Totalny Laik Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zciągnołem sobie ten programik włączyłem i co teraz ? :oops: Łączyć sie z primeNet? w Optionsach mam Self Test i Torture Test co wybrać i jaki co testuje ? coś powinienem ustawić jeszcze? daytime itp ? jak komuś sie bedzie chciało odpowiedzieć to dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 W menu options wybierz torture test i potem odpal Blend ("testowanie wszystkiego po trochu" :) ). Razem z primem odpal sobie jakiś program do monitoringu temperatur i napięć w kompie i patrz co się dzieje z parametrami. Jeżeli prime pokaże error po jakimś czasie tzn. że system nie jest super stabilny. Im dłużej nie masz błędów tym lepiej. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ... i tak kilka godzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 "kilka" Co mozna rozumiwec przez kilka? Po ok. ilu godzinach mozna torture testu mozna stwierdzic, ze system dziala stabilnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja testuje 5- 8 h ale są też nocne testy 12 - 14 h wtedy masz juz100% pewności (no nie dosłownie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Co to jest ten BLEND ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeku6 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 blend to miksowac a w tym przypadku wszystkiego po trochu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 wiem co znaczy blend ale gdzie to znaleść ? nie mam takiej obcji do wyboru chyba że to jakiś dodatkowy prog. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Prime95>options>torture test>Blend(test some of everything,lots of Ram tested). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 jak już pisałem nie mam (lub nie widze 8O ) takiej opcji/zakładki daje torture test i zaczyna testować nic wiecej do wyboru nie mam :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 To ściągnij tą wersję http://mersenne.org/gimps/p95v238.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dzieki bardzo miałem jakąś przestarzałą wersje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...