ya23 Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Pomóżcie, jestem zielony w temacie. Mam kamerkę sony handycam, ma ona wyjścia s-video, a/v out i dv out. Nie mam kabelków ani niczego innego :) Jak zgrać film na dysk/dvd :?: Tylko nie piszcie o karcie tv bo jakość... zresztą jaka jakość :lol: jak będzie mi to najłatwiej/najtaniej zrobić? hełp aha, jaki polecacie program do prostej obróbki video? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Przy twoim konfigu to chyba jedynym wyjściem będzie zakup kontrolera firewire na pci no i oczywiście kabel do podłączenia kamery. Używam do obróbki Ulead Video Studio 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ile może kosztować taki kontroler i jaki polecasz? Mój konfig to akurat nie jest problem, mam qmpli z "trochę" silniejszymi kompami. Thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 na tomshardware bylo ostatnio duzo o filmowaniu - polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ile może kosztować taki kontroler i jaki polecasz? Mój konfig to akurat nie jest problem, mam qmpli z "trochę" silniejszymi kompami. Thx za pomocCeny możesz sprawdzić sobie np. na www.komputronik.pl a jeżeli chodzi o to który dobry to niestety nie wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A jeśli chodzi o kolegów z silniejszym sprzętem to jeśli chciałbyś u nich przegrywać to sprawdż u nich , może mają już na płycie głównej firewire i wtedy kupujesz tylko kabelek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 każdy kontroler się sprawdza - ja kupiłem ostatnio nowy (mam fire wire na płycie) w Vobisie za 60 zł z kablem i Unlead Video Studio i różnicy żadnej nie widze !!!!! a jak masz kamerke sony to masz fajne oprogramowanie Pixella czy jakoś tak i tam jest kupe narzędzi do obróbki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Mam kilkanaście płyt mini DVD (1.4GB) z nagranym materiałem. Po włożeniu ich do napędu DVD w PC nie widać żadnej zawartości na nich. Co najlepsze jak wyskakuje okienko autoodtwarzacza mogę sobie puścić film na niej się znajdujący, ale tego filmu w eksploatorze nie ma. Czy jest jakiś sposób, aby zobaczyć pliki na tych płytach? Kamery, która to wszystko zapisała obecnie nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Mam kilkanaście płyt mini DVD (1.4GB) z nagranym materiałem. Po włożeniu ich do napędu DVD w PC nie widać żadnej zawartości na nich. Co najlepsze jak wyskakuje okienko autoodtwarzacza mogę sobie puścić film na niej się znajdujący, ale tego filmu w eksploatorze nie ma. Czy jest jakiś sposób, aby zobaczyć pliki na tych płytach? Kamery, która to wszystko zapisała obecnie nie posiadam. http://forum.purepc.pl/temat/forum/0/Odczy...yty-Dvd/263787/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Skopiować na dysk i poddawać dalszej obróbce mam to co jest zaznaczone czy całą płytę (drugi obrazek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...