fenriz Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Nurtuje mnie od dzisiaj kiedy zainstalowałem firefoxa taki motyw - kiedy podczas sciagania pliku w menedzerze wjade mysza to ta zwalnia nie wiedziec czemu -- sprawdźcie czy tez cos takiego macie, bład programistyczny czy mi komp zacina :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 U mnie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 u mnie tez :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Mehow po konfiduracji Twojego kompa dochodzę do wniosku że to jednak błędzik programistyczny,o Rydz. stwierdziłby ze to spisek żydokomunistów na komputery na świecie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 fenriz może "spiskowcy" poprostu zrobili ci syf w komputerze, albo twoja myszka ma pluskwę z BSA ;] i sprawdza co ściągasz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 paulo - mogło to byc wtedy jak lezałem nieprzytomny z wiadomego powodu :lol: :lol: :lol: a tak naprawde to mnie to dreczy od paru dni i wciaz nie mam odpowiedzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 mialo byc.... "u mnie tez jest OK tzn. dziala dobrze :) " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...