane 5 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Chyba sobie zarty robisz? powierzchnia jest rowna i gładka a to co widzisz to załamania swiatła? :wink: :D no ale nie moglem sie powstrzymac, bo na fotkach wyglada tak samo jak elomoding :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...