nigel0 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Witam tak jak w pytaniu chciałbym się dowiedzeić od doświadczonych użytkowników jak zachowa się program emule jeśli standardowo ustawiony port 4662 będzie zablokowany na routerze i taki sam będzie ustawiony w programie? Dodam że jeśli w programie ustawiony jest port inny niz 4662 dajmy nato 100 i taki sam port jest zablokowany na routerze program emule przeskakuje na standardowy 4662, nie mam możliwości sprawdzić to u siebie a bardzo zależy mi na tej informacji jak możecie sprawdzić to u siebie będę bardzo wdzięczny za informacje dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zapewne dostaniesz lowID i bedzie kiepsko szlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Jak LOW ID to i tak dobrze, u mnie firewall gupi blokował i wogóle nie chciało połaczyć (dopiero za 10 razem -ma sie ta cierpliwośc :twisted: :twisted: ) jedynie wyłaczenie pomogło i od razu połaczyło (na LOW ID ofkors :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nigel0 Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 a czy opisane przez was następstwa będę takie same w przypadku kiedy port będzie przekierowany na inną osobę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Tak, podobny efekt uzyskasz jesli jakis program na twoim kompie zajmie ten port wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...