conic Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Monitor LG 795 FT Karta Creative Savage4 Zainstalowałem aktualne stery LG i stery Fachmana v2.3 do karty. Teoretycznie monitor i karta są w stanie pracować w rozdziałce 1024x768@100Hz. W ustawieniach ekranu "zaawansowane->karta" w rozwijalnym menu "szybkość odświeżania" jast dostępna opcja 100 Hz. Niestety max co mogę uzyskać i to nawet w niższych rozdzielczościach to 85Hz. :( Niby ergonomiczne, ale nie daje mi to spokoju , że może być lepiej :x Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Moze masz w directX zaznaczone max 85Hz. Zainstaluj jakies inne stery do monitora. Ja mam jakis badziewny monitor noname i se wybieram sterowniki z windowsa w zaleznosci czy mam katar czy nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 stery do monitora czesto ograniczaja wszystkie mozliwosci (znaczy sie niektore) nap u mnie ze sterami max mam w 1024 72 a bez nich mam 75 , choc nie wiem czy to jest bezpieczne sprobuj bez sterow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conic Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Moze masz w directX zaznaczone max 85Hz. Zainstaluj jakies inne stery do monitora.(...) Gdzie to mogę zmienić. Uruchomić "dxdiag.exe" ? Próbowałe innych sterów, ale fakt, że też od LG Czy może "pogrzebać" gdzieś w zapisach rejestru ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Moze masz w directX zaznaczone max 85Hz. Zainstaluj jakies inne stery do monitora.(...) Gdzie to mogę zmienić. Uruchomić "dxdiag.exe" ? Próbowałe innych sterów, ale fakt, że też od LG Czy może "pogrzebać" gdzieś w zapisach rejestru ? Uruchom dxdiag i w ostatniej zakladce mozesz ustawic refresh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...