Chobo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Jeden typ na giełze u którego kupowałem Pentagrama Freezone QC 80 Cu,powiedzl mi ze jak mial coppershima,to mu tem o 8-em stopni wzrastała,przy podkręcaniu podobno włsnie zwększa sietemp,proca,przy uzyciu coopera,jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nie wierz temu kolesiowi... -zbić 8*C to nielada wyczyn. U mnie po założeniu CS temp. wzrasta ~1*C ale zakładam go tylko dlatego azeby nie ukruszyć jądra. pzodr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 IMO miał źle dociśnięty radiator do rdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 No to bardzo ciekawe co piszecie.... bo u mnie po założeniu copper shima temperatura na procu spadła o dobre 6-9 stopni. Procek Athlon XP 1700@2000 (palomino) i na nim WhisperRock IV. Temperatura przed CS w stresie 54-56, po założeniu CS 47-49max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 heh.. może ten koleś z giełdy nie zdjął folii ochronnej ;))) LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chobo Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ehhe pewnie nie zdjął:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 no bo kto by pomyślal że tą folie trzeba zdjąć !?? no ja jak kiedyś używałem CS to miałem tempki niższ o jakieś 5 stopni !no bo kto by pomyślal że tą folie trzeba zdjąć !?? no ja jak kiedyś używałem CS to miałem tempki niższ o jakieś 5 stopni ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...