bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mam 450zł... i sprzet taki jak w opisie... Prosilbym o jakies sugestie do tego jak by mozna to zainwestowac najtrafniej wg was... Oczywiscie sprzedaz aktualnego sprzetu wchodzi w gre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wydaje mi sie że proca wymień na Antka 1,7+ abo 1,8+ do tego np. Shutle AK312 +256DDR+Titan DT5 to cie wyniesie 320+320+250+30=920 a za twoje to powinieneś wziąć koło 500zł i gry powinny ci chodzić ze dwa razy szybciej. Celek to totalny szit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 1AMD Athlon XP 1800+ 405zł stargujesz lekko 5 zł albo 10zł (cena www.ckznak.pl - znajdzie się pewnie podobny sklep) Jakiegoś abita na KT266A za 300zł dobrze się kręci i ma dobrą wydajność przy wyższych częstotliwościach - inne płyty mają z tym problemy. no i jakąś pamięć - i tak będzie cieżko sprzedasz oczywiście wiesz co. 2.Jeśli gry to może GF4200 Gainwarda (760 zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 A może by tak Athlona 1600+ za 300zł i za 150 + to co uda ci się zarobić na Twoim starym sprzecie płyte pod niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Poprawka juz MAM o 300zł wiecej czyli 750zł... sorka ale niewiedziałem ze dzis tyle kasiorki przyjdzie... Sa juz jakies plytki na ktore barton wejzdie? Aha! Sprzeta kupie w actionie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Sa juz jakies plytki na ktore barton wejzdie? Oczywiscie ze sa. All na kt400 i chyba na kt333. Polecam epox 8k3a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tylko wolalbym qpic wszystko w actionie bo jest taniej a tam nie maja epoxa... Maja Abit, ECS, Msi, Soltek, Shuttle, Procomp, SilverStar... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Kup sobie antka 1700 do tego plytke na kt 333, 256 ram witrak titana no i radka 8500, mysle ze zmiescisz sie w 750 tyle ze najpierw bys musial sprzedac swoje czesci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Tylko jedno pytanko... na cholere mi wiatrak jak mam WC? ;) Tylko ze aktualnie czekam na pompke bo poprzednia sie... splaiła... 750zł + sprzedaz mojego kompa... oki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 a co sadzicie o tym: Soltek SL75DRV5 na KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 a co sadzicie o tym: Soltek SL75DRV5 na KT333Nawet tego nie dotykaj!!!!!! Rozumiem, ze lubisz krecic?? To max FSB na tej plycie to 150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 PROCESOR AMD ATHLON XP 1600+/266 247,99 DDRAM 128 MB PC 266 106,99 MSI KT3ULTRA-2 KT333/DDR/SN/U133 359,99 - ma USB 2.0 MINT ATI 8500LE 64 MB TV+DVI-I PREMIUM 415,00 albo VGA GF3 TI200 64MB TV-OUT 359,99 Jak kasy zostanie to dorzuć ramu żeby w sumie było 256 MB i procka weź szybszego np. AXP 1800+ ! PS Ceny które podałem to ceny hurtowe netto ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 dzieki za cennik ale mam hasło i sobie sprawdzam na bierząco ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 dzieki za cennik ale mam hasło i sobie sprawdzam na bierząco ;)Troche mnie wkurza że osoby postronne mają hasła ! Ale i tak są hasła ogólne i spersonalizowane ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Sorka ale jak sie to mowi.. tatuś ma firme... :) Wiec hasło jest jego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Sorka ale jak sie to mowi.. tatuś ma firme... :) Wiec hasło jest jego ;)To zmienia diametralnie postać rzeczy ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 wofek a co jest w tym zlego ze ktos ma haslo?:) przeciez jest konto ze tak powiem, publiczne nawet na actionie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 wofek a co jest w tym zlego ze ktos ma haslo?:) przeciez jest konto ze tak powiem, publiczne nawet na actionie :)IMHO ludzie nie handlujacy kompami nie powinni znać haseł..... i co za tym idzie cen hurtowych....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wofek, ty też nie prowadzisz sklepu, tylko twój brat, a dostep do cen hurtowych masz, wiec co ci przeszkadza, że inni też mają. Weź lepiej udostępnij to hasło na forum, przysłużysz się społeczeństwu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wofek, ty też nie prowadzisz sklepu, tylko twój brat, a dostep do cen hurtowych masz, wiec co ci przeszkadza, że inni też mają. Weź lepiej udostępnij to hasło na forum, przysłużysz się społeczeństwu :DJak jest za dużo odwiedzających to zmieniają ! Raz wam moge podac ceny ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Powiedz jeszcze, który to ten sklep twojego brata - może kiedyś wpadnę i coś kupię. No chyba, że nie chcesz się zdekonspirować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...