Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Moze sie powtarzam, ale szukam nie drogie lacza 1/2 mbit na terenie dolnegoslaska, dokladniej byle eoj. legnickie. Jak ktos wie ile takie cudo kosztuje prosze o info. Noi żeby staly IP byl

hmm a co to dla Ciebie oznacza nie drogo? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to ma byc symetryczne czy asymetryczne? I czy zalezy Ci na takim co ma duzego Cir'a? a moze chcesz takie co CIR=EIR? Na 100% masz tam Polpaka... On ma ceny w granicach 2000-3000zł /m-ce... ale chyba mały Cir... ale z tego co mi wiadomo to mozna "zarezerwowac" wiecej dla siebie ;) Moze ProFuturo u was świadczy uslugi... maja dobre wyjscie na swiat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to ma byc symetryczne czy asymetryczne? I czy zalezy Ci na takim co ma duzego Cir'a? a moze chcesz takie co CIR=EIR? Na 100% masz tam Polpaka... On ma ceny w granicach 2000-3000zł /m-ce... ale chyba mały Cir... ale z tego co mi wiadomo to mozna "zarezerwowac" wiecej dla siebie ;) Moze ProFuturo u was świadczy uslugi... maja dobre wyjscie na swiat ;)

chyba chodzilo o synchroniczne i asynchroniczne :wink: :wink: :wink:

a co do po0lpaka, to sie zgadzam, i wlamy bedziesh moogl robic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło o synchroniczne nie pomyliłem sie tu chodzi o rodzaj przesyłanych dany (tzn w jakim stylu) a nie o to czy jest podział na in i out... :) Bo przy sym i asym jest kolejny wydatek Viper albo Pipe :) Pipe ok 3-4tys zł a Viper tylko 2 albo 1500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...