Misiu15go Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 A ja mam pytanie jak zrobić tak aby zamiast nazwy strony np. www.google.pl pojawiał się napis np. Anioł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 [url=http://www.google.pl]anioł[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 albo: [google]anioł[/google] = anioł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 anioł ? ;] ;] ;] ;] nei wytrzymałem ;] ;] ;] misiu15go , winnym jesteś mi pościerania z monitora zupki, którą spożywałem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...