wadim Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Witam mam zamiar dokupi kostke ramu, i akurat od kolegi z forum :) mam teraz twinmoska 400 :) ale mam zamiar dokupic zmienic grafe i do tego przydalo by sie jeszcze jedna kostka ramu :) nie mam kasy na 400 , ale czy ktos z was poisada kingsotna na kosciach smamsunga i jak sie sprawuje?? dokładne oznaczenia to: kingston value ram KVR333X64C25/256 2.5v samsung: k4h560838D - TCB3 jak myslice nie bedzie sie gryzła z moim mobo i Twinmosem?? nie mam zamiaru dokonywac duzego oc w najblizyszm czasie dlatego wystarczy mi kosc 333 :) acha z oznaczen wydaje mi sie ze to cl 2.5 ale czy napewno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Jeśli planujesz jazde na FSB 166 to spoko pójdzie i to pewno z ostrymi timingami, jednak o OC w granicach >190 mozesz zapomnieć. Miałem KHX na tych kostkach to nie dobiłem nawet do 200Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...