99tomcat Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 e tam pokazałeś tylko frezare-daj fote sterownika i kompa z którego tym sterujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ile takie cudo kosztuje :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 czy jakis posiadacz nowego bloczku misia na NB moglby dac fotke zamontowanego bloczku ( z karta graficzna i bez karty ). dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) czy jakis posiadacz nowego bloczku misia na NB moglby dac fotke zamontowanego bloczku ( z karta graficzna i bez karty ). dzieki Edytowane 1 Grudnia 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teges Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 nie hacza Ci weze o karte ? daloby sie zalozyc radiatorki jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 nie hacza Ci weze o karte ? daloby sie zalozyc radiatorki jeszcze ?da się, bez problemu, za niedługo będę montował niebieskie zalmany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Tak mniejwiecej widze nowy spod do bloczkow cpu/gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 w ktorych naroznikach dajesz krocce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zapewne tak choc wszystko mozna zmienic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) prawie jak apogee :)... czekam i ja. gdyby jeszcze w bloczku gpu wkrecic krocce takie jak na abadonie to bylby hicior :) Edytowane 5 Grudnia 2006 przez sobih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 prawie jak apogee :)... czekam i ja. gdyby jeszcze w bloczku gpu wkrecic krocce takie jak na abadonie to bylby hicior :) Wzorowałem sie na tym spodzie wiec trudno zeby nie był podobny... MYslałem o tym dało by sie to zrobic jednak wykluczyło by to mozliwosc kroccy nk12 jedynie sm8/10 ale musze sie zorientowac czy takie wystepuja takie katowe obrotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 to jest miedz 5mm czy 10mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wzorowałem sie na tym spodzie wiec trudno zeby nie był podobny... MYslałem o tym dało by sie to zrobic jednak wykluczyło by to mozliwosc kroccy nk12 jedynie sm8/10 ale musze sie zorientowac czy takie wystepuja takie katowe obrotowe katowe na pewno, obrotowe chyba tez... w bibus menos trzeba spytac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 to jest miedz 5mm czy 10mm?to jest z miedzi 10mm i powiem ze bardzo trudno było wykonac taki spod bardzo ciezko sie nacinało piny Chciałbym spod zrobic z miedzi 8mm ale nie wiem czy taka dostane napewno wiem ze jest 6mm wiec prawdopodobnie z takiej powstanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 hehe, to prawda, frezowanie spodow w 10mm miedzi to katorga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Ale czy jest sens, tak finezyjnego cięcia finów? Przy takim umieszczeniu wlotów nie bardzo. Przy twoim ustawieniu mamy takie coś: Jak by umieścić wloty w ten sposób: Otrzymujemy wtedy takie coś: Taka moja skromna propozycja, która pewnie da 0,00x stopnia mniej. Z racjonalnego punktu widzenia nic nie daje, natomiast konstukcja otrzymuje kolejne punkty w testach wydajności, którymi kieruje się dość dużo nowych kupujących. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ale za to znacznie zwiększy się opór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Chciałbym wam przedstawic nowy bloczek na cpu :wink: Top bloku jest wykonany z mosiadzu Spod wykonany z 6mm miedzi spod 2,5mm piny 3,5mm Jeszcze nie wybrałem ostatecznego froru pinow albo bedzie to taki spod jak na zdjeciu powyzej albo zwykła kratka jednak to wykaze test w pewnym serwisie po tym zostanie wybrany ostateczny spod. Mam nadzieje ze bloczek sie podoba :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Top moim zdaniem rewelacyjny, nic dodać nic ująć. Mam nadzieje, że niedługo zobaczymy całą rodzinkę "hardtopów" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 topik wyglada swietnie. swoja droga to coraz bardziej mi sie podoba mosiadz jako material na blok/top :D ma cos w sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Top moim zdaniem rewelacyjny, nic dodać nic ująć. Mam nadzieje, że niedługo zobaczymy całą rodzinkę "hardtopów" :P Zdecydowanie teraz beda bloki własnie z takimi topami Bardzo sie starałem zeby taki był planuje jeszcze grawerke na topie rowniez myslałem o jakims logo ale nie wiem co o tym sadzicie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no i można fest poskręcać wszystko do kupy, z wyczuciem ale i tak można dopie... solidnie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jakie bedzie ułożenie kroccow? Tak czy odwrocone o 90' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dobrze, że powstrzymałem się z kupnem bloku :) Misiu jaka cena? Kiedy będzie dostępny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Zdecydowanie teraz beda bloki własnie z takimi topami Bardzo sie starałem zeby taki był planuje jeszcze grawerke na topie rowniez myslałem o jakims logo ale nie wiem co o tym sadzicie? :wink: widac ze sie starales, top wyglada git. co do grawerki to na Twoim miejscu umiescil bym swoj (znaczy Twoj) podpis jakas mala czcionka gdzies na krawedzi bloku, albo reczny podpis cyrklem :lol: zeby wiadomo bylo czyjej produkcji bloczek. albo nawiazujac do Twojej ksywki z forum zrob jakies fajne logo z postacia jakiegos misia :D fajnie by wygladalo, oczywiscie nie na srodku bloku, gdzies na uboczu, malej wielkosci ps. z seri szalonych/glupich pomyslow- zrob naciecia na topie cos na ksztalt radiatoro-bloku :D coby cieplo oddawal do otoczenia jak zwykly radiator :lol: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Jakie bedzie ułożenie kroccow? 2420368[/snapback] ps. z seri szalonych/glupich pomyslow- zrob naciecia na topie cos na ksztalt radiatoro-bloku :D coby cieplo oddawal do otoczenia jak zwykly radiator :lol: CarsonPoland, można by nawet posmarować tą powierzchnię za oringiem CLP Edytowane 9 Grudnia 2006 przez bellon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Misiek, kwestie loga już chyba omawialiśmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Też jestem ciekaw i czekam na odpowiedz Misia15go, ale myślę MaSell, że spód bedzie można zamontować na te dwa sposoby, gdyż otwory są symetrycznie rozmieszczone - chyba? :wink: CarsonPoland, można by nawet posmarować tą powierzchnię za oringiem CLP Dokładnie masz racje krocce beda tak jak teraz a spod mozna dowolnie obracac wiec bedzie tak jak na tym zdjeciu http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=11269 piotralek -> bloczek bedzie dostapny juz w przyszłym tygodniu(koło czwartku) , cena 100zł z zapinka oraz kroccami nk12 w kaplecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Czekam na Hardtop na Gpu z szybkozlaczkami 1/4 na weze 8/10 :wub: . Oby nie zaslanial ewetualnych radiatorkow na ram :rolleyes: . Edytowane 9 Grudnia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dla mnie bloczek miażdży pod względem wyglądu :) Good JOB Misiek !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...